Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon şehrine pompalanan bu beşiktaş hayranlığının sebebi tam olarak ne acaba ? Ben kendime paranoyak diyordum ama ciddi ciddi bunlar bizi küçük şikecilerin uydusu yapma amacındalar galiba

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sevgili Mehmet,

Bir doğru defalarca ve aynı kişi tarafından dile getirildiğinde artık kabak tadı veriyor.
      Eleştirilen de budur.
      Bu açıklamanın doğru olduğu gerçeği değil eleştirilen...
      Adamın içinde kalmış demek ki.
      Eminim siz de Beşiktaş tribününü görünce imreniyorsunuz. Bizim tribün deplasmanda bile tek ses değil. İki üç grup birden gidince kavga ediyorlar.
      Ne olursa olsun dolan tribünleri var. Biz iki beraberlik alınca herkes küsüyor takıma. Tüm iyi şeyler unutuluyor malesef. Ve ben hep diyorum. Takıma bakınca bu takım seneye takviyelerle şampiyon olur diyorum. Ama genel olarak camiaya ve taraftara bakınca şampiyonluk falan hayal, şu halimizle bir 30 sene daha müstehak bize malesef.

Yorum

• Sebebi ortada değilmi?2 yıl üstüste şampiyon olan Beşiktaşı başarılı odaklı görüp örneklerini buradan seçiyor.
        GS başarılı olsaydı onu örnek gösterecekti.
        şike yapanlar kluplerler degil şahıslardır,dolayısıyla Başkan bu şekilde düşündüğü için kendini şike yapanlardan soyutlamış,kluplerin yeni yöneticileri ile
        temasını-alışverişini yapıyor,daha 3 gün önce BJK stadında Gümüşhane maçında BJK lilerle görüştü,tokalaştı.
        Bu bizce normal olmayabilir ama Başkanın fıtratında bu var,tamda IHO nun zorba,asarım keserim hallerinin tam tersi bir fıtrat
        kendini soyutlamıyor,dirsek temasını devam ettiriyor
        Bundan rahatsızsak-Nedenini kendisine bir gazeteci marifatiyle sormamız lazım.

Ama kapak gibi bir cevabada hazır olalım.

Yorum

• İyi o zaman Burada Galatasarayı 5 kere şampiyon yapan Fatih Terim örneği üzerinden güzellemeler yapabiliriz demekki.....

Nasılsa Şikeci bir takımda ya da İstanbul takımında olması farketmiyor.....

Şenol Güneş 2 şampiyonluk büyük hoca ise Fatih Terim ultra büyük hocadır..... Öyle bir sonuç çıkıyor. Avrupa Kupasını saymıyorum bile.....

3 istanbul takımını şampiyon yapan Mustafa Denizli de daha büyük hocadır....

Nasılsa alıştık buralarda Beşiktaş güzellemeleri yapmaya....

Fenerbahçenin başı kelmi Galatasarayın kelmi....

Bundan sonra bende diğer şikeci takımların hocalarının güzellemelerini yapacağım.....

Ha Beşiktaş ha Fenerbahçe bence farkı varmı ..... Yok....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İyi o zaman Burada Galatasarayı 5 kere şampiyon yapan Fatih Terim örneği üzerinden güzellemeler yapabiliriz demekki.....

Şenol Güneş 2 şampiyonluk büyük hoca ise Fatih Terim ultra büyük hocadır..... Öyle bir sonuç çıkıyor. Avrupa Kupasını saymıyorum bile.....

Bundan sonra bende diğer şikeci takımların hocalarının güzellemelerini yapacağım.....

Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• oooo taraftarda şahısları ayırdı. Şike yapan kişilerdir kurumlar suçsuzdur diyen fenerbahçenin ceza almasınıda istemez.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İyi o zaman Burada Galatasarayı 5 kere şampiyon yapan Fatih Terim örneği üzerinden güzellemeler yapabiliriz demekki.....

Şenol Güneş ile Fatih Terim'i kıyaslayan yoktur heralde zaten kariyer olarak
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bu sene içerideki bütün maçlara gittim.

Her gittiğim maçlarda bizim taraftara ayrı sinir oldum.

Önünde bayan ya da çocuk olduğuna bakmadan ağız dolusu küfür eden mi ararsın, saygı duruşunda hayvan gibi böğüren mi,koreografi başlamadan -uyarılara ragmen- kartonları kaldıran mı,bittikten sonra hiç düşünmeden metrelerce yükseklikten fırlatıp insanları yaralayan mı,koltuklara basan mı,"Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye bağıranlara "Ya Allah bismillah Allahu Ekber" diye karşılık verenlere mi... Maçın başındaki 3'lüyü bile ortak yapamayan bir kitle.

Başkan'ın açıklamalarını dinlemedim ama benim yıllarca dillendirdiğim bir olaya parmak basmış. 50 tane taraftar grubu var sadece televizyonlarda pankartları görünsün diye kurulmuşcasına. Takıma hiçbir + sı olmayan,bağırdıklarından sadece kendilerinin haberi olan.

Günümüze bakıldığında da Beşiktaş seyircisini örnek göstermesi gayet normal. Akhisar Belediyeyi örnek verecek hali yoktu.
                  Örnek verirken de düşündüğü onların seyircisinin sahaya etkisidir.. Yoksa onlarda da en az bizimkisi kadar kendini bilmez vardır.
                  Örnekten ziyade mantığa bakmak lazım.

Gerçi hepsini de bir yere topladıktan sonra orada da kavga eksik olmaz ama hayırlısı artık.
                  En son Tolga Okumuş tarafından düzenlendi; 26.05.2017, 11:51.
                  Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• durum malesef böyle. biat etmekten vazgecmezler

İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    oooo taraftarda şahısları ayırdı. Şike yapan kişilerdir kurumlar suçsuzdur diyen fenerbahçenin ceza almasınıda istemez.

Yorum

• İyi de bunun hocalarla ne alakası var ki? Konu taraftar. Ve bu ülkede en kötü taraftar profiline biz sahibiz büyük takımlar arasında, bunu kabul edelim. Nereden baktığımıza bağlı. Evet biz polis arabası yakmayız, tribünde adam bıçaklamayız ama kendi takımımıza herşey yolunda olsa bile en büyük darbeyi biz indiririz. Kulübe destek dediğimiz zaman kimse elini cebine atmaz. Koca bir sezonda zar zor 15 bin kombine sattık. Zar zor 50-60 bin forma sattık. Kimsenin maça gittiği yok, kimsenin takıma olumlu birşey kattığı yok. Herkes teknik direktör sanıyor kendini, hocanın ve yönetimin işine karışırız ancak. Hele önceden söylediklerimiz uygulanmamışsa ve başımız ağrımışsa (avukat Anıl olayı) en kralı biziz. Biz demiştik deriz. Her olumsuzlukta "vizyon" kelimesiyle bel altı vururuz. Ama başarı gelmeyince suçu hiç kendimizde aramayız. Yine öyle olacak. 50. yılda şampiyon olamazsak yine yakıp yıkacaz ortalığı. Hani Ersun 50. yıl hocasıydı diyecek herkes. 50. yılda şampiyonluğa diyerek başkan seçildiler ama sözlerini tutamadılar istifa etsinler diyecek herkes. Kimsenin sabredeceği falan yok. Bizim insanımızın yapısında bu yok malesef. Biz en iyisini isteriz ama buna kesinlikle layık değiliz ve olmayınca iyiyi de kötüyü de yerle bir ederiz.

Bu söylediklerimi kesinlikle bir kişiye demedim. Taraftarın genel profiline söylüyorum.
                      En son Mehmet Cihan Kocaman tarafından düzenlendi; 26.05.2017, 11:50.

Yorum

• Atıp tutanlar çıktı yine en kötü taraftar bizde vs. 30 senedir hakettiğin benim bildiğim en az 3 şampiyonluk elinden alınmış elle tutulur bir başarı yok ama taraftar tukaka. Daha dün kuzenle konuştuk kupa olayından sonra nereden bulaştık bu belaya şu futbol işini hepten kaldırıp atsak kafadan da kurtulsak diye, hatta kendime baya bir hayıflandım 40 tane sıkıntı var başımda ben oturmuşum kupalara haciz geldi diye sinirleniyorum.

Bu takım bir şampiyon olsun bir derşarj olsun her şey düzelir bu süreç böyle geçer bjk taraftarı dedikleri 2 sene üst üste gelen şampiyonluktan önce en rezil taraftar gruplarından biri idi. Burada suçlu yönetimdir kimse kusura bakmasın usta için söylemiyorum gelip giden hepsi için söylüyorum. Taraftarın durumu açık seçik ortada iken bu durumu idare edemeyen yönetim suçludur. Sadri şeneri seversiniz sevmezsiniz o ayrı ama o bu işi başardı nitekim başarılı sonuçlar aldı Türkiye kupası Süper kupa ve şike ile çalınan şampiyonluk var. İşin kolayını seçiyorlar bak bilmem kimin taraftarı ne kadar cici iki sene üst üste şampiyon olayım ben daha cici olurum onlardan kimse merak etmesin.

Yorum

• Muharrem Başkan FB-Trabzonspor maçına gitmeyi düşünüyormuş.
                          Umarım hiçbir FB yöneticisi ile muhatap olmaz

Yorum

• Gelsin yeni bir kaos Usta fbli yöneticilerin elini sıktı mı sıkmadı mı?
                            Bizim huyumuz bu . Biz Trabzonspor taraftarları olarak kaostan beslenmeyi çok seviyoruz. Kusura bakmasın kimse de durum bu
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Dünden beri Hacıosmanoğluna etmediğim küfür kalmadı. Ulan ne karaktersiz bir insanmış ya kulübü nerelere sürükledi. İki yakası bir araya gelmez umarım.

Yorum

• Başkan yarın sabah 10:00'da CNN Türk'te Hakan Çelik'in konuğu olacak.
                                Hemen tv programı geldi, herşeyi açıklayacak galiba.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X