Doğru sizin gibilere çok gelir bu adam. Size iho yakışır. Kim kurdu bu ekibi? Hemen saldırın, hiç durmayın iho bekliyor kapıda. Memnunsanız mutluluklar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarım sezon Başakşehir ya da Kasımpaşa'da oynayalım.bir maç geleyim beraber seyrederiz öyle bir şey olursa.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemillet kan kusuyor, sen fayda peşindesinbir maç geleyim beraber seyrederiz öyle bir şey olursa.
Yorum
-
masum bir hoca hatası.o da batmış takımda yeni hoca bulamaması yüzünden. iyi niyetiyle bütün sorunları çözecektir.nereye geldim ben havası doğru değil.sorunlar bizim, biz çözeceğiz. ama adam akıllı hiç affetmeden faturayı keseceksin yoksa arkası kesilmez.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemasum bir hoca hatası.o da batmış takımda yeni hoca bulamaması yüzünden. iyi niyetiyle bütün sorunları çözecektir.nereye geldim ben havası doğru değil.sorunlar bizim, biz çözeceğiz. ama adam akıllı hiç affetmeden faturayı keseceksin yoksa arkası kesilmez.
Mbia'nın gidişi. Öncesinde Mbia ile kötü ilişkiler.
Sefa'yı örnek verip geçmiş transfer politikasını eleştirdi aynısını yaptı Güray'la Muhammet'i aldı.
Lucescu veya Lucescu vari kariyerli hoca dendi, gidip Ersun'la görüşüldü. Hala daha görüşülüyor.
Gelir gelmez değişim mesajı verilmeliydi kadro dışılar olmalıydı ama tam tersi yapıldı herkes affedildi. Sonuç yine aynı.
Trabzonspor TV çocuk oyuncağı dedi hemen hallederiz dedi. Göreve gelince çok para gidecek, yapamayız dedi. Tamam haklı ama başta niye öyle konuştun?
Daha çok şey var. Belki de en hafifi Hami Hoca'dır. Allah izin verirse bir kaç gün içinde ayrıntılı yazıcam buraya.
Ha desteklemiyor muyum? Evet destekliyorum. Ama eleştirmezsek, yanlışa yanlış demezsek çok daha fazlı yanlış olur.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇık ve de ki
''Kişiler ve kurumlar ayrıdır''
'' Sahaya atlayanlar kumpasın bir ürünüdür''
''Paralel yapı Trabzosnpor'u ele geçirmeye calısıyor''
Tabi olmayacak böyle bir şey fakat yorum güzel ve fener bu şekilde sıyrılıyor yaptığı her pisliğin içerisinden.
Trabzon, vur ensesine al ekmeğini şehri olmuştur. %80 le desteklemeye devam...Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum