Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazen çok ağır kalıp, kritik toplar kaptırıyor ve çileden çıkarıyor ama bazen de öyle toplar saklayıp müthiş bir savunma yapıyor ki helal olsun diyorsunuz...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• kardeş hasreti çekiyor belli ki al onuda buraya sen reale gidemiyecegine göre..kafanız rahat olsun çıkın oynayın..konu kapanmıştır.
      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Kardeşini getir buraya Haliiill

Olcan'a attığı pas müthişti bittim.
        #7 Óscar René Cardozo Marin
        #28 Abdul Majeed Waris
        #8 Mehmet Ekici
        #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          vay be ..
          gerçekten size inanamıyorum..
          Şu halile oyunda 5 dakıka dayanamıyorum..tek bir olumlu hareketini söyleyin.
          Adam geçemez ayakta duramaz koşamaz...peki ne iş yapar...

herhalde şenol hocası ile arası çok iyi..
          hiç kesilmiyor ne hikmetse...

ne topçusu Allah aşkına bu maç
          Bir pozisyonda Ismailin bacaginin arasindan topu atip, 40-50 metreden cmlik bir Pasi var Olcan'a bu bile yeter.
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• 3 Çay söle hamitide çağır ordan
            Muharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.

Yorum

• Takımda kalsın ama forvet oynatılsın.
              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Daha önceden Almanya'dan adını duyuyor ama izleme fırsatı bulamıyorduk, bu sene izleme imkanı da bulduk. Ben futbolculuğu hakkında konuşmayacağım ama kafamı kurcalayan konu.

Almanya'da yetişmiş, alt yapısını oradan almış bir oyuncu nasıl olurda sahada 90 dakka dinç olamaz. 60. dakkada pert oluyor tere suya karışıyor.

Oysa Alman ekolünü alt yapıdan alan bir adamın daha sağlam daha dinç olması gerekmezmi, yoksa benmi yanlış biliyorum

Yorum

• Ağır deyin ama mücadele etmiyor demeyin Allah aşkına, dün 12 km falan koşmuştur, santrafor veya sağ açık oynamasına rağmen birçok top kapmıştır, Halil tahminim 3 ciğerlidir, tek eksik yönü ağır olması ama bazen bizi de şaşırtıp deparlar atıyor...

Halil bu senenin büyük emek verenlerindendir, bir kare as yaparsak, bunlardan biri Halil'dir benim için...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ağır deyin ama mücadele etmiyor demeyin Allah aşkına, dün 12 km falan koşmuştur, santrafor veya sağ açık oynamasına rağmen birçok top kapmıştır, Halil tahminim 3 ciğerlidir, tek eksik yönü ağır olması ama bazen bizi de şaşırtıp deparlar atıyor...

Halil bu senenin büyük emek verenlerindendir, bir kare as yaparsak, bunlardan biri Halil'dir benim için...
                    Katılıyorum

Yorum

• http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...r/?stage=17051

35.saniye

cCc Halil Reyiz cCc

Yorum

• 8 Gol 9 Assist mi ne Istatistigini bilmiyorum ama öyle olmali yanlis hatirlamiyorsam.
                        Ki Forvet oynamamasina ragmen cok iyi.Takima sagladigi katki zaten tartisilmaz.
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Olcan' attığın o pas varya...
                          Bitirdi beni HALİL Adamsın...
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• Adam resmen savaşıyor ya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• madem bu kadar savaşıyor, mücadele ediyor. acaba bek oynayacak pozisyon bilgisine sahip midir? hem defanstan top çıkarma sorunumuza iyi gelir, hem de hücumcu, güçlü bir bek kazanmış oluruz.

Yorum

• İlk olarak oktay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Daha önceden Almanya'dan adını duyuyor ama izleme fırsatı bulamıyorduk, bu sene izleme imkanı da bulduk. Ben futbolculuğu hakkında konuşmayacağım ama kafamı kurcalayan konu.

Almanya'da yetişmiş, alt yapısını oradan almış bir oyuncu nasıl olurda sahada 90 dakka dinç olamaz. 60. dakkada pert oluyor tere suya karışıyor.

Oysa Alman ekolünü alt yapıdan alan bir adamın daha sağlam daha dinç olması gerekmezmi, yoksa benmi yanlış biliyorum
                                Bunun antremanla ilgisi var. Alt yapı olarak nereden gelirsen gel, sene içindeki antremana bağlı. Schalke'de Magath döneminde 120 dak. bile full oynayabilirdi, Frankfurt'da Skibbe'nin altında, aynı bizdeki gibiydi. Kasların antremanda nasıl çalışırsan, o kadar dayanaklı olur. Sakatlandıkları zaman 3-4 hafta oynamadıkları zaman bile, hemen performans düşer.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X