Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güneş döneminde oynadığımız 19 lig maçının 11'i ilk 11'de olmak üzere toplam 14 maçta forma şansı bularak 2 gol kaydetti.

Kafkas döneminde ise oynadığımız 14 lig maçının 9'u ilk 11'de olmak üzere toplam 13 maçta forma şansı bularak 5 gol kaydetti.

Orduspor maçı hariç attığı tüm goller ilk 11'de başladığı maçlardaydı.

Yorum

• Kanatta kötü oynadi,ama orda oynamasi cok yanlisti.
      Kanat özelligi yok ki.Franfurtada kanatta oynamisti.Ordada Hocaya tepki verdiler halil ve kanat nedir diye.
      Gekasin yaninda oynamasini istemistiler.
      Bence Halil hep santrafor veya yedek santrafor olsaydi bukadar tepki almazdi zamaninda bizden.
      Ama orda Burak vardi ve biz nedense hic 4-4-2 oynamadik.
      Santraforda oynadigi neredeyse her Macta iyidi.
      Top saklamasi,Arkadaslarina hazirladigi pozisyonlar(Özellikle Adriana),verkaclar ( Yine özellikle Adrian ve bazen Aykutla) Lider özelligini ve hirsini begendim.Seneye Yedek Santrafor olabilir.Zaten sadece 1 yillik sözlesmesi kaldi.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senin yarışacağın takımların forvetlerine bak birde bizimkine ! Bu adamı seneye takımda tutalım abilik yapar diyenler yokmu bitiyorum onlara.

Amaç abilik yapmaksa 1.4 milyona Al Pacino rahat getirtebiliriz. Çok da güzel abilik yapar bence
        kardeş o bittigin kişilerden biri de benim galiba ama farkındaysan ben aldıgı parayı bilmiyorum fazla alıyor olabilir demiştim ki 1.4 alıyomus fazla o para halil için. ya fazlasını verecek ya o parada indirime gidecek ya da kolayı ve sizin istediginiz yollar ayrılacak ve al pacinoyla anlaşma zemini aranacak
        bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Sırtı dönük forvet.
          ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Helal olsun Gelecek sezon takımda kalmayı hakettin ben şoklardayım
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Gs ve şikecilerin maçında da şu formunu devam ettir, başka da bir şey istemiyorum Halil.

Yorum

• Son haftalarda gerçekten iyisin.
                Maşallah böyle devam et
                Her Ağustosta Yenilenen Bir SEVDA...
                TRABZONSPOR

Yorum

• kupa maçında senden gol bekliyorum

Yorum

• Eksikliğin GS maçında bariz belli oldu.

Yorum

• Son haftaların Zlatan'ı.

Bu akşam aynı çizgide yürürsün inşallah.

Yorum

• Bugün gol at bu sezon ilk defa senin golüne haykırarak sevineceğim hadi bee Halill

Yorum

• Bu akşam büyük iş düşüyor Halil'e. Kaptan olarak çıkmasını isterdim.

Yorum

• bu maç gol at kupayı kaldır bir daha sana eleştiri yapmayacağım

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Umarım en kısa zamanda bu takımdan gidersin. Bir daha bu formayı giyemezsin. belözoğluna söyle aldırsın seni takımına...

Trabzonspor ruhu olmayan futbolcunun bu takımda yeri olmaması lazım. Hırslı olması da yetmez. Trabzonspor hırsı olacak.

Yorum

• Kendine geldi(!)

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X