Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2013' ü hatırlayın Hacıosmanoğlu ilk katıldığı seçimden önce Muharrem Usta için Hükumetin adamı yaftalaması yaparak Muharrem Usta'ya karşı bir antipati uyandırmıştı . Ben o seçimi sadece '' O kupa 1 aya gelecek '' vaadiyle kazandığını düşünmüyorum bu da bir etkendi . Ama gördük kim kimin adamıymış ! Muharrem Usta'nın sonuna kadar arkasındayım ! SONUNA KADAR !
    Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• USTA'ya en az 10 yil sabredersek güzel günler görecegiz, ha yok her zamanki gibi davranirsak ta bu Kulüpten hic bir sey olmayacak emin olun.
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• 10 yıl şampiyon olamasın 10 yıl daha bu kulübü yönetsin. Ben 1.olsam da şampiyonluğumu vermiyorlar zaten. En azından böyle adam gibi adam dursun başımızda. Senin üslubuna kurban be.
        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu sefer aldığı alacağı paraya laf edilecektir....

Bizim halkımız eleştirmek için tekneyle gezdiği kız arkadaşını bile bulur....

O konuda sıkıntınız olmasın.....
          Neyse ki adam 70 yaşında. Tekneyle kız gezdireceği yaşları çoktan geçti de rahatız o konuda.

Ama armudun sapı üzümün çöpü diyecekler, gözünün üstünde kaşı var diyecekler, diyecekler de diyecekler.

Beni şimdilik Luce geldiğinde burada atıp tutanların şekilden şekile girmesi ve yapacağım ifşa şov ilgilendiriyor.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ahada buraya yazıyorum.bence Lucescu gelecek

Loading %61..
            Benim tahminim de bu yönde. Bütün oklar orayı gösteriyor.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• başkan şunun farkına varırsa bizi çok güzel günler bekliyor olacak .

Biz İstanbul takımları kadar mali açıdan güçlü değiliz. Bunun için ilk iş mali durumu düzeltmek amaçlı çalışılmalı . Şampiyonluk ikinci planda olmalı .

Peki bu nasıl olmalı ! Trabzonspor Futbolcu Fabrikası yapılarak . Her transfer döneminde revizyona gidilerek boşa verilen paralarla ligin 10. haftasında havlu atmış takıma şampiyonluk misyonu yüklemekle değil

İlk 3-5 yıl Trabzonspor transfer ettiği gelecek vaad eden futbolcuları pişirip - Çin Veya Doğu Avrupa Ülkeleri'ne satarak para kazanarak elde ettiği gelirlerle yeni genç yetenekler bulup yeniden yetiştirerek . Sonra sonra Trabzonspor yıldızları elinde tutarak scout ekibinin de yerinde transfer yapması ile dinamik genç ve başarıya aç kadrosu ile Şampiyonlukları kendisi alacaktır zaten .

Yani demem o ki Madem ki Endüstriyel Futbola amatör ruhla savaşmamıza müsaade etmiyorlar. Bizde oyunu Kuralına göre oynayalım !
              Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• This is the profile site of the manager Jorge Sampaoli. The site lists all clubs he coached and all clubs he played for.

Başkanım şu adamı getir gerisi yalan yaaaaaaaaaaaa!

Yorum

• Sayın Başkanın şahsi düşüncem Hami ve Mbia dışında önemli hatası yok lâkin ne yazıkki Hami hatası bize pahalıya maloldu.
                  Lucescu şart değil şampiyonluk yaşamış iyi bir hoca ve bir kaç takviyeyle heyecana ortak olabiliriz.

Yorum

• Sayin Baskan mac sonrasi yaptigi aciklama ile Hami Mandiralinin yeni sezonda T.Direktör olmayacagini belli etti ama yardimci hoca olabilir fakat olmayacagi kesin.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sayin Baskan mac sonrasi yaptigi aciklama ile Hami Mandiralinin yeni sezonda T.Direktör olmayacagini belli etti ama yardimci hoca olabilir fakat olmayacagi kesin.
                      Nereye yaptı açıklamayı ?
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nereye yaptı açıklamayı ?
                        Trtspor, Baris Yurduseven ile röportaj
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• kendisi daha iyi bilir fakat ben yine de nacizane önerimi yazayım.

may tesislerinden gelecek olan parayı lütfen borçları kapatmak için kullanmayın sayın başkan.siz iyi bir yönetici olabilirsiniz fakat bir sonraki başkanın iho vari olmayacağı garanti edilemez.bu sebeple 150 trilyonu(doğruysa) akyazı oteli+akyazı avm+aykazı lunaparkı(the eye of london tarzı)+kartal projesi+hes projesinde yatırım olarak kullanın yetmezse bu yapılara düşük hisseli ortaklar alın.klübün devamlı kaynağı çok az.bizim yıllık gelirimiz 90 milion lirayken gs ni 280 milyon lira civarında.o 150 trilyon hazır bir para.hazıra dağ dayanmaz sayın başkanım...

not:akyazıya hastane yaparlarsa ve bunu destekleyen bir ts taraftarı çıkarsa yazıklar olsun diyorum....

Yorum

• Ustanın tek sorunu futbolu özellikle türk futbolunu bilmiyor olması. Bu kadr kurtla. Paranın bu kadr ön plana çıktığı bir ortamda muharrem ustanın iyilik. Herksle iyi geçinme taktiği tutmaz. Erman toroğlu bu konuda sizin başkanı çok kolay badem ederler dedi ki erman toroğlu türk futbolunu adı gibi bilir. Umarım yanılırım çünkü usta gerçekten iyi biri ve adamgibi adam. Ama türk futbolu için bu kadr iyi olmak güzel bir şeydeğil.

Yorum

• Bence başkanın mbia'yı satmasi hata değil.

Hata, iho'nun medjani'yi elinden kaçırması
                              Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Yaz hazırlık kampı nasıl olacak onu da merakla bekliyorum.En son ne zaman ciddi hazırlık maçı yaptık hatırlamıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X