İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
sen ve senin gibiler daha cok bekleyeceksiniz jeffin kaleye gecmesini.bu umutlariniz da en gec sezon sonunda maalesef bitecek.iddia ediyorum ,eger jefferson iyi bir kaleci olduguna sen ve senin gibi jeffi savunanlardan daha fazla inansaydi su anda brezilya milli takimina cagrilmis olurdu.adami zorla iyi kaleci yapacaksaniz ama nafile...."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
-
arkadaşım sevmiyorum acemi çünkü adam 10 yıldır trabzonda hiç bişe öğrenmemiş,top her ayağına gelişinde tedirginik hissi yaratıyor insanda,üstüne hiç bişe katmıyor,oynadığı son 2 maça bakarmısın hangi topu çıkarmış,eminimki 5 top gelse 3 ünü rahatlıkla içeri alır ama gelmiyor işte ,yazındada belirtmiş olduğun gibi jeff brezilya millli takımında oynasa bizde ne işi olurİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen ve senin gibiler daha cok bekleyeceksiniz jeffin kaleye gecmesini.bu umutlariniz da en gec sezon sonunda maalesef bitecek.iddia ediyorum ,eger jefferson iyi bir kaleci olduguna sen ve senin gibi jeffi savunanlardan daha fazla inansaydi su anda brezilya milli takimina cagrilmis olurdu.adami zorla iyi kaleci yapacaksaniz ama nafile....
bu arda şunuda açıklığa kavuştırayım
avni akerdeki bursa maçı sanırım dk 30 civarı ve 1-0 öndeyiz top tolgada ve kalenin dibinde zaman gecirip trabzonu rezil ediyor
tekrar ediyorum jeff tolgadan 10 kat üstün,şunu eklemek istiyorum tolga şuanda bu takımda oynuyorsa sırf trabzonlu diye oynuyor,yoksa iyi olduğundan değil
En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 17.02.2008, 22:58.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Maç sonundaki tartışması yakışmamış.. Ama yinede tam ne olduğunu bilmiyoruz.. Kalede güven vermiyor diyemiyorum artık ciddi şekilde (bence) güven veriyor.. Yan toplarda baya ilerleme katetmiş özellikle.. Bugünki yumruklama eğilimi normaldir.. Bu havada top genellikle tutulmaya çalışılmaz kayma şansı fazladır.. Ancak adama bodoslama girmesinde zamanlama hatası vardı..
Yalnız tüm bunların dışında en önemlisi şu;
yahu Tolga, sen Trabzonspor alt yapısından yetişmiş birisin mazisini de biliyorsun bu kulübün büyüklüğünü de bırak artık şu oyunu soğutmak için 5 dk top bekletmeyi.. Bunu küme düşmeme mücadelesi takımların kalecileri yapar!Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
yigidi öldürüp hakkini vermek budur.söylediklerine katiliyorum.tolganin 70.dakikada vakit gecirmeye calismaktan vazgecmesi gerekiyor.bu hareketi yerli yerinde yapmali.bu konuda ciddi sekilde uyarilmali.İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç sonundaki tartışması yakışmamış.. Ama yinede tam ne olduğunu bilmiyoruz.. Kalede güven vermiyor diyemiyorum artık ciddi şekilde (bence) güven veriyor.. Yan toplarda baya ilerleme katetmiş özellikle.. Bugünki yumruklama eğilimi normaldir.. Bu havada top genellikle tutulmaya çalışılmaz kayma şansı fazladır.. Ancak adama bodoslama girmesinde zamanlama hatası vardı..
Yalnız tüm bunların dışında en önemlisi şu;
yahu Tolga, sen Trabzonspor alt yapısından yetişmiş birisin mazisini de biliyorsun bu kulübün büyüklüğünü de bırak artık şu oyunu soğutmak için 5 dk top bekletmeyi.. Bunu küme düşmeme mücadelesi takımların kalecileri yapar!"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
inşallah daha iyi olursun demekten başka elimden bişe gelmiyor...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum