Tolga senden kaleci olursa benden astronot olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Adam topa uçacağına kale çizgisinin bile gerisine geçti. Vah Trabzonsporum vah !İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Izle Tolga izle,zaten baska ne yapabilirsin kihepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Başarılı kalecimiz Tolga Zengin, maçta geriye düşmelerine rağmen mağlup olacaklarına inanmadıklarını vurguladı.
Tolga maç sonunda şunları söyledi;
"Bugün gerçekten de ilk yarıda çok kötü oynadık ve kötü savunma yaptık. Ama savunmayı sadece geri 4'lü olarak düşünmemek lazım. Savunma takım olarak yapılır. Hataları da bu nedenle kişilere yüklememek lazım."
"Defans ne kadar iyi olursa kaleci o kadar iyidir. Ama dediğim gibi sadece defans değil, futbolcular kaliteliyse takım da iyidir. Çünkü iyi futbol iyi futbolcularla oynanıyor. Defansımızda Song zaten yılların tecrübesi ve kalitesi belli. Egemen mücadeleci ve başarılı bir futbolcu. Bunlar dışında yedekte Giray var Ceyhun var. Hüseyin ağabey var. Sonuçta sadece savunma olarak düşünmemek lazım. Isaac bile geri gelip defanstan top çıkarıyor, bu bir takım oyunu."
"İlk yarıda kötüydük ve bize yakışmayan bir oyun sergiledik. Bunu da zaten devre arasında kendi aramızda içeride konuştuk. Ama hiçbirimiz mağlup olacağımıza inanmadık. Aramızda Antalyaspor maçını çevirdiysek bu maçı rahat çeviririz dedik ve başardık."
"Burada bize destek veren seyircimize ve Konyaspor taraftarına da teşekkür ederiz. Konyaspor taraftarı da maç sonunda bizi yanlarına çağırdı ve alkışladı. Sonuçta başlangıcı zor bir maçtı ama sonu kolay oldu."
Yorum
-
valla cok güzel bir soru Ersun hoca neden hep tolga'yi oynatiyor,bunu bende bilmek isterdim,hade tolga 1 hata yapti,neyse ama maasallah tolga'nin hatalari bitmek bilmiyor...İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya şurdaki yorumlaras bakıyorum da bu kadar adam da yanlış mı tespit yapıyor. herkes aynı şeyi söylüyor bu adamdan kaleci olmaz diye. neden ersun yanal bu konuda bişi yapmıyor. hani başka kalecimiz olmasa neyse
Siradaki gs macinda insallah Sylva oynar
Yorum
-
Bugün BJK takımında kadro istikrarsızlığı yüzünden başarı sorgulanıyor.
Ertuğrul için söylenenlere ben bile üzülüyorum.!
Kadroda istikrar.
Ersun hocanın belkide en büyük sırrı.
Tolga eleştirilebilir.
Hoca neden değiştirmiyor deniyor.?
O kadar kolay olmuyor işte o işler.
İlk maçı bir GS maçı olacak Sylva.!
Risk değilmi?
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün BJK takımında kadro istikrarı yüzünden başarı sorgulanıyor.
Ertuğrul için söylenenlere ben bile üzülüyorum.!
Kadroda istikrar.
Ersun hocanın belkide en büyük sırrı.
Tolga eleştirilebilir.
Hoca neden değiştirmiyor deniyor.?
O kadar kolay olmuyor işte o işler.
İlk maçı bir GS maçı olacak Sylva.!
Risk değilmi?
Olcay abi sence Tolga'nın oynaması risk değil mi?
Farka gideceğimiz maçı riske sokmadık mı bu akşam onun hatalarından ?
Antalyaspor maçında aynı hataları yapmadı mı?
Gs maçında aynı hataları yapmayacağı garanti mi?
Olmuyor zorlamanın anlamı yok.
Yorum
-
Bu çocuğun geçmiş yıllarda bir Galatasaray maçında bize yaşattığı rezaleti hala çok iyi hatırlıyorum, tam takım olmaya başladık yerlerde sürünen imajımızı geri kazanmaya başladık derken bu kaleci müsfettesinin herşeyi künfeyekün etmesine izin verilmemesi lazım. İlla Trabzona hizmet etmesi gerekiyorsa gitsin Karadenizspor'da oynasın ama eminim onlar da Tolga'ya kale falan teslim etmezler ligden düşmemek için.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum