Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hani en büyük avuntumuzun şu olması da bir garip...

"Zamana yaymaya çalışıyor Başkan, Bravo, bu sefer bu tarz tutacak !"

Evet karşı taraf da zamana yayıp unutturmak istiyordu zaten...
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Bir kere olsun kendi insanımızın arkasında duralım. Ne biliyoruz da ne konuşuyoruz? Başkan geceleri mışıl mışıl uyuyor mu sanıyorsunuz? Bi sabredelim, süreç sonunda sonuç olumsuz olursa hep beraber eleştiririz ama maşallah biz çoktan terkettik başkanı. Helal olsun.

Bu taraftarla hiçbir yola çıkılmaz.

Yorum

• Türkiyede başarısızlık takdir edilir ve önemli yerlere getirilmene vesile olur. Örneğin tüpçü, örneğin kuddusi, örneğin hurma, örneğin hükümet, örneğin okul müdürü, örneğin iş yerinizdeki müdürünüz.

Örneğin örneğin örneğin....

Örneğin bu ülkeden bir bok olmaz.

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hani en büyük avuntumuzun şu olması da bir garip...

"Zamana yaymaya çalışıyor Başkan, Bravo, bu sefer bu tarz tutacak !"

Evet karşı taraf da zamana yayıp unutturmak istiyordu zaten...
          aynen öyle....

zamanı yayıldığında olayı biz unutacağız.

hatta unuttuk bile.... 2 forma alır , 2 kırmızı kart sallarız sonra unutur gideriz......

bir hafta olmadı 2 günde 43 şehit verdik unutmadık mı unuttuk gitti....

işte bunun gibi bu olayıda unutacağız....

Başkanda klübü maddi anlamda düze çıkarabilir siyasi desteğiyle lakin fazlasını beklememek lazım. şahsende beklemiyorum....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aynen öyle....

zamanı yayıldığında olayı biz unutacağız.

hatta unuttuk bile.... 2 forma alır , 2 kırmızı kart sallarız sonra unutur gideriz......

bir hafta olmadı 2 günde 43 şehit verdik unutmadık mı unuttuk gitti....

işte bunun gibi bu olayıda unutacağız....

Başkanda klübü maddi anlamda düze çıkarabilir siyasi desteğiyle lakin fazlasını beklememek lazım. şahsende beklemiyorum....

Peki Faik bey ne yapılması gerekiyor sizce ?
            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• bu aciklama bana sadece sunu gosteriyor, Turkiye de bazi insanlarin cok ama cok kuvvetli torpilleri var. En cok ve en buyuk torpili olanlardan biride Kuddusi denen yalaka. O kadar kuvvetliki torpili, mac sonrasinda yaptigi aciklamada ne kadar rahat tavirlar icinde oldugunu bile goreblirsiniz. hatta muhabirin istifa dusunuyormusunuz sorusuna verdigi cevap bile, siz kimsiniz der gibi.. Yani benim arkam saglam sen kendini dusun diyor adam..

Bizim baskan biryerden birseylerin haberini almis, ortami yumusatmak zorunda kaldi.. zarari yine bize tabi.. zaten kar ettigimiz birsey bu hayatta gorulmedi.

Ah baskanim ah.. dik dur dicezde, arkadandaki gucler seni rahat birakmiyor.. lanet olsun boyle duzene
              u will need justice at the end..

Yorum

• İHO, M.Usta, Hekimoğlu bu isimler üzerinden bir çözüm üretmek veya eleştri yapmak asıl çözümü gözden kaçırmaktır.

Ben büyük fotoğraftan bahsediyorum. Yoksa -Başkanın arkasında duralım, adam birşeyler yapmaya çalışıyor lafına ters durduğumuz yok. İHO Başkan'a göre eylem ve söylemlerimizdeki hata oranı minimize seviyelere geldi bu dönemde. Bu açıdan bir normalleşme var...

Başkana yapacağımız en büyük eleştri Pazar saat:23:00 civarında söylediği -O hakem bi daha hakemlik yapsın bakalım lafının 48 saat geçmeden törpülenmiş , budanmış olarak an itibariyle karşımızda durmasına olurdu ...- futbol özerktir, karışamayız, işimiz olmaz deyip atamalarda kendi zihniyetindeki adamları getirenlere bir tek laf dememeleri olabilir...(sevmeyiz, nefret ederiz, en büyük düşmandır hepimize göre ancak aziz yıldırım açıktan yürütüyor mücadelesini, kimseye eyvallahı yok)

İHO Başkan'ın seçilmeden önce siyasileri eleştrip seçildikten sonra Kazlıçeşme'de görünmesi gibi M.Usta Başkan'ın da bir yerlere mecbur olduğu ve hamlelerini de buradan gelecek donelere göre ayarladığı ve zamana yaydığı fazla saklı duran birşey olmaması lazım...
                En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 24.02.2016, 10:06.
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu aciklama bana sadece sunu gosteriyor, Turkiye de bazi insanlarin cok ama cok kuvvetli torpilleri var. En cok ve en buyuk torpili olanlardan biride Kuddusi denen yalaka. O kadar kuvvetliki torpili, mac sonrasinda yaptigi aciklamada ne kadar rahat tavirlar icinde oldugunu bile goreblirsiniz. hatta muhabirin istifa dusunuyormusunuz sorusuna verdigi cevap bile, siz kimsiniz der gibi.. Yani benim arkam saglam sen kendini dusun diyor adam..

Bizim baskan biryerden birseylerin haberini almis, ortami yumusatmak zorunda kaldi.. zarari yine bize tabi.. zaten kar ettigimiz birsey bu hayatta gorulmedi.

Ah baskanim ah.. dik dur dicezde, arkadandaki gucler seni rahat birakmiyor.. lanet olsun boyle duzene
                  Aradaki ince giydirmelere katılmamakla birlikte, Bravo güzel tespitler....

Siyahla çizilen yer var ya şunu söylüyor...

-Senin düzeni değiştirmek için alacağın güç beni buralara getirdi, kimden medet bekliyorsun....
                  En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 24.02.2016, 10:13.

Yorum

• İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Peki Faik bey ne yapılması gerekiyor sizce ?
                    Şike sürecinde kıllarını kıpırtatmayan ,

Güya Şike Anıtı kurmaya niyetlenip şimdilerde sus pus olan ,

Şimdi ise sadece forma giyip kırmızı kart gösterdi diye çılgınca alkışladığımız siyasilere destek olmaya devam edelim....

Yani bizim insanımızla ortak bir tepki gösterilmez. şike konusunda ya da hakkımızı arama konusunda ancak kırmızı kart gösterilir sonra durulur....

yapacak şey bu...

kartımızı gösterelim resim çekip internete koyalım....

Göksel Gümüşdağda , tüpçüde zaten çok tırsar böyle şeylerde hemen Mhk yı görevden aldırır....

Muharrem Beyin takımı maddi anlamda düzlüğe çıkarması dışında bir beklentim yok şahsen....

umut fakirin ekmeğidir lakin hayalde görmemek lazım

Ha içinde umut olanlarada saygı duyuyorum...
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İHO, M.Usta, Hekimoğlu bu isimler üzerinden bir çözüm üretmek veya eleştri yapmak asıl çözümü gözden kaçırmaktır.

Ben büyük fotoğraftan bahsediyorum. Yoksa -Başkanın arkasında duralım, adam birşeyler yapmaya çalışıyor lafına ters durduğumuz yok. İHO Başkan'a göre eylem ve söylemlerimizdeki hata oranı minimize seviyelere geldi bu dönemde. Bu açıdan bir normalleşme var...

Başkana yapacağımız en büyük eleştri Pazar saat:23:00 civarında söylediği -O hakem bi daha hakemlik yapsın bakalım lafının 48 saat geçmeden törpülenmiş , budanmış olarak an itibariyle karşımızda durmasına olurdu ...- futbol özerktir, karışamayız, işimiz olmaz deyip atamalarda kendi zihniyetindeki adamları getirenlere bir tek laf dememeleri olabilir...(sevmeyiz, nefret ederiz, en büyük düşmandır hepimize göre ancak aziz yıldırım açıktan yürütüyor mücadelesini, kimseye eyvallahı yok)

İHO Başkan'ın seçilmeden önce siyasileri eleştrip seçildikten sonra Kazlıçeşme'de görünmesi gibi M.Usta Başkan'ın da bir yerlere mecbur olduğu ve hamlelerini de buradan gelecek donelere göre ayarladığı ve zamana yaydığı fazla saklı duran birşey olmaması lazım...
                      Konu dışında olacak ama sadece Hacıosmanoğlu ile ilgili bişey söylemek için alıntı yaptım.

Seçimden önce kendisi bir röportajda sorulan bir soruya cevap verirken "Adalet timsali başbakanımız..." diye söze başlamıştır. Yani ben siyasileri eleştirdiğini hiç görmedim, en azından iktidar partisini eleştirdiğini görmedim diyeyim.

Bu adama nasıl destek verdik hala anlamış değilim...

Yorum

Aradaki ince giydirmelere katılmamakla birlikte, Bravo güzel tespitler....

nereye ne giydirmisim pek anlamadim, aciklarmisin ?

bu arada tesekkurler.
                        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hakan Abinin içinde olduğu yönetim başa gelse idi şimdi Mhk mum olmuştu dimi
                          abi bu durumun oluşacağına inanan büyük bir çoğunluk var ne yazık ki
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nereye ne giydirmisim pek anlamadim, aciklarmisin ?

bu arada tesekkurler.

Özelden yazdım

Yorum

• Fazla siyasete girmeden karalamaya çalışacağım ancak ne kadar mümkün olur orasını bilemiyorum tahlili siz yaparsınız.

Muharrem Usta'nın siyasete yakın bir insan olduğunu, mecliste sandalye sayısının çoğunluğunu elinde bulunduran siyasi partinin bürokratlarıyla yakın ilişkiler içerisinde olduğunu gerek iş gerekse özel yaşamından net şekilde anlıyorduk ve biliyorduk. Basit bir analizle bugünkü açıklamaları değerlendirip genele vuracak olursak başkanı yerin dibine sokmak için hiçbir sebep yok. Şöyle ki;

Ülkemizde sıcak paranın %15-20'lik hacmini doğrudan veya dolaylı yollardan etkileyen en azılı muhalif olarak bilinen Koç Grubu dahi bugün mevcut siyasi iradeyle samimi pozlar vermekte. İnovasyon ödülleri karşılıklı beyanatlar vs. böyle yüzlerce örnek var önümüzde. İş sahasından çıkıp spor arenasına girdiğimizde ise yine farklı bir tablo görmüyoruz zira Cumhuriyet'in son kalesi şikecilerin başkanı bile verdiği 2 demeçten birisinde Cumhurbaşkanını hoşnut edecek şeyler söylüyor ve aynı politika minvalinde basına ayarlar veriyor.

TFF'yi, MHK'yı herkesi istifaya davet edebilirsiniz veya bir hakeme düdük bırak diyebilirsiniz ancak bunu yaptırabilmek için bir gücünüzün olması gerekmektedir. Taraftarın genelinde ekseriyetle hakim olan görüş gemileri yakalım geri dönülmeyen bir yola girelim ancak biz o gemiyi çoktan kaçırdık 2011-2012 sezonunda somut ve etkileyici eylemlerle başlamış olsaydık bugün Trabzonspor'un manevi kimlik krizine girişini hiç tartışıyor durumda bile olmayacaktık fakat içinde bulunduğumuz durumda Trabzonspor'da sistemin bir çarkı konumunda ve biz o çarkı döndürürken malesef bu halimizle birilerinin dümenine su taşıyoruz. Başkanın çok kurnaz bir adam olduğunu sezimlemek zor değil söylemiş olduğu şeylerde elbette bir yerlerden kendisine iletilmiş bazı ricaların etkisi vardır bunu yadsıyamayız fakat Televizyona çıkıp Kuddusi istifa edecek deseydi ve gerilimi arttırsaydı olay farklı bir yere çekilebilirdi kendince mantıklı olanı belki de bizim göremediğimiz kapalı kapılar ardında planladığı farklı şeylerin hesabını yaparak kurdu bu cümleyi ben şahsen öyle olduğunu düşünüyorum.

Önce güçleneceğiz akabinde bu hamleleri yapacağız burası Türkiye isterseniz eylemin en kralını yapın kimi bağlar? Kim bundan etkilenir? Sizi kim önemser? Başkan lobileşmenin önemine her zaman vurgu yapmakta burada bize düşen Hacıosmanoğlu döneminde tamamen kopan taraftar-takım-yönetim ilişkilerinde köprü görevi görmektir. Hacıosmanoğlu başına buyruktu onu diyordu bunu yapıyordu miting otobüslerinde gezdi, Yıldırım Demirören'e oy verdi ve daha nice saçmalıklar...

Bekleyelim..

Sabredelim..

Ve bakalım neler olacak... Ben iyi şeyler olacağına inanıyorum ancak herşeyin ilacı sabır.
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Muharrem Başkan akıllı adam çok zeki birisi stratejik oynuyor satranç oynar gibi hamleleri bekleyip görelim diyorum peş güzel gelicek sanki...
                                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X