Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hami ve 1461 tercihleri facia.. ve gün geçtikçe daha da net gözükecek bu hamlelerin facia olduğu.. zararın neresinden dönersen kardır demişler.. acilen buralarda değişiklik yapmalı..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Hoca işinin şaka olmadığını biri Usta'ya anlatsın. Berbat bir strateji izledi şu ana kadar. Hiçbir kabul edilebilir yanı yok.
      8. Kuşatma

Yorum

• Kırk kere dedim size başkan hami ile 1461 hocadı ve başkanı konusunda ne kadar rezil seçimler olduğu konusunda bahsettik. Ekonomi diyprsun 1g 1.2 milyon olduğu ligde belirsiz hocalarla uprasıyorsun

Yorum

• Teknik Direktör Meselesi

Usta bir hastane yöneticisi olarak çok başarılı olabilir ancak futbol takımı için hiç de öyle gözükmüyor. Klasik tüccar mantığı giderleri en aza indirmek. Tabii ki şunu da belirtmek istiyorum. Borçların tek sorumlusu Usta değil daha önceki yönetimlerdir. Ancak şunu da düşünmek gerekiyor. İşi ehline vermek gerekiyor. Hami çok iyi bir futbolcu olabilir ancak çok kötü bir teknik direktördür. 2. ligde Antalyada bile başarılı olamayan bir adamı koskoca bir takımın başına getirmek fantazi aramaktır. Hoca olan adam saha kenarında maçı okuyamıyorsa kimse kusura bakmasın Trabzonsporumuzda işi olamaz. Teknik direktörlük öncelikle takıntılardan uzak bir insan olmayı gerektirir.
          Umarım yönetim tez zamanda bu hatasını düzeltir.
          At binenin kılıç kuşananın olur inşallah.

Yorum

• daha 15 maç var ve gelecek adına ümit yok.bu kötü gidiş devam ederse taraftar kurunun yanında yaşı da yakmaya kalkar ve bu ateşte yönetimde yanar.
            kalan 15 haftada, İlk haftasından saldırıya maruz kalan yönetimin Allah yardımcısı olsun.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Borçların tek sorumlusu Usta değildir demek ne demek?Usta geldiği günden beri borç öüdyor,bilmediğimiz bir şey mi var bildiğin?
              Bir şeyler tartışmak istiyorsan önce sürece hakim ol.
              Usta ile kulüp borçları arasındaki tek ilişki borç ödemesi,başka bir şey yok.

Hami ile ilgili konuya gelince,Usta Trabzon şehrindeki cahil sürüsüne bu adamdan Hoca olmazı kanıtlamak için mecbur kaldı,Hami diye bir düşüncesi olan adam Hami'yi devre arasında getirirdi.Ama her şeyi bilen bu cahil sürüsünü nasıl ikna edebilirdi Hami'den Hoca olmayacağına?
              Bu sezon gibi adam olması zor bir sezon ile hem Hami gibilere eğer Hoca olmak istiyorsanız emek sarf edin,torpil ile futbolculuk döneminin emeğini harcamayın diyor hem de bu cahil taraftar güruhuna sesinizi çıkarmayın ve çalışacak alan açın diyor.
              Anlarlar umarım bu iki kalın kafalı tipler.
              En son sasone tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 18:24.
              • Memento mori

Yorum

• Muharrem Usta yönetiminin çok efsane, olmazsa olmaz yönetim olduğunu düşünmüyordum ama şu durumdan en az zararla çıkartacak tek yönetim olabilirler.

Bizim harika taraftarımızın "yönetilmek"ten tek anladığı futbolcu ve hoca transferi olduğu için tabii ki Muharrem Usta'ya da kızacaksınız. Hakkınız. Sizin gazınızı Hacıosmanoğlu gibileri alır ancak. Ah İHO başkanım olsa masaya yumruğunu vurup hemen Hami'yi gönderip yeni bi td alırdı.

Her şey birbirine bağlı. Nasıl 2010-2011'in etkisi tek bir sezon için geçerli değilse, diğer sezonlara yansıyorsa Hacıosmanoğlu ve yönetiminin etkileri de görevde olduğu 2.5 yıl için değil, önümüzdeki aylara, yıllara da yansıyacak, yansıyor.

Merak etmeyin. Durumun farkında olan profesyonel bir yönetim var. Yine merak etmeyin. Onlar da artık yollarından şaşarsa, saçma işler yapmaya başlarsalar yine karşılarında biz oluruz. Yine hain, komunist ilan etmezseniz..
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Borç ödeyeceğim diye kimsenin takımı küme düşürme potasına sokmaya hakkı yok. Madem öyle senin zihniyetine göre bu takımın küme düşebileceğini de biz taraftarlara kanıtlamaya mı gerekiyor. Perşembe nin geleceği Çarşambadan bellidir. Bu gidiş iyiye değil. Şikecileri kümeye yollayacakken göz göre göre biz gidiyoruz kümeye.
                  En son tturkmen tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 18:35.

Yorum

• Hami' nin vizyonu: Fatih Atik ile oyuna başlamak ve 90 dakika oyunda tutmak...

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Muharrem Usta yönetiminin çok efsane, olmazsa olmaz yönetim olduğunu düşünmüyordum ama şu durumdan en az zararla çıkartacak tek yönetim olabilirler.

Bizim harika taraftarımızın "yönetilmek"ten tek anladığı futbolcu ve hoca transferi olduğu için tabii ki Muharrem Usta'ya da kızacaksınız. Hakkınız. Sizin gazınızı Hacıosmanoğlu gibileri alır ancak. Ah İHO başkanım olsa masaya yumruğunu vurup hemen Hami'yi gönderip yeni bi td alırdı.

Her şey birbirine bağlı. Nasıl 2010-2011'in etkisi tek bir sezon için geçerli değilse, diğer sezonlara yansıyorsa Hacıosmanoğlu ve yönetiminin etkileri de görevde olduğu 2.5 yıl için değil, önümüzdeki aylara, yıllara da yansıyacak, yansıyor.

Merak etmeyin. Durumun farkında olan profesyonel bir yönetim var. Yine merak etmeyin. Onlar da artık yollarından şaşarsa, saçma işler yapmaya başlarsalar yine karşılarında biz oluruz. Yine hain, komunist ilan etmezseniz..
                      Değişmiyor. Taraftar kesinlikle değişmiyor. İho'ya sövüyor, ama bir yandan da iho ne yaptıysa aynısının yapılmasını istiyor. Teknik direktör başarısızsa 3 maç olmuş 5 maç olmuş farketmez, gitsin istiyor. Bir hafta oynayan futbolculara çöp diyor, ertesi hafta başkaları oynuyor bu sefer de onlara çöp diyor.
                      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Ersun Yanal gelse idi bundan kötü mü olurdu? En azından seneye de devam edeceğini bildiğimiz belli bir kalibrede hocamız olmuş olurdu. Yazık oldu. Bence Hami tercihi büyük hata. Ve izahı yok.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Borçların tek sorumlusu Usta değildir demek ne demek?Usta geldiği günden beri borç öüdyor,bilmediğimiz bir şey mi var bildiğin?

Hami ile ilgili konuya gelince,Usta Trabzon şehrindeki cahil sürüsüne bu adamdan Hoca olmazı kanıtlamak için mecbur kaldı,Hami diye bir düşüncesi olan adam Hami'yi devre arasında getirirdi.Ama her şeyi bilen bu cahil sürüsünü nasıl ikna edebilirdi Hami'den Hoca olmayacağına?
                          Bu sezon gibi adam olması zor bir sezon ile hem Hami gibilere eğer Hoca olmak istiyorsanız emek sarf edin,torpil ile futbolculuk döneminin emeğini harcamayın diyor hem de bu cahil taraftar güruhuna sesinizi çıkarmayın ve çalışacak alan açın diyor.
                          10 numara yorum olmuş. Bu sezon bitmiş zaten küme de düşmeyiz. Sezon sonunda yeni bir hocayla yeni bir takım kurulacaktır. Zaten yönetimde böyle düşünmüş olacak ki Hamiyle sezon sonuna kadar aylık 100bin tl ile anlaşma yaptı.
                          Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Borçların tek sorumlusu Usta değildir demek ne demek?Usta geldiği günden beri borç öüdyor,bilmediğimiz bir şey mi var bildiğin?

Son zamanların en iyi yorumu, imzamı atarım
                            Şimdi kimse çıkıp eldeki kadro bu demesin

Yorum

• Sorun lucescu'nun geceğine dair en ufak bir umut belirtisi yok.Peki elinde koca bir enkaz varken tereddütsüz 8 adam gönderip 6 adam alacakken olmayan hocanın olmayan transfer raporu ortada yo ken nasıl bir operasyon yapacaksın sevgili USTAAAAAA.
                              En son nakzo tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 19:02.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Gerçekten her konuda muhteşem işler yaptın tek bir hatan vardı o da hoca konusu Kasımpaşa maçından sonra Ersun'u getirecektin.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X