Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hekimoğlu truva atı çıktı..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hekimoğlu'da koltuğa çökmek için bekliyor anlaşılan.
      Doymuyorlarki. Biri bitiyor biri bitiyor biri başlıyor amaç yersen Trabzonspor ama akıl koltuk ve getirdileri.

Yorum

• Bu Altuğ daha iki üç maç sonra sudan nedenlerle yönetimi istifaya çağırmıştı, burada yazıklar olsun diye yazmıştım.

Muharrem Usta, Hacıosmanoğlu'na karşı kaybettikten sonra geri çekildi, hiçbir şekilde kulüple ilgili meselelere burnunu sokup, demeç verip, sürekli gündeme gelip durmadı, ama Hekimoğlu ve grubu bu duruşu gösteremedi bugüne kadar. Çok ayıp, onursuz, saygısız bir şey bence bu yaptıkları. Seçimler geçti, bitti, kaybedildi, ama hala bir rekabet havası var bunların bu hadsizliğinden ötürü.

Yorum

• Hekimoğlu gizliden iyi çalışıyor..
          Özellikle yönetimdekiler Hakan Orhan,Kulacoglu ,Huseyin Ors ve Mehmet Ongan başta olmak üzere..
          En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 00:41.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hekimoğlu gizliden iyi çalışıyor..
            Özellikle yönetimdekiler Hakan Orhan,Kulacoglu ,Huseyin Ors ve Mehmet Ongan başta olmak üzere..
            Bu grubun hepsi Usta'yı daha ikinci ayında utanmadan istifaya çağırdı. Bunun temel sebebi de yönetimlerinden ziyade tamamen siyasi görüşlerinden dolayı. Ama bu grubun da seçime birkaç hafta kala Hekimoğlu'na katıldıklarını unutmamak lazım. Yani Celil Bey'in 1 yıl boyunca çalıştığı çekirdek kadrosunda zaten bu isimler yoktu. Hekimoğlu muhalefete şimdiden başlarsa kaybedeceğini biliyor. O yüzden asla böyle bir işe girişeceğini zannetmiyorum. Şu bir gerçek ki taraftar için itibarlı ve vizyoner bir yönetim asla başarı ölçüsü olmaz. Usta da sportif başarıyı sağlayamadığı takdirde yeniden seçilemez...
            En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 00:53.
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Dostlar burası yeri değil biliyorum ama şike davasında geldiğimiz son aşama nedir ? Başkanimiz hafta hafta ne bileyim aylık olarak bilgilendirme yapsa güzel olmaz mi. Yurtdışında avukatlarının hangi aşamada çok merak ediyorum.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Hekimoğlu yandaşları hekimoğluna zarar veriyor,boyle giderlerse benim oyumu asla alamazlar...M.Usta acil twiter hesabını dondurmalı,bu sekilde kapışmak koca kulup baskanına hiç yakışmıyor..Bu medya yalan da yazar doğruda resmi siteden yap açıklamanı geç
                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• takım 23 haftada 27 puan toplamış başkan twiterda laf dalaşında gazeteci denilen adamın ne yaptığı belli değil bu klüp bu şehir nelerle uğraşıyo arkadaş yemin ediyorum çıldırmamak elde değil

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    takım 23 haftada 27 puan toplamış başkan twiterda laf dalaşında gazeteci denilen adamın ne yaptığı belli değil bu klüp bu şehir nelerle uğraşıyo arkadaş yemin ediyorum çıldırmamak elde değil
                    baskan araya girip yalanlamasa bu konu 1 haftayi rehin alirdi

eskiden bunlarin yalanlanmadigindan dert yanardik
                    bugün kuyu ates almadan söndürüldü
                    ekstradan kuklanin iplerinin kimin elinde oldugu sizdirildi

ben seviyorum baskanin itfaiye taktigini
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Deniz Ateş Bitnel fotoğrafının izinsiz olarak kullanılıp T-Shirt olarak satılmasından dolayı kulübe tazminat davası açıyormuş. Selçuk Yöntem volume 2...
                      Trabzon bir sevda,

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Deniz Ateş Bitnel fotoğrafının izinsiz olarak kullanılıp T-Shirt olarak satılmasından dolayı kulübe tazminat davası açıyormuş. Selçuk Yöntem volume 2...
                        bizim mactan bir kare
                        bütün yayin haklarina sahip olmamiz gerekmiyormu
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bizim mactan bir kare
                          bütün yayin haklarina sahip olmamiz gerekmiyormu
                          O hak bizim maç olmasından ziyade fotoğrafı çeken foto muhabirine ve dolayısıyla onun kurumuna aittir. Nihayetinde kamuya ait bir fotoğraf olduğu için herhangi bir ortamda kullanılabilir fakat iş ticaret boyutuna girdiğinden belki sıkıntı yaşanabilir. Ama herhangi bir maddi tazminat kararı çıkabileceğine inanmıyorum. En fazla mağdur sıfatıyla hedef gösterildiğini beyan edip manevi tazminat alabilir ya da t-shirt'lerin satışını durdurmayı talep edebilir. Zaten alan aldı bu saatten sonra durdursa da bir şey olmaz...
                          Trabzon bir sevda,

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gelinen noktada Muharrem Usta'nın özellikle maddi anlamda icraatları ne kadar güzel olsa da sportif yönden bir o kadar başarısızdır. Şehirde gitgide artan bir hoşnutsuzluk baş göstermektedir. Ve gurbetteki vatandaşlarımız bunu çok iyi algılayamasa da başarısız sonuçlar arttıkça bu muhalif yapı büyüyecek yönetimin elini kolunu bağlayacak hale getirecektir.
                            Abi,

Bende Trabzon şehrini anlayamıyorum. Bu takım 30 küsür senedir resmi olarak şampiyon olamıyor.
                            Şikeli sezondan beri bazen 4. bazen de 5. oluyoruz.
                            Son 20 yılda toplasan 4 kere şampiyonluğa oynamışız. (1996 - 2004 - 2005 - 2011)
                            Koca şehir bunlardan hoşnutsuz olmuyor da, bir enkaz devralan Usta' dan mı hoşnutsuz oluyorlar.
                            Trabzon şehri önce "adam" olsun da şehrinin takımına sahip çıksın.
                            3 liralık biletlerde bile stadı doldurama ondan sonra Trabzon şehri rahatsız...
                            Takım başarılı olduğunda Çemizgezeksporun stadı da full çeker.
                            Trabzon şehri önce takımına bir sahip çıksın da, ondan sonra rahatsız olma hakkını da elde ederler.
                            efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Trabzonspor başarısız olsun Muharrem Usta başarısız olsun diye dua eden Trabzonsporlular var....

Evet yanlış duymadınız Trabzonsporlular var....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Muharrem Bey konuşurken onu dinleyen iki tane bakan vardı.
                                Bakanları seversin sevmezsin,Muharrem Beyi seversin sevmezsin. Bunlardan ayrı olarak bu saygınlığa saygı duyman lazım. Senin yöneticilerin o kadar yalakalık yaptıkları adamdan randevu talep edip, reddedilmiş insanlardı.

Güce tapmayalım. Amenna. Ama gücünü Trabzonspor için kullananlara da en azından saygı duyalım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X