Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yetti artık.

Yorum

• Meger Halil 10 kisi kaldigimizda sikinti cekmiyelim diye oynatiliyormus Halilli 11 kisi ile Halilsiz 10 kisi arasinda fark yoktu

Yorum

• Şimdi saçına sakalına mı karışıyorsun demeyin de o sakal neydi be Halil,bildiğin Muhteşem Süleyman olmuşsun

Oyun olarak da beğenmedim,formayı hakeden Emre.

Yorum

• Hoca'nın ağzından her fırsatta Halil iyi niyetli cümlesi çıkıyor. İyi niyet = 1.4 milyon euro
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Halil'in yedek olacağı maçları göremeyecek miyiz? Yetti artık.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Halil'in yedek olacağı maçları göremeyecek miyiz? Yetti artık.
              daha 1 önceki maç yedekti...

Yorum

• Bıktık usandık hacı abi.
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• Go Home Please !!!!!
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• suç bu taraftarda geldiğinden beri bu adama futbolcu muamelesi yaptılar. bu adam futbolcu değil. hiçbir özelliği yok. kendisi bu ligde ki en kötü futbolcudur. bunu hep söyledim. bu adamı bu kadar ısrarla oynatan hocada benim için futbolu bilmeyen idare eden bir adamdır. bu adamın yaklaşık 1.5 milyon euro aldığı ülkede sneijder 5 alırsa az bile almış olur.

Yorum

• yahu bu adamı barcelonaya karşı izlemiştim tek başına dağıtmıştı defansı bize gelen kazmalaşıyo takımda tercümanlık falan yapsın bari aldığı paranın bi kısmı çıkar.
                      Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Ben yazmaktan bıkmadım o inatlıktan bıkmadı.Kardeşim kes şu sakalları,saçları bir kestir.Dağdan inmiş gibi geziyor
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Her oynadigin macta isrrala diyorsunki " Adim hidir elimden geleb budur", insallah hocamizda birgun gorcek bir ise yaramadigini...
                          BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• bence sol bekte denenmeli dirençli güçlü oyuncu emerson beni korkutuyor hep o kanattan geliyor rakip

Yorum

• Kesinlikle bu takımda yeri yok.... Emre Güral'a şans verilmeli... Halil Sahada hep koşuyor ama takıma faydası yok.. sanki adam maç oynamıyor da ısınma hareketleri yapıyor..

Yorum

• Adam iyi niyetli beyler
                                Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X