Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://www.transfermarkt.com.tr/tra...iner/statistik

Seç beğen al

(Ben Spalletti'ciyim xd)
    Poccettino yarım kalan rüyasının tamamlamak için gelebilir ama biraz genç.

Unai emery son tecrübesinden sonra ayağa kalkmak ister. İyi bir tercih.

Allegri defansı toplar. Zira italyan.

Kovac bayern macerasından sonra kendini kanıtlamak için en iyi tercih biz oluruz onun için.

Adaylarım nasıl ama!!!!!!

Yorum

• Şenol güneş gelsin!!

Yorum

• Giray bulak mı sergen mi ümit özat mı bülent uygun mu. Kim gelseki acaba.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu rıza yı biz yolladık. Rızanın bizdeki halinden başarılı ünal hoca.

Yani Ünal hocanın yaptıklarını tek tek yazmaktan bıktım. Adam çıban başlarını yolladı. Sosa gibi bir oyuncunun çöp olmasını engelledi. Takımı sahiplendirdi. Alttan hüseyin, parmak gibi oyuncuları çıkardı. Yusuf u o paralara satacak şekilde oynattı.

Ama güzel şeyleri yapan yönetim kötü şeyler Ünal hocanın oluyor

Yöentim hocayı kovarsa gözümde bitmiştir. Başarısızlıkta gitmesini inşallah bilirler. Yoksa bu taraftar onları yollamayı iyi bilir.
          Ben bizdeki çerçevesinden bakmıyorum

adam başarılı mı sivasta şu an başarılı abi

sana sivastan 3 adam alır mısın desem mert hakan ile emre den başka adam sayamazsın

ama adam sahasında 8g 1b almış. Lider ile 4 puan fark koymuş belki de ligi daha kötü bitirecekler ama yine de başarılı

ben geçen seneden beri söylediğim şu:
          ünal hoca hüseyin ve metin aktaş gibi futbolculukları rezil olan adamlardan medet ummasına gerek yok iyi hocalar alsın yanıba dedik

Yorum

• sergen diyen arkadaşlar sergen sizin nazını çeker mi sanıyorsunuz? iki maçtan sonra kötü yorum yapın bakalım. transfer yasağı alın, ilk 11'in yarısı yedek olsun bakalım. Sergen bi sabah basar gider kalırsınız ortada.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardesim herifin basın toplantısını izlemediniz mi benim taktigim bu diyor bu ezik oyunu normal görüyor.Gelecege dair planı yok düzeltecegizde demiyor.Boş boş trip atıyor.Bu oyunla bu kadar gol yemek normal diyor vs vs vs.Kalsa Trabzonspor şampiyon olurmu 10 yılda geçse imkansız .Taraftar istiyorsa yinede kalsın.
              Bende şok oldum.Her maç çok kolay gol yiyoruz.Mustafa Yumlu bile abi Trabzon rakipleri ısırmıyor, şampiyon olsun isterim ama böyle olamaz demişken, Hoca en azından evet farkındayız takım defansı kötü geliştirmemiz lazım dese anlayacağım..Gereksiz atar,ve aynı açıklamalar..
              Ali yazar Veli bozar

Yorum

• haha ünal'ı istemeyenlerin hoca önerilerine bak, tam komedi

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'un simge ismini gönderip Beşiktaş'ın simge ismini getirmek ne kadar doğru olur
                  Adamlar ts nin stad ismi verilen adamı unutamadılar hala

Yorum

• Bugün bağıranlar 2.yarı lig başlayınca Ünal hoca istifa diye bağıracak

Yorum

• Eğer yarım devreliğine Şenol'ün gelmesi mümkünse ilk hedef zaten belli ama milli takım hocası olarak Trabzon'a gelmesini kim nasıl karşılar onu bilmem. Zor yani kabul etmesi.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          haha ünal'ı istemeyenlerin hoca önerilerine bak, tam komedi
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hami de var plase olmazsa tolunay var ne zamandır takım çalıştırmıyor. Birmde MRA var. Olmazsa halilodziç var. Hiç olmadı yılmaz vural var ulan.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              haha ünal'ı istemeyenlerin hoca önerilerine bak, tam komedi
                              Söyledim ya şu an çok şaşkınlar ��

Yorum

• Sergen Yalçın her gittiği takımda pozitif futbol oynatıyor. Alanya’yı ne hale getirdi. Malatya’yı ne hale getirdi. Trabzonspor’un kadrosu elinde olsa uzak ara çeker.

Yorum

Yükleniyor...
                                X