Bazen çok ağır kalıp, kritik toplar kaptırıyor ve çileden çıkarıyor ama bazen de öyle toplar saklayıp müthiş bir savunma yapıyor ki helal olsun diyorsunuz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Halil Altıntop
Daraltma
X
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay be ..
gerçekten size inanamıyorum..
Şu halile oyunda 5 dakıka dayanamıyorum..tek bir olumlu hareketini söyleyin.
Adam geçemez ayakta duramaz koşamaz...peki ne iş yapar...
herhalde şenol hocası ile arası çok iyi..
hiç kesilmiyor ne hikmetse...
ne topçusu Allah aşkına bu maç"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Daha önceden Almanya'dan adını duyuyor ama izleme fırsatı bulamıyorduk, bu sene izleme imkanı da bulduk. Ben futbolculuğu hakkında konuşmayacağım ama kafamı kurcalayan konu.
Almanya'da yetişmiş, alt yapısını oradan almış bir oyuncu nasıl olurda sahada 90 dakka dinç olamaz. 60. dakkada pert oluyor tere suya karışıyor.
Oysa Alman ekolünü alt yapıdan alan bir adamın daha sağlam daha dinç olması gerekmezmi, yoksa benmi yanlış biliyorum
Yorum
-
Ağır deyin ama mücadele etmiyor demeyin Allah aşkına, dün 12 km falan koşmuştur, santrafor veya sağ açık oynamasına rağmen birçok top kapmıştır, Halil tahminim 3 ciğerlidir, tek eksik yönü ağır olması ama bazen bizi de şaşırtıp deparlar atıyor...
Halil bu senenin büyük emek verenlerindendir, bir kare as yaparsak, bunlardan biri Halil'dir benim için...
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğır deyin ama mücadele etmiyor demeyin Allah aşkına, dün 12 km falan koşmuştur, santrafor veya sağ açık oynamasına rağmen birçok top kapmıştır, Halil tahminim 3 ciğerlidir, tek eksik yönü ağır olması ama bazen bizi de şaşırtıp deparlar atıyor...
Halil bu senenin büyük emek verenlerindendir, bir kare as yaparsak, bunlardan biri Halil'dir benim için...
Yorum
-
Adam resmen savaşıyor ya.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak oktay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önceden Almanya'dan adını duyuyor ama izleme fırsatı bulamıyorduk, bu sene izleme imkanı da bulduk. Ben futbolculuğu hakkında konuşmayacağım ama kafamı kurcalayan konu.
Almanya'da yetişmiş, alt yapısını oradan almış bir oyuncu nasıl olurda sahada 90 dakka dinç olamaz. 60. dakkada pert oluyor tere suya karışıyor.
Oysa Alman ekolünü alt yapıdan alan bir adamın daha sağlam daha dinç olması gerekmezmi, yoksa benmi yanlış biliyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum