Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doğru sizin gibilere çok gelir bu adam. Size iho yakışır. Kim kurdu bu ekibi? Hemen saldırın, hiç durmayın iho bekliyor kapıda. Memnunsanız mutluluklar...
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yeni baskani haksiz yere elestirenleri lanetliyorum. Sizin zihniyetiniz ancak koyde koyun bekler, birakin futbolu

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yarım sezon Başakşehir ya da Kasımpaşa'da oynayalım.
        millet kan kusuyor, sen fayda peşindesin bir maç geleyim beraber seyrederiz öyle bir şey olursa.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          millet kan kusuyor, sen fayda peşindesin bir maç geleyim beraber seyrederiz öyle bir şey olursa.
          Olur,en kötü evimizde ağırlarız full hd bir maç izlersin

Yorum

• Eleştirin kardeşim eleştirin. Eleştirmezsek raydan çıkarlar, yapıcı eleştirmezsek daha da çok çıkarlar. Her yaptığını bu adam vizyonlu, büyük yönetici deyip geçersek hiç bir şeyin şimdiden-eskiden farkı olmaz.

Yorum

• masum bir hoca hatası.o da batmış takımda yeni hoca bulamaması yüzünden. iyi niyetiyle bütün sorunları çözecektir.nereye geldim ben havası doğru değil.sorunlar bizim, biz çözeceğiz. ama adam akıllı hiç affetmeden faturayı keseceksin yoksa arkası kesilmez.

Yorum

• Çık ve de ki

''Kişiler ve kurumlar ayrıdır''

'' Sahaya atlayanlar kumpasın bir ürünüdür''

''Paralel yapı Trabzosnpor'u ele geçirmeye calısıyor''

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  masum bir hoca hatası.o da batmış takımda yeni hoca bulamaması yüzünden. iyi niyetiyle bütün sorunları çözecektir.nereye geldim ben havası doğru değil.sorunlar bizim, biz çözeceğiz. ama adam akıllı hiç affetmeden faturayı keseceksin yoksa arkası kesilmez.
                  Sadece hoca hatası mı?
                  Mbia'nın gidişi. Öncesinde Mbia ile kötü ilişkiler.
                  Sefa'yı örnek verip geçmiş transfer politikasını eleştirdi aynısını yaptı Güray'la Muhammet'i aldı.
                  Lucescu veya Lucescu vari kariyerli hoca dendi, gidip Ersun'la görüşüldü. Hala daha görüşülüyor.
                  Gelir gelmez değişim mesajı verilmeliydi kadro dışılar olmalıydı ama tam tersi yapıldı herkes affedildi. Sonuç yine aynı.
                  Trabzonspor TV çocuk oyuncağı dedi hemen hallederiz dedi. Göreve gelince çok para gidecek, yapamayız dedi. Tamam haklı ama başta niye öyle konuştun?

Daha çok şey var. Belki de en hafifi Hami Hoca'dır. Allah izin verirse bir kaç gün içinde ayrıntılı yazıcam buraya.

Ha desteklemiyor muyum? Evet destekliyorum. Ama eleştirmezsek, yanlışa yanlış demezsek çok daha fazlı yanlış olur.

Yorum

• Başkanım alooo neredesiniz ?

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çık ve de ki

''Kişiler ve kurumlar ayrıdır''

'' Sahaya atlayanlar kumpasın bir ürünüdür''

''Paralel yapı Trabzosnpor'u ele geçirmeye calısıyor''
                      Turkiyenin mevcut gerçeği budur ve aziz bundan faydalanıyorsa biz de kullanalım. ne de olsa ülkede her suçun tek bir sorumlusu var paralel, biz ceza almamalıyız.
                      Tabi olmayacak böyle bir şey fakat yorum güzel ve fener bu şekilde sıyrılıyor yaptığı her pisliğin içerisinden.
                      Trabzon, vur ensesine al ekmeğini şehri olmuştur. %80 le desteklemeye devam...
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Uefa'dan ceza yemden kurtuluruz umudu ile yasarken......?!?
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Trabzonspor'a yapacağın en büyük hizmetlerden biri malum grubu stattan uzaklaştırmak olacak başkan.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Abi her anlamda cok kötü durumdayiz camia paramparca bizi bu durumdan cikaracak hamleler gelmeli. Bu hamleler ne olur bilmiyorum gerekirse sosyolog ve psikoliglarla calisip bu olyai cözmeliyiz.

Yorum

• Ersun Yanal'ı getirme kolaycılığına kaçarsan çok büyük bir yanlış yapmış olursun başkan.

Yorum

• İHO'nun ve 3 Temmuz sürecinin enkazıyla uğraşmak, bütün küfürleri yemek de sana kaldı başkan.. Trabzon'a hoşgeldin.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X