İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKuddusi için o cümle
Yorum
-
Hocam burda sorunların mhk veya tff'nin istifasıyla biteceğini düşünenlerden değilim.Ben sadece 2 gün önce mhk için sert konuşan başkanının 2 gün sonra o kurumun başında bulunan zatın devrimci olarak lanse edilmesinde ki üslüp yanlışına değindim keşke hiç yapılmasaydı böyle bi açıklama.İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki size şöyle bir sorum olacak;
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve hepimiz ne söyleyeceğini biliyor bu ağızdan konuştuğu taktirde ne olacaktı ?
Bu algı yenilecekmiydi? Herkes daha çok mu Trabzonsporun hakkının gasp edildiğini sayacaktı ve daha önemlisi mhk ve tff yi istifamı ettirecekti ?
Diğer başkan adaylarından Celil Hekimoğlu mu bu söylenen sözlere birşey katacaktı ?
Benim şahsi düşüncem 90-2000 li yılları arasındaki gücüyle Mehmet Ali Yılmaz sadece tabiriyle elini masaya vurabilir ve istediği sonucu alabilirdi şuan o bile nafile gerçekçi olalım sadece bu sistemde şikeciler bunu yapabilirdi çünkü tüm yollar onlara çıkıyor bu olay bile !
Bu yüzden bu olayın sorumlusu olarak yine başkanı suçlamayalım her yolu denedik tüm üslüplarıda ve dikkatinizi çekerim herkes aynı yerden medet umuyor siyasi sosyal spor aklınıza gelebilecek herşey tek yere biat ediyor.. Bu yüzden biz tek yumruk olmadan kimse kusura bakmasın bizi böyle patates etmeye devam ederler..
Yorum
-
Mhk ve Kuddusi için yaptığı açıklamalar tüm doğrularını götürdü. Nasıl toparlar bilemem ama ilk kez bir konuşmasında batırdığına şahit oldum, devamı olmaz ve hatasını fark eder umarım."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyavaş yavaş içlerindekileri kusmaya başlıyorlar.Birlik beraberlik beklenmemeli sanırım bu camiadan.
Beyimiz aklınca laf sokmaya çalışmış.
HAKAN ORHAN â€@AvHakanOrhan <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 9 dk.9 dakika önce</small>
Daha yapılacak stadımız, alınacak forma reklamımız, satılacak isim hakkımız, olunacak şampiyonluğumuz var. Sonra düzeni değiştiririz.
baksan ondan daha çok TS yi düşünen yok,
ama işin aslı TS gram umurlarında değil tek dertleri kendi hesapları,
o sebeple derlenip toparlanmamız,düşmana korku salmamız çok zor,
Allah yardımcısı olsun başkanımızın da, bizim gibi saf Trabzonsporluların da.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
kadıköydeki spor salonunun bitnele degil serdar çakıra ait oldugunu okudum (dogrumu bilmiyorum) şimdilerde çogu serdar çakırın hakemler üzerindeki etkisini konuşuyor. bakın ilk gs maçına serdar çakırın oglu cüneyt çıkıyor katlediliyoruz ikinci maçada serdarın bir çalışanı çıkıyor ve sonuç ortada. bu serdarın bizimle alıp veremedigi neki. yoksa azizin maşasımı. şb ile olan düşmanlığımızı gs üzerinemi kaydırmaya çalışıyor.
serdarın bu kirli oyunlarına ve hakemler üzerindeki etkisini bu teyit ediyor sanırım.
belki başkanımız kuddusi devrim yapacak derken bu serdarın baskılarından kurtulmasınımı kasdediyor. çünkü sorun kudduside degil diyor. bance başkanımız derinden gidiyor ve sonunda bu ilişkileri ortaya serecek.
istiyorki kendileri halletsin.2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçimiz bunlarla dolu,
Allah yardımcısı olsun başkanımızın da, bizim gibi saf Trabzonsporluların da.
Bu adamların destekçileri,inananları çok ne yazık ki.
Bu kulübü sadece bunlar kurtarır geri kalanlar hep satılık yönlendirilebilen insanlar bu güruha göre.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
ooo o kadar basit olsa.
salon aziz yılmaza ait. serdar çakır müdürü. deniz bitnel çalışanı.
kim kimin koynunda istanbulda belli değil
İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadıköydeki spor salonunun bitnele degil serdar çakıra ait oldugunu okudum (dogrumu bilmiyorum) şimdilerde çogu serdar çakırın hakemler üzerindeki etkisini konuşuyor. bakın ilk gs maçına serdar çakırın oglu cüneyt çıkıyor katlediliyoruz ikinci maçada serdarın bir çalışanı çıkıyor ve sonuç ortada. bu serdarın bizimle alıp veremedigi neki. yoksa azizin maşasımı. şb ile olan düşmanlığımızı gs üzerinemi kaydırmaya çalışıyor.
serdarın bu kirli oyunlarına ve hakemler üzerindeki etkisini bu teyit ediyor sanırım.
belki başkanımız kuddusi devrim yapacak derken bu serdarın baskılarından kurtulmasınımı kasdediyor. çünkü sorun kudduside degil diyor. bance başkanımız derinden gidiyor ve sonunda bu ilişkileri ortaya serecek.
istiyorki kendileri halletsin.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
ustanın dunku acıklamları canımı sıktı acıkcası bı yerlerden telefon alınmıs bellı..nedemek kuddusı gıtmesın hanı sıstemı degısıtırıyordun bu bı mıladtı futbol tarıhı ıcın sımdı ne olduda kuddusıye guvenıyorum gıtmesın oldu..kımse bu camıayı kandırmaya kalkmasın ıhodan bu lafları cok dınledık karnımız tok usta yol yakınken aklını basına devsır ıho gıbı kurusıkı atıp tutup sıyasılerın kucagında zıplayacaksan sende trabzonsporun tarıhınde kara leke olarak yerını alırsın..pazar gunku acıklamalara bak bıde dunku saka gıbı..ya bunlar kendılerını cok akıllı sanıyorlar yada bızı cok aptal bı kere olsun dık durun be ya tukurdugunuzu yalamayın yada susun daha fazla rezıl etmeyın bızı..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleooo o kadar basit olsa.
salon aziz yılmaza ait. serdar çakır müdürü. deniz bitnel çalışanı.
kim kimin koynunda istanbulda belli değil
şu sinsileden adaletli bir düzen çıkar mı,
işimiz gerçekten çok zor,hatta imkansız,
ülke olarak arınıp,temizlenmeye zihniyetimizin değişmesine ihtiyaç var,
bunu şu an için TS nin başarması imkansız,
bu anca eski Türk filmlerinde olur,bir tek cevahir ağaya da düzene de baş kaldırır hepsini bertaraf eder,ama bu anca filmde olur,bizde olması imkansız gözüküyor.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
aslında gözden kaçırılmaması gereken
bu tff nin asıl hamisinin fb olduğudur aziz ve şürekası şike davası bazlı mücadelelerini arka planda tff mhk pfdk üzerinden yürütüyorlar
bunlara köççük ve böyyük fblileride katmak lazım...çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçimiz bunlarla dolu,
Allah yardımcısı olsun başkanımızın da, bizim gibi saf Trabzonsporluların da.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum