Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor taraftarının engin sabır örneklerinden sadece birisi

Muharrem Usta da bu kulübü toparlayamazsa freni patlamış kamyon gibi gideriz artık
    En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 20.02.2016, 00:33.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor taraftarının engin sabır örneklerinden sadece birisi

Muharrem Usta da bu kulübü toparlayamazsa freni patlamış kamyon gibi gideriz artık
      Başkan iyi yolda. Zaten usta gibi biri de yapamazsa işimiz harap. Usta da o potansiuel fazlasıyla var. Bide biraz sansımız yaver gidersr nrden olmasın. Örnek bı sene o penLtı verilse veya erkan o golü atsa şimdiki durumdamı olurduk. Biraz şans da lazım.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan iyi yolda. Zaten usta gibi biri de yapamazsa işimiz harap. Usta da o potansiuel fazlasıyla var. Bide biraz sansımız yaver gidersr nrden olmasın. Örnek bı sene o penLtı verilse veya erkan o golü atsa şimdiki durumdamı olurduk. Biraz şans da lazım.

bence aynı durumda olurduk çünkü ligin ilk 4 haftasını geçmiştik 5. maçta güzel oynadık sonra çöktük,5 hafta 1 ay ediyor aa oda ne maaş yok!

Yorum

• Başkanın imaj düzeltme adına yaptığı hareketleri çok olumlu buluyorum. Kavgacı ve polemiksever bir eski yönetimden dostluk mesajları veren, eski futbolcularımızla alakalı güzel demeçler veren, tenkitten çok takdir eden bir yeni yönetim olma eğiliminde olma gayretleri, üzeri kırmızı kalemle çizilen "Saygıdeğer Trabzonspor" imgesini yeniden oluşturma çabalarıdır. Takdir ile karşılıyorum.
          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
          (Dozer) Cemil Usta
          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Asansörsporun o taraftarı olduğu sürece ciddiye alınacak bir kulüp olmaması lazım. Adamlar sloganımızı bile çekemeyip "burası her yer değil, şehr-i samsun" yaptılar yahu. Bu zihniyetle bırak yemek yemeyi yan yana bile durmam.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Faruk özak isimli zat bu kulüp sayesinde makam ,mevki, itibar kazanan ve kulüpten nemalanan bir şahıstan fazlasi degil.bu ve benzeri sömürgenlerden kulübümüzün kurtulması şampiyonluklar kazanması kadar önemli. Trabzonsporun sırtından kazandıklarını yanında kazandırdıkları da değere kulak kalir. Spor bakanı olduğu dönemde avrupa sampiyonasina aday olmuş Turkiye'de Trabzon maç oynanacak şehirler arasında bile yoktu.Trabzon neden maç oynanacak şehirler arasında yok diye sorulan soruya yüzsüzce onu "maaamut beye sorun" demişti kendisi. Mahmut beye soracaksan,sen kimsin, necisin, ne is yaparsin.Trabzonsporu ve Trabzonun hakkini korunmasi gereken yerlerde koruyamayacaksan sen kimsin ki Trabzonspor icin?... Spor bakanlığı döneminde Trabzonspor futbol tarihinin en büyük ahlaksızlığının kurbanı oldu ve ağzını açık gık diyememis bir adam.tayyibin gozunde fonksiyonu Trabzonspor sömürüsü yapabildiği ölçüde değerli olan ama siyaseten hiçbir ağırlığı ve vasfı olmayan bu şahıstan a.y'den tiksindigim kadar tiksiniyorum.hadi aziz rakip hatta düşman... Ya bu şahıs?... Çıkıp kendi döneminde yaşanmış olan mevzuda bile konuşmaya, şike var demeye maçasi yemeyen bu şahsin Trabzonsporu hala minciklamaya çalışmasını ve dostu görünüp sırtarmalarini gördükçe kendisini hakettiği sözlerle anıyorum.
              Bravo hocam.Altına ımzamı atarım

Yorum

• Başkanın aklından umarım fb maçında da imajımızı düzeltmek(!) yoktur.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  beyler haber 61 in haberinin altında öyle saçma yorumlar var ki skandal.adam yazmış boş işleri bırak icraat görelim ,ne bekliyo acaba şimdiden 6 transfer falan mı istiyor
                  Aynen onu istiyor. Aziz Yıldırım'a laf atmasını istiyor. Kanallara çıkıp TFF'ye, hakemlere posta koysun istiyor. İstiyor da istiyor anlayacağın.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Asansörsporun o taraftarı olduğu sürece ciddiye alınacak bir kulüp olmaması lazım. Adamlar sloganımızı bile çekemeyip "burası her yer değil, şehr-i samsun" yaptılar yahu. Bu zihniyetle bırak yemek yemeyi yan yana bile durmam.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                    Bu biraz da politik bir durum. Ben üzerime düşeni yapayım da gerisi onlarda anlayışı. Yoksa ben de bu konuda Samsunspor taraftarının olumlu düşüneceğine inanmıyorum.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu biraz da politik bir durum. Ben üzerime düşeni yapayım da gerisi onlarda anlayışı. Yoksa ben de bu konuda Samsunspor taraftarının olumlu düşüneceğine inanmıyorum.
                      edittt.
                      En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 20.02.2016, 02:12.

Yorum

Aynen onu istiyor. Aziz Yıldırım'a laf atmasını istiyor. Kanallara çıkıp TFF'ye, hakemlere posta koysun istiyor. İstiyor da istiyor anlayacağın.
                        Muharrem Usta gerektiğinde hakemlere posta da koyar.Sadece üslup farkı var.

Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem <small class="time" style="font-family: Arial, sans-serif; line-height: 19.25px; font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);">28 Eki 2015</small>İstanbul, Türkiye
                        Madem ki bu futbol elle oynanacak getirelim Stipanoviç'i,Veliçkoviç'i,Hardy'yi onlar oynasın bari.

Yorum

O kitleyi Samsun şehriyle özdeşleştirmek istemiyorum. Allaha yakın bize uzak olsun Asansörsporlular.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Haluk ayyıldız denilen sözde gazeteci manşetten haber yaptırmış yönetim birbirine girdi diye.içeriğe bakıyorsun bir tane taraftar derneği başkanına twitterden iki yönetici cevap vermiş.ama beyimiz yönetime zarar verecek ya bunu sanki büyük birşey olmuş gibi manşetten haber yaptırmış.başkanın bunlarla işi gerçekten zor.kemik atılmayan hergün bu haberleri artırmaya devam eder bu sözde gazeteciler.
                            Trabzonspor Başkanı Usta’nın Çin’e transfer olan Burak Yılmaz’a, “Dönmek istersen kapımız sana açık” demesi ortalığı karıştırdı. Taraftar Derneği açıklamaya tepki gösterdi, yöneticiler Usta’ya destek verdi
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• başkanımız büyük bir vefa örnegi gösteriyor seçim öncesi seçimden sonra yine gelecegim dedigi taraftarlar derneklerini bunca işi arasında ziyaret ediyor
                              Samsun dan başladı Ünye Fatsa devam ediyor ve buralarda belediye başkanlarından kaymakama kadar üst düzeyde kabuller görüyor. bu arada Samsunsporuda ziyaret etmiş ne varki bunda. Herkezle kavgalı oldukda ne kazandıkki (şb hariç) ben başkanımı sonuna kadar destekliyorum.
                              2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Başkanımız Vine Sektörüne Atıldı...

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X