Bizi bu sprecten ancak ve ancak Ziya Dogan cikarir. Yardimciligina ise Hasan Ücüncü ile Yattara getirilmeli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHah, tam orası.
Sürdürülebilir bir oyunumuz yoktu sahada.
Ndiaye falan ile de çözülecek olduğuna ben inanmıyordum.
Demek ki idare edenler de inanmıyormuş.
Takımın başı ile kıçını Ndiaye ile birleştiremezsin.
Bakma hoca da anladı son 2 maçta.
Denedi bazı şeyleri ama artık çok geç, ok yaydan çıkmış.
Koca bir ilk yarıyı heba etti inadı ile.
Savunma ileri çıkmaya falan başladı da, keşke bunu insanlar yırtınırken yapsaydı.
Normal olmayan yanlışta ısrar.
Hocanın futbol bilgisi bence sorgulanacak birşey değil, hepimizden daha iyi biliyor futbolu. Burada eleştirilecek nokta hoca böyle bir kadro kurulmasına nasıl izin verdi. Daniel oyun sistemine uymuyorsa sırf ismi var diye niye aldırdı. Ünal hoca sadece burda kafamda soru işareti uyandırıyor. Yoksa mevcut takımdan verim almada limitleri zorluyor zaten.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocada açıkladı bu durumu, kadro yapısı buna müsait değil diye. Hoca bende istiyorum hem ileride basan hemde ayağı çok düzgün ama böyle bir kadro kuruldu diyor. Ama dersin niye aldırdı ozaman orası ayrı bir olay. Ama bu kadronun rakibi nefes aldırmadan oyun oynayacak bir yapısı olmadı, olmayacakta.
Hocanın futbol bilgisi bence sorgulanacak birşey değil, hepimizden daha iyi biliyor futbolu. Burada eleştirilecek nokta hoca böyle bir kadro kurulmasına nasıl izin verdi. Daniel oyun sistemine uymuyorsa sırf ismi var diye niye aldırdı. Ünal hoca sadece burda kafamda soru işareti uyandırıyor. Yoksa mevcut takımdan verim almada limitleri zorluyor zaten.
Yorum
-
ÇARE
Bu saatten sonra gelen adamda ne ana kalır ne bacı.
Doğrusu olduğundan değil olması gereken bu. Ünal Hocanın da hiyerarşiyi göz önünde bulunduracak açıklama yapması lazım. Ki zaten her zaman diyor ve kabul ediyor bu durumu. Çalışan şeklinde deklare ediyor.
Objektif değerlendirme yok. Bu yüzden mevcut şartlarda olması gereken: Teknik ekip güçlendirmesi + Transfer.
Albayraklar da küstürülmemeli malum tapu onlarda sayılır artık.
Mehmet Yiğit Alp'i evvelinden beri sevmem. O kadar istiyorsa gibtirip gider. Sonraki seçimde de yapar yönetimini. Aday olur.En son mmert tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 12:34.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
MYA kim hocamİlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldigim duyuma göre yukardan Hem Ünal Karamani Hem Ahmet Agaoglunu istifaya zorluyorlar ve Kulubun basina MYA gelmesi planlaniyor . Bu oyunu bozsak bozsak biz bozariz . Hep Baskanin hem TD'nin arkadasinda durmaliyiz yoksa 2 ilerledik diye 10 geri düşecegız
Yorum
-
İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMYA kim hocamTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye? Konya maçının ilk 45 dk si tam anlattigin gibi, top bizde oynadık. İlla deli divane gibi koşturmaya da gerek kalmadı.
Güvendiğim şeyde ikinci yarın bu maç temposunun düşmesiydi.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHah, tam orası.
Sürdürülebilir bir oyunumuz yoktu sahada.
Ndiaye falan ile de çözülecek olduğuna ben inanmıyordum.
Demek ki idare edenler de inanmıyormuş.
Takımın başı ile kıçını Ndiaye ile birleştiremezsin.
Bakma hoca da anladı son 2 maçta.
Denedi bazı şeyleri ama artık çok geç, ok yaydan çıkmış.
Koca bir ilk yarıyı heba etti inadı ile.
Savunma ileri çıkmaya falan başladı da, keşke bunu insanlar yırtınırken yapsaydı.
Normal olmayan yanlışta ısrar.
Eleştirdiğiniz bu takım ligin 3. sırasında ve ezeli rakiplerinin üzere duruyor. Farkında mısınız?
Bu takımın hocası ligin ilk yarısında elindeki imkanlarla yapılabilecek olanların bence %80'ini yaptı.
Eleştirirken önce kadroya bakın lütfen. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir'in gerisinde bir kadro var.
Saydığım takımların maaş bütçelerine şöyle bir bakın. Kadrolarının genişliğine dönüp bir bakın lütfen.
Buna rağmen Ü.Karaman, önemli futbolcularını kaybettiği halde ilk yarıyı bu takımların üzerinde bitirdi.
Adamı takdir etmeniz gerekirken eleştiriyorsunuz. Şu yaptığınıza anlam veremiyorum.
Ligin ilk yarısı boyunca oynattığımız oyunculara ve elimizdeki kadroya baktınız mı?
Yusuf Yazıcı transfer oldu. Yerine kim alındı? Hiç kimse alınmadı. Ama kötü futbolun suçlusu kim? Hoca!
Ömür sezonu kapattı. Yerine kim oynuyor? Kariyerinde A takımı bu sene gören Yusuf! Kötü futbolun suçlusu hoca!
Rodallega gönderildi. Yerine kim alındı? Sturridge! Adam lig maçlarında 443 dk. oynamış! Ama suçlu hoca!
Toure gönderildi. Yerine Campi ve Fernandes alındı. İkisi çöp çıktı. Ama kötü futbolun suçlusu kim? Tabi ki hoca!
Mikel alındı. Adam ancak ilk yarının ortasında form tutmaya başladı. Ama kötü futbolun suçlusu yine hoca!
Ömür, Onazi, Ekuban, Mikel, Sturridge, Novak, Pereira ve Hoseini gibi oyuncular sakatlandı. Ama suçlu yine hoca!
Ok yaydan çıkmış, hoca geç kalmış öyle mi? Ok yaydan sezon başında çıkmıştı. Ama siz görmediniz sanırım.
Bu takıma adam gibi bir tane stoper alınmadığında ok yaydan çıkmıştı. Hüseyin'e mahkum edildiğinde yaydan çıkmıştı!
Yusuf yerine transfer yapılmadığında ok yaydan çıkmıştı. Onazi yerine aynı profilde isim alınmadığın yaydan çıkmıştı.
Sturridge ve Mikel gibi sakatlık nedeniyle oynanamamış, hazır olmayan isimler alındığında ok yaydan çıkmıştı.
Stoper hattına Campi ve Fernandes gibi yetersiz isimler alındığında aslında ok yaydan çoktan çıkmıştı.
Kanatlara Avdijaj ve Yusuf gibi riskli isimler alındığında ok yaydan çıkmıştı. Ama göremediniz sanırım.
Bu takımın bekleri Serkan ve Abdurrahim ile yedeklendiğinde aslında ok yaydan çıkmıştı.
Tüm bunları görmezden gelip Ünal Karaman'a nasıl suç buluyorsunuz aklım almıyor. Pes diyorum.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki basit örnek olacak ama halısahada mesela ilk başladığında istediğin yere pas atarsın, şutların isabetli olur ama sonlara doğru en basit pasları bile atamazsın. Çünkü kaslarda enerji kalmamıştır. Maalesef bizim topçular bir yarıda 30 maç kaldıramadı. Bunda kondisyon etkisimi yoksa bazı topçuların hiç bu maç sayısına bir devrede çıkamamasımı bilmiyorum. Tek bildiğim takım 30 maçı bu devre kaldıramadı. Güvendiğim şeyde ikinci yarın bu maç temposunun düşmesiydi.
Hocam, bu kısıtlı kadro ve onca sakatlıktan sonra bir devreye koca bir sezonu sığdırınca ne kondisyon kalır ne enerji...
Bu kadar basit bir konuyu dahi akıl edemeyen bazı arkadaşlarımız takımın oyundan düşmesini hocaya bağlıyorlar.
Ne diyeyim. Ağzı olan konuyor işte!
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldigim duyuma göre yukardan Hem Ünal Karamani Hem Ahmet Agaoglunu istifaya zorluyorlar ve Kulubun basina MYA gelmesi planlaniyor . Bu oyunu bozsak bozsak biz bozariz . Hep Baskanin hem TD'nin arkadasinda durmaliyiz yoksa 2 ilerledik diye 10 geri düşecegız
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerat Albayrak ne derse o olur. O yüzden Agaoglu disinda bir adaya sans vermiyorum.
Yorum
-
Olacakları söyleyelim.
Yeni hoca gelir, Transferler yapılır, Lig başlar, Sıradan bir takıma puan kaybı olur, Protesto ve uğultular başlar, Takım lige havlu atar, Ahmet Ağaoğlu sene sonu kongre kararı alır ve Kulüp 5 sene daha geriye gider sil baştan yapılanma olur.
Bu saatten sonra dikiş tutmaz. Hatta futbolcuların bile bu rezillikten sonra ligte ve kupa da bişey yapacağını sanmıyorum. Ünal hocayı oyuncular çok severdi.
Üzülerek söylüyorum ama yönetim artık her türlü harcanacak. İç sahadaki puan kayıplarında avni akerde yaşanan görüntüler olur.
Yorum
Yorum