Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karakterli bir oyuncu, ama bizim oyun sistemimizde su an etkisiz.. etkili olmasi için Jankonun yaninda oynicak ve orada duracak.. durmadan gerilere gelip, kenarlara kacip topu alip kaybetmicek..

Su an Halilin ilk 11 de olmasi bize zarar veriyor.

Kaptanliga bisey diyemem.. hakkim yoktur
    iyi karakteri var buna eminim

Yorum

• form durumuna göre bu formsuz haliyle oynatması Şenol Hocanın suçu....

Formsuzla forma sokacak yine girmiyorsa oynatmayacak.....

Ben oyundan çıktıktan sonra hocasına şişe atan , klübeyi tekmeleyen , direkt soyunma odasına giren oyunculara karşın bunu söyledim....

yoksa oyununu uzun süredir bende asla beğenmiyorum
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        niye ayıp oluyor,,,
        duygusala gerek yok,,yuhulandığını anlasın,desinki kötü oynuyorum,taraftar beni yuhuluyor,hırs yapayım ve bu taraftara kendimi affettireyim,,
        sen yılda 4 trilyon para alıyorsun ve o forma ve paranın hakkını vereceksin
        zamanın bu tribünler,ünalları hamileri gökdenizleri burakları da yuhaladı,ama hepsi iz bırakarak gitti
        Halil'in bir suçu yok, bence yuhalanmamalıydı. Adamın kapasitesi ve yeteneği bu, fazlasını beklemek haksızlık olur. Şampiyonluk yarışı yaptığımız takımların yedek kadrosunda bile kendisine yer bulamaz en fazla Manisasporda oynar. Onu takıma alan yönetim ve oynatan hoca yuhalanmalıydı.

Yorum

• hamit neyse halil de aynı ikiside bitmiş arkadaşlar.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• halil çok karaterli biri olabilir ama takıma yararlı olmadığı kesin.bide biz gönderdikten sonra bizden aldığının yarı fiyatına takım bulabilrmi bunuda iyi analiz etmek lazım

Yorum

• halil'in üzerine çok gidiliyor.malesef istatistiklere göre oyuncu yargılayan taraftar profilimiz olduğu için umuttan sonra yeni kurban halil oldu.bazı pozisyonlarda ağır kalabiliyor ama bence oyun zekası çok yüksek.ayrıca takımda en iyi top saklayabilen oyunculardan.janko ile beraber iyi bir ikili olabileceklerini düşünüyorum hale daha...
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Arkadaşlar bu adam takıma katkı filan yapmıyor. Siz onda ne görüyorsunuz bilmiyorum ama ben gereksiz ve yetersiz bir oyuncu olarak görüyorum kendisini.

Yorum

• Kendisinden beklenen performansı sergileyemese de, ben de takımdan kesilmesini ve hatta gönderilmesini istesem de 1 asist yaptığı maçtan sonra böyle yuhalanmayı falan haketmedi.
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• Gole katkısının yanında kısa zamanda iyi mücadele etti. Halil'in kanat olarak kötü oynadığı maç sayısı azdır. Ama hücumda hele ki tek forvet oynadı mı hiç çekilmiyor...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yedek olarak verdigin katki ilk 11'de ba$ladigindan daha coktu...
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Iyidi.Assisti güzeldi ve Top kaybetmedi.Siz abartiyorsunuz
                        Halil iyi bir Alternatif.Kadroda olmali iyi bir yedek.Bazende ilk 11 olur.
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Galibiyeti getiren golün asistini yaptı.Gözlerimizi yaşarttın Halil.Tebrikler, teşekkürler.
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bugün bir kez daha anlaşıldı ki Halil kanatta görev alabileceği maçlarda daha çok etkili olacaktır.

Yorum

• Dökülüyor ama iki macta iki asist yapiyor. Buda takimda cözemedigim adamlardan...
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• halil hakkında önemli istatislik, sonradan oyuna girdiği maçlarda takımı hareketlendirmesi.özellikle topu tutarak ve olumlu kullanarak.ve hırslı da oluyo ayrıca.bu özelliğinden faydalanmak lazım.
                                En son artvints tarafından düzenlendi; 20.11.2012, 13:37.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X