Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neden çıkarıldı hiç anlamadım. En azından bugün ayağında top tutabilen ve doğru yere pas atabilen nadir oyunculardan birisiydi. Çıktıktan sonra takım dahada kötü oynadı.

Yorum

• Be Halil'i geldiği günden beri beğeniyorum. Golcü bir kimlik sergilemesini beklemiyordum zaten standart bir futbol oynuyor ve ne yaptığını biliyor..

Yorum

• Çıkarılmaması gerekilen adam 1.

Yorum

• Cıkmasaydı iyiydi aslında.Ah bide sol tarafta boşken atsalardı ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk yarı biraz yalnız kaldı. Henrique'ye erken şans verdik Halil en azından 75'e kadar sahada kalmalıydı...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Normal bir Oyun sergildi .Cogu zaman paslar gelmedi. Olsun saglik olsun.
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Halil ya da Adrian tercihinde hoca Halil'i seçti.Şahsen ben 2'sinide çıkarırdım.Olan ilk defa top oynamaya çalışan Serkan'a oldu.Bugün iyi değildi Halil.
                9 # Osvaldo'

Yorum

• Sol kanatta halil etkisiz... Sol kanata alanzinho gibi topla yuvarlanan adamları koyacaksın... Bana göre Halil'in yeri Forvet arkası... Henriqe ile Burakın arkasında oynayacak...

Yorum

• Yorgunluk maci oyunculari yipratmaya basliyor gibi, yoruldukca bir oyuncu hem pas yuzdesi zayiflar hemde mac temposu duser...
                    Bariz ornek Adrian...

Yorum

• İlk olarak kalkanbalığı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sol kanatta halil etkisiz... Sol kanata alanzinho gibi topla yuvarlanan adamları koyacaksın... Bana göre Halil'in yeri Forvet arkası... Henriqe ile Burakın arkasında oynayacak...
                      sonuna kadar katılıyorum.tam 3lü forvet olacak o zaman.ama bizim sistem oraya dönmez gibi geliyor.Hoca böyle birşeyi denemez.
                      9 # Osvaldo'

Yorum

• Sol ayağını sadece yürürken kullanabilen Halil'i sol kanat olarak oynatmaK Şenol Güneş'in zaafiyetidir. Nitekim hiçbir zaman önü boşken bile sola ilerleyip orta kestiği yoktur çünkü ne sol ayakla top sürebilir Halil, ne de sol ayakla orta kesebilir. Kaleye yakın bi yerlerde olmalı, kaleden uzaklaştıkça etkinliği azalıyo.

Yorum

• Halil'i istediğin mevkide oynatırsın çok zorlansan sağ bek bile oynar hocanın Adrian yerine Halil'i çıkarması maçın kontrolünü Cska'ya vermemize neden oldu..

Yorum

• Sanki erken alindi oyundan.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sol ayağını sadece yürürken kullanabilen Halil'i sol kanat olarak oynatmaK Şenol Güneş'in zaafiyetidir. Nitekim hiçbir zaman önü boşken bile sola ilerleyip orta kestiği yoktur çünkü ne sol ayakla top sürebilir Halil, ne de sol ayakla orta kesebilir. Kaleye yakın bi yerlerde olmalı, kaleden uzaklaştıkça etkinliği azalıyo.
                              Sadece Şenol hocanın değil, Frankfurt'da tüm sezonu solda oynadı, ondan önce Magath'da Schalke'de onu solda oynattı.
                              Frankfurt'da ara sıra Skibbe forvetin arkasına çekti ve zaten en etkili orada oynadı hep.

Yorum

• cok iyi niyetli bir topcu takim oyuncusu burak bi kere bile gelmez defansa ama halili her an orada gorebilirsin bence cok kotu degildi ama iyide degildi tam yerini buldugu zaman cok iyi isler yapacak diye dusunuyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X