Valla basın toplatısında bile kendisine sorulan sorulara cevap vermekten aciz; bir takım insanların maşası olmuş birine düzen değiştirici ,devrimci gözüyle bakmak bu yönde açıklama yapmak son derece yanlış ve gereksiz
Noktalı virgülden sonrasına katılıyorum da öncesi çok ağır olmuş. Başkan maçtan hemen sonra açıklama yapmayıp konuşmasını hazırlayıp belli bir plana göre konuşmak için 2 saat sonra basın toplantısı yaptı. O kadar gergin bir akşamda hazırlıksız yakalanabileceği sorularla karşılaşabilirdi. Gazetecilerden soru almadı diye bir başkanı acizlikle suçlamak çok yakışıksız bir itham bence.
Noktalı virgülden sonrasına katılıyorum da öncesi çok ağır olmuş. Başkan maçtan hemen sonra açıklama yapmayıp konuşmasını hazırlayıp belli bir plana göre konuşmak için 2 saat sonra basın toplantısı yaptı. O kadar gergin bir akşamda hazırlıksız yakalanabileceği sorularla karşılaşabilirdi. Gazetecilerden soru almadı diye bir başkanı acizlikle suçlamak çok yakışıksız bir itham bence.
Başkan değil Kuddusi için diyor sanki, ben öyle algıladım.
yavaş yavaş içlerindekileri kusmaya başlıyorlar.Birlik beraberlik beklenmemeli sanırım bu camiadan.
Beyimiz aklınca laf sokmaya çalışmış. HAKAN ORHAN â€@AvHakanOrhan <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 9 dk.9 dakika önce</small> Daha yapılacak stadımız, alınacak forma reklamımız, satılacak isim hakkımız, olunacak şampiyonluğumuz var. Sonra düzeni değiştiririz.
Hakan Abinin içinde olduğu yönetim başa gelse idi şimdi Mhk mum olmuştu dimi
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
yavaş yavaş içlerindekileri kusmaya başlıyorlar.Birlik beraberlik beklenmemeli sanırım bu camiadan.
Beyimiz aklınca laf sokmaya çalışmış. HAKAN ORHAN â€@AvHakanOrhan <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 9 dk.9 dakika önce</small> Daha yapılacak stadımız, alınacak forma reklamımız, satılacak isim hakkımız, olunacak şampiyonluğumuz var. Sonra düzeni değiştiririz.
Hekimoğlu yandaşları hortlamış yine.
Allah bu camiaya sabır, böyle insanlara da akıl versin ...
aslinda bana umut veren ,,muhalefetteki" insanlarin tedirginligi..korkuyorlar sanki..bu adamin basarili olup uzun yillar orda kalmasindan, pastadan pay sahibi olamamaktan korkuyorlar ve ne yapacaklarini sasirmislar..dogal bir refleks..
Cümeyt çakır iyi hakem ama karaktersiz. Türkiye dışında çok iyi maç yönetiyor. Türkiyede ise istediği takımı kazandırıyor. Güçlüyü koruyor. O yüzden hem türkiyede hem türkiye dışında işleri tıkırında.
Bu saltanat hep boyle surmez renktas. Bu ulkede ne kahramanlar hain , ne hainlerde kahraman oldu biranda ham yaparlar onlarida baba-ogul.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ölüm nereden gelirse gelsin
Cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa
Mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa
Ölüm hoş gelsin sefa gelsin...
Başkanımız ilk gün söylediklerine istinaden en azından mhk istifa etmesin lafını söylememeliydi.İlk açıkladıklarınla sonrası arasında tek fark var oda mhk istifa etmesin kuddusi düzeni değiştirsin lafı.Kuddusiyi oraya bakan getirdiğine göre siyasi olarak baskı demeyelimde rica olmuş olabilir başkana.
Valla basın toplatısında bile kendisine sorulan sorulara cevap vermekten aciz; bir takım insanların maşası olmuş birine düzen değiştirici ,devrimci gözüyle bakmak bu yönde açıklama yapmak son derece yanlış ve gereksiz
Peki size şöyle bir sorum olacak;
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve hepimiz ne söyleyeceğini biliyor bu ağızdan konuştuğu taktirde ne olacaktı ?
Bu algı yenilecekmiydi? Herkes daha çok mu Trabzonsporun hakkının gasp edildiğini sayacaktı ve daha önemlisi mhk ve tff yi istifamı ettirecekti ?
Diğer başkan adaylarından Celil Hekimoğlu mu bu söylenen sözlere birşey katacaktı ?
Benim şahsi düşüncem 90-2000 li yılları arasındaki gücüyle Mehmet Ali Yılmaz sadece tabiriyle elini masaya vurabilir ve istediği sonucu alabilirdi şuan o bile nafile gerçekçi olalım sadece bu sistemde şikeciler bunu yapabilirdi çünkü tüm yollar onlara çıkıyor bu olay bile !
Bu yüzden bu olayın sorumlusu olarak yine başkanı suçlamayalım her yolu denedik tüm üslüplarıda ve dikkatinizi çekerim herkes aynı yerden medet umuyor siyasi sosyal spor aklınıza gelebilecek herşey tek yere biat ediyor.. Bu yüzden biz tek yumruk olmadan kimse kusura bakmasın bizi böyle patates etmeye devam ederler..
Başkanımıza bir yerlerden telefon gelmiş , vernellenmiş.....
Yumuşacık olmuş.....
Pazar akşamı açıklamasıyla dün akşamki açıklaması 180 derece farklı zira...
Trabzonsporluların gazını bir güzel aldılar... Kamuoyunu sakinleştirdiler....
Sonra yine cezalar geldi ve fazlasıyla geldi ve gelmeye devam edicek.....
Kimse kusura bakmasın ama gerçek bu.....
Faik Bey, biz işin sadece en iyimser tarafı ile, sportif tarafı ile bakıp , boğulup kalmışız...Futbolun konuşulması gereken şu başlık ve forumda siyasi alanlara girmeyelim diyoruz, ancak mecbur kalıyoruz
İçerde, dışarda baskı altındayız...yıllardır süren , kangren olmuş bir doğu sorunu vardı, azarak devam ediyor....güneyimizdeki 1000 km'lik hat artık deyim yerindeyse kalbura dönüşmüş...Artvin'de birşeyler oluyor....
Yani bunların üzerine bir de sportif alanda bir cephe (yani düzen değiştirilir, biryerlere dokunursa herkes içindeki kurtları dökmeye başlayacak, duvara sıkışan kedi tırmalar misali...işin içinde büyük paralar, rantlar var) açılmasını kimse göze alamaz...önümüzdeki siyasi dönemde Başkanlık üzerine Referandum var...
Yani bunları ister üst üste ister alt alta koyun, ister dışarda bırakın ne alaka diyin, ancak bu siyasi ortamda kimsenin dıdısının dıdısındaki yangına bir bardak su götürecek hali yok...
Sadece birkaç bakanın, sözcünün " evet. doğru garip şeyler olduğu gerçek, ama ne bir türlü çözemiyoruz" açıklaması ile yetinilecek...bizden de " evet çok doğru söyledi, Bravo ! ve alkışlar..."
Durum bu....
En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 24.02.2016, 09:37.
''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum