Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ruhun yeter !
    7

Yorum

• İlk olarak Mert Kırarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yıllık maliyeti 1 500 000 €

ilk 11 oyuncusu felan olamaz, kulübe içinde aldığı para fazla. etkisiz eleman !

bir şekilde kurtulmalıyız, yıllık ücreti düşük olsa neyse alıyor dünyanın parasını ben katkısına bakarım, koşsa ne olacak umut ta koşuyordu adam en azından atıyordu 14-15 gol...
      bu yorumu okuyunca ben utandım....

Yorum

• Hamit'i getirmedikten sonra olmaz.Hamit bir takima gelecekseo takim Trabzonspor olmali.Abi kardes oynarsiniz.Bu isi hallet.

Yorum

• Ne yalan söyliyeyim Santrafor oynayamayacağını düşünüyordum beni utandırdı resmen. Halil'in en sevdiğim özellikli hiç bir zaman kendine oynamıyor tam bir takım oyuncusu.

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne yalan söyliyeyim Santrafor oynayamayacağını düşünüyordum beni utandırdı resmen. Halil'in en sevdiğim özellikli hiç bir zaman kendine oynamıyor tam bir takım oyuncusu.
            Almanya alt yapısı olan "Türk" futbolcuların hemen hemen hepsinde var bu özellik.
            .

Yorum

• Sakatlığından haber var mı?İnşallah ciddi değildir...

(UEFA)

Yorum

• Gol'den sonra az kalsin Mevta oluyordu. Sonrada neymis efendim:" Niye gol atmiyorsun??" Adam Ölüm korksu yasyor be
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Aynen Halil yıllık 1.3 Milyon garanti para alıyor.Önümüzdeki sezon 1.1'e düşecek.Sadece Almanya tecrübesini takıma aktarması bile bana yeter.Bugüne kadar da bir Barış Özbek ya da Adrian etkisi görmedim kendisinde.Halil iyidir iyi.
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Hamit'i ikna et Halil gözünü seveyim

Yorum

• 2.yarı sakat olmasına rağmen zorlamış kendisini...

7 gol, 8 asistlik bir performansı var, çoğu maçta sağ bek gibi oynadı, ne idüğü belirsiz oyun sisteminde Halil'in performansı bu sene gayet yeterli idi...

Yorum

• Görev adamı.Sahanın içinde hangi görev verilirse verilsin yetenek ve kondisyonunu sonuna kadar zorlayıp yapmaya çalışan bir adam Halil.

Yorum

• Gercek sudur ki bu Takimin ileri uctaki oyuncusu Halil dir...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Abi çok düzsün ya çok.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu yorumu okuyunca ben utandım....
                              Utanilacak bişey yok. Bizden başka hiçbir yerde bu parayı alamaz

Yorum

• defolsun gitsin artık... türk silahlı kuvvetlerinin envanterindeki MA540 TANKı gibi okdara ağırrr...2 saatte toplan dönüyor...bukadar ağır olamaz bir forvet... ne top istop etmeyi biliyor, ne ayagında top tutup sürebiliyor, ne bir yetenegi var defolsun gitsin... bunu şenol güneş görmüyormu,,, bu adama verilen şansı 11 de oynatılan süreyi henriqueye verseydi şenol efendi yemin ederim bu haliliden cok gol atardı... hemde bu halilden daha iyi bir adam
                                şαмριуσηℓυк ναя υƒυктα кαяα∂єηιz ∂αℓgα ∂αℓgα уαηıη∂αуız єννєℓ αℓℓαн кıяк вιя кєяє мααşαℓℓαн...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X