Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ikici yarida jabanin vurusunu muhtesem bir sekilde cikardigini
    maçı 90 dk izledim.öyle aman aman bir şut geldiği yoktu,sadece bir rövanşata geldi onuda kucağından kaçırdı az kalsın gol oluyordu
    kaleye yakışmıyor,jeff kaleye
    sen ve senin gibiler daha cok bekleyeceksiniz jeffin kaleye gecmesini.bu umutlariniz da en gec sezon sonunda maalesef bitecek.iddia ediyorum ,eger jefferson iyi bir kaleci olduguna sen ve senin gibi jeffi savunanlardan daha fazla inansaydi su anda brezilya milli takimina cagrilmis olurdu.adami zorla iyi kaleci yapacaksaniz ama nafile....
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sen ve senin gibiler daha cok bekleyeceksiniz jeffin kaleye gecmesini.bu umutlariniz da en gec sezon sonunda maalesef bitecek.iddia ediyorum ,eger jefferson iyi bir kaleci olduguna sen ve senin gibi jeffi savunanlardan daha fazla inansaydi su anda brezilya milli takimina cagrilmis olurdu.adami zorla iyi kaleci yapacaksaniz ama nafile....
      arkadaşım sevmiyorum acemi çünkü adam 10 yıldır trabzonda hiç bişe öğrenmemiş,top her ayağına gelişinde tedirginik hissi yaratıyor insanda,üstüne hiç bişe katmıyor,oynadığı son 2 maça bakarmısın hangi topu çıkarmış,eminimki 5 top gelse 3 ünü rahatlıkla içeri alır ama gelmiyor işte ,yazındada belirtmiş olduğun gibi jeff brezilya millli takımında oynasa bizde ne işi olur

bu arda şunuda açıklığa kavuştırayım
      avni akerdeki bursa maçı sanırım dk 30 civarı ve 1-0 öndeyiz top tolgada ve kalenin dibinde zaman gecirip trabzonu rezil ediyor
      tekrar ediyorum jeff tolgadan 10 kat üstün,şunu eklemek istiyorum tolga şuanda bu takımda oynuyorsa sırf trabzonlu diye oynuyor,yoksa iyi olduğundan değil
      En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 17.02.2008, 22:58.
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Maçtan sonra olanların sebebini bilen var mı acaba?
        En güzel söz, sükûtça söylenendir…
        İz'anla, irfanla, idrâkle dinlemek gerek;
        Sükût demindeyiz...
        Ebedî olsun!

Yorum

• Ya bugun maç sonunda Tolga birileriyle tartıştı, malzemecimi neydi. Ben anlayamadım, bilen arkadaşlar varsa aydınlatsın sorun neymiş.
          BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• Kalede hala güven vermiyor....

Ama sanırım ağzı iyi laf yapıyor, racon kesiyor...

Daha soğukkanlı olması lazım....

Yorum

• Maç sonundaki tartışması yakışmamış.. Ama yinede tam ne olduğunu bilmiyoruz.. Kalede güven vermiyor diyemiyorum artık ciddi şekilde (bence) güven veriyor.. Yan toplarda baya ilerleme katetmiş özellikle.. Bugünki yumruklama eğilimi normaldir.. Bu havada top genellikle tutulmaya çalışılmaz kayma şansı fazladır.. Ancak adama bodoslama girmesinde zamanlama hatası vardı..

Yalnız tüm bunların dışında en önemlisi şu;
              yahu Tolga, sen Trabzonspor alt yapısından yetişmiş birisin mazisini de biliyorsun bu kulübün büyüklüğünü de bırak artık şu oyunu soğutmak için 5 dk top bekletmeyi.. Bunu küme düşmeme mücadelesi takımların kalecileri yapar!
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• adami düşürdun allahtan hakem ya bizden yada saf vermedi penaltiyi senin 3 puanı harcayacak lüxün var demekki birşeye güveniyosun yeni gelen arapa güvenme trabzondan denizaltıyla kaçar o

Yorum

• Dün gectikce kalede daha cok güvenli duriyor ama halen bazi büyük hatlar yapiyor (Bebbe yi düsürmesi penalti), ama insallah zamanla dahad iyi olucak en azindan kendini gelistirdigini gösteriyor. Insallah dahada gelistirir.

Yorum

• büyük ve sacma sacma hatalara devam....bakalim son bulacak mi...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• o zemin en çokda kaleciler için zordu hataları ondan göğsünden top bile sektrdi.ama maç eksiği war tolga ii kaleci her zamn sölüyorum
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maç sonundaki tartışması yakışmamış.. Ama yinede tam ne olduğunu bilmiyoruz.. Kalede güven vermiyor diyemiyorum artık ciddi şekilde (bence) güven veriyor.. Yan toplarda baya ilerleme katetmiş özellikle.. Bugünki yumruklama eğilimi normaldir.. Bu havada top genellikle tutulmaya çalışılmaz kayma şansı fazladır.. Ancak adama bodoslama girmesinde zamanlama hatası vardı..

Yalnız tüm bunların dışında en önemlisi şu;
                        yahu Tolga, sen Trabzonspor alt yapısından yetişmiş birisin mazisini de biliyorsun bu kulübün büyüklüğünü de bırak artık şu oyunu soğutmak için 5 dk top bekletmeyi.. Bunu küme düşmeme mücadelesi takımların kalecileri yapar!
                        yigidi öldürüp hakkini vermek budur.söylediklerine katiliyorum.tolganin 70.dakikada vakit gecirmeye calismaktan vazgecmesi gerekiyor.bu hareketi yerli yerinde yapmali.bu konuda ciddi sekilde uyarilmali.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• tolga guvenlerimzi bosa cikarma iyi bir tolga iyi bir Trabzonspor
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Ben Tolganın en önemli özelliğinin iyi yer tutması olduğunu düşünüyorum, tıpkı Şenol Güneş gibi..buna diğer manada kalecilik şansı da denebiliyor..dikkat edin Tolganın oynadığı çoğu maçı kazanıyoruz...

Yorum

• inşallah daha iyi olursun demekten başka elimden bişe gelmiyor...
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• 2nci golde ceza sahasi disinda durmasi ve topa mudahele etmsi gerekirken rakibi ceza sahasi icinde karsiliyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X