Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu an boşta olan yerli teknik adamlardan bu ağırlığı taşıyabilecek isim pek yok. Devre arasında yabancı bir teknik adamın başarı sağlaması da göründüğü kadar kolay değil. Hangi teknik adam olursa olsun, ilk 6 haftadaki zorlu fikstürde alınacak kötü sonuçlar sezonun çöpe atılmasına neden olacak. Ayrı bir endişem de takımdaki sevgi ortamının kaybolma tehlikesi. İnşallah buna fırsat doğmaz...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bu saatten sonra şenol güneş dışında hiç bir hoca adayı ortalığı toparlayamaz. şenol güneş gelirse 2-3 transfer ile bu takım şampiyon olur. trabzonspor tarihinde böyle kebap bir sezonu hayatta göremez. eğer şu fırsatı da kaçırırsak çok seneler bekleriz.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• roberto carlos gelsin.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu saatten sonra şenol güneş dışında hiç bir hoca adayı ortalığı toparlayamaz. şenol güneş gelirse 2-3 transfer ile bu takım şampiyon olur. trabzonspor tarihinde böyle kebap bir sezonu hayatta göremez. eğer şu fırsatı da kaçırırsak çok seneler bekleriz.
          Klopp bile gelse, sampiyon olamayiz.

Yorum

• Saçma bir hareket gibi duruyor ancak hayırlı olsun demekten başka yapacak bir şey yok. Umarım bir bildikleri vardır ve iyi bir hoca getirirler.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hic sanmam şu ortama baktığımda boşta olup bizden olup bizi çalıştırabilecek seviyede shota var sadece.
              Şota bu seviyede falan değil . Çöpün önde gideni
              Twitter : @EY61_
              Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Atletik, atağa bir anda çıkan oyuncularla oynuyor. O oyun bizim kadro ile zor.
                2 transfere bakar
                Sağ tarafa Efecan, orta sahaya da zımba gibi tıoçu, bitti
                İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu sefer sen bile Şenol Güneş ci oldun.
                Zannediyorsun ki bu kadar kotu söylem geçmişi olan adam bizi şampiyon yapar

Bok yapar
                En küçük bir şeyde eski söylemleri önüne koyulur koyulacak

Ha ben tamamen karakter meselesi yüzünden gelmesine karşıyım.
                Şenol la şampiyon olacağıma 50 kere ikinci olurum o derece
                Hayır ben şöyle düşünüyorum kullan at işte.. sonunda sevineceksek ve işin içinde şike yoksa neden olmasın.. sonra vur tekmeyi söv yine... ersun iti bile kaç kere gitti geldi bize
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu saatten sonra şenol güneş dışında hiç bir hoca adayı ortalığı toparlayamaz. şenol güneş gelirse 2-3 transfer ile bu takım şampiyon olur. trabzonspor tarihinde böyle kebap bir sezonu hayatta göremez. eğer şu fırsatı da kaçırırsak çok seneler bekleriz.
                  **
                  aynı şeyleri yazacaktım.
                  bu gerginliği şenol hocanın dışında kimse sakinleştiremezzzz.

Yorum

• size yazıklar olsun..diyecek bişey yok göreceğiz neler olacak..

Yorum

• Takima lider stoper ve yabanci TEKNIK direktor gelirse agaoglu benim gozumde en iyi baskan haline gelebilir. Eksikleri gorup ligin ikinci yarisini ona gore planlarsak cok rahat sampiyon oluruz

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                      8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Onura ne haksizligi yapilmis ? Kimse Trabzonspordan büyük degildir babsinin ciftligide degildir ben Onurlan bizzat canli yasadim seyler oldu inan bana sende yasasaydin baska düsünürdün
                        Plaketini verir ayrilirsin hain diye damgalamazsin
                        Defalarca alacağından indirime giden şike sezonu sonrası elinde kalan tek oyuncuyu hain damgası ile gondermezsin ne olursa olsun.

Büyük takım olmak bunu gerektirir
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• 91 dogumlu olarak benim hayatimda gordugum en basarili Trabzonspor Baskani olabilir.

Ahmet Agaoglu > Sadri Sener > Atay Aktug
                          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Abartı tepkilere gerek yok, olan oldu.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Klopp bile gelse, sampiyon olamayiz.
                              2. yarı anormal hakem hataları ve saçma puan kaybı olmazsa sivas, başakşehir bile şampiyon olabilir. emin ol bursa şampiyon olduğunda lig daha dandikti.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• şenol güneşe hayran olanlar bjk ye gittiği için ve bazı beyanatlarından dolayı ona kızgınlar.
                                Ne demiş şenol güneş saygısızca bize söyler mi o şenolu istemiyoruz diyenler.
                                Sen adamı haksız yolladın ne yapacaktı hayatına devam etmeyecek miydi ? Ne zaman çağırsak geldi bu adam ünal karamanında hocasıdır ayrıca şenol güneşten neden nefret ediyorsunuz ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X