Ruhun yeter !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Halil Altıntop
Daraltma
X
-
İlk olarak Mert Kırarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyıllık maliyeti 1 500 000 €
ilk 11 oyuncusu felan olamaz, kulübe içinde aldığı para fazla. etkisiz eleman !
bir şekilde kurtulmalıyız, yıllık ücreti düşük olsa neyse alıyor dünyanın parasını ben katkısına bakarım, koşsa ne olacak umut ta koşuyordu adam en azından atıyordu 14-15 gol...
Yorum
-
İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yalan söyliyeyim Santrafor oynayamayacağını düşünüyordum beni utandırdı resmen. Halil'in en sevdiğim özellikli hiç bir zaman kendine oynamıyor tam bir takım oyuncusu..
Yorum
-
Sakatlığından haber var mı?İnşallah ciddi değildir...
Yorum
-
Gol'den sonra az kalsin Mevta oluyordu. Sonrada neymis efendim:" Niye gol atmiyorsun??" Adam Ölüm korksu yasyor be"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Aynen Halil yıllık 1.3 Milyon garanti para alıyor.Önümüzdeki sezon 1.1'e düşecek.Sadece Almanya tecrübesini takıma aktarması bile bana yeter.Bugüne kadar da bir Barış Özbek ya da Adrian etkisi görmedim kendisinde.Halil iyidir iyi.9 # Osvaldo'
Yorum
-
Abi çok düzsün ya çok.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yorumu okuyunca ben utandım....
Yorum
-
defolsun gitsin artık... türk silahlı kuvvetlerinin envanterindeki MA540 TANKı gibi okdara ağırrr...2 saatte toplan dönüyor...bukadar ağır olamaz bir forvet... ne top istop etmeyi biliyor, ne ayagında top tutup sürebiliyor, ne bir yetenegi var defolsun gitsin... bunu şenol güneş görmüyormu,,, bu adama verilen şansı 11 de oynatılan süreyi henriqueye verseydi şenol efendi yemin ederim bu haliliden cok gol atardı... hemde bu halilden daha iyi bir adamşαмριуσηℓυк ναя υƒυктα кαяα∂єηιz ∂αℓgα ∂αℓgα уαηıη∂αуız єννєℓ αℓℓαн кıяк вιя кєяє мααşαℓℓαн...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum