Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkanı tanıyorsam Hami Mandıralı’ya gidecektir.
    Haminin oynattığı futbol hep hücum futbolu olmuştur.
    Ben Hami’ye hayır demem şahsen. Ama keşke Sergen gelse...
    Hami mi Bence Hami'ye 50 milyon verseler yine gelmez bu kulübe.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Doğru ünal 10 tane takımı şampiyon yapıp 3 tane avrupa kupası almıştı öyle bir futbol oynatıyordu ki bize zevkten 1 paket sigara içiyordum her maç ünal Bizi bırakma.
      Geçen sene Başakşehir ve galatasaray maçlarında hakemler katletmeseydi şampiyonduk işte. Direkten dönen 30 topu, sakatlıkları söylemiyorum bile. Kupa almadı ama son 3 senede yaptıkları ortada. Sadri şener-Şenol güneş döneminden sonra bu takım kaç kere böyle noktalara geldi ki ?
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Umarım yabancı bir hoca gelir. Buradaki isimler fecaat

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence Sota Arveladze hayirli olsun
          trabzonspor ile dongulerinden dongu begenme sirasini ben de sotaya veriyorum...2. sota donemi...

benim sotadan sonraki alternatifim yuzde yuz unal karaman dir...buraya not ediyorum...
          ıslak imza....

Yorum

• Şenol Güneş'e paramız yetmez ... Erol Bulut olursa ben her türlü fitim.
            Ama kampın başına yetişmesi lazım.
            Çok önemli.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir de o var tabii. Adam yılmaz vural yazmış ya. Vay arkadaş. Yılmaz vuralı karısı eve almıyordur
              Şike sezonunda sivasın hocası olan rızayı niye kabul ettiniz.şikeci fb nin kadrosunda şampiyonluk kutlayan özeri alkışlayarak kurtarıcı diye niye bu takıma kabul ettiniz????????Çok sevgili ÜNAL AGANIZ şikeci macunla kankayken sarmaş dolaşken neden sesiniz çıkmadı.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak balli_kuymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hami mi Bence Hami'ye 50 milyon verseler yine gelmez bu kulübe.
                5 verseler dahi gelir hami parayi sever ama gelmesin .

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  at burağa taktiği hayatımda gördüğüm en dahiyane taktikti. yediler rıza hocayı :/
                  KEsinlikle her maç sonu süper futbolumuzdan ötürü saç baş yoluyor küfürler ediyorduk
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya Şenol gelecekse sezon sonuna kadar bu zaten en iyi senaryo Şu an kimse hayır demez herhalde?
                    Başkanın kameralar önünde bodoslama bir açıklama yapıp pot kırdığını düşünmüyorum açıkçası. Planlı açıklamaydı bana göre. Denizlispor hezimeti sonrası Şenol Güneş ile görüşülüp ikna edilmiş olabilir. Veya diğer aday Şota. Onur döneminde kendisine haksızlık yapılan Şota...
                    SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• şenol güneş gelirse şampiyon yapar bu kadroyu net. ama geleceğini zannetmiyorum hiç. siyasi kanat girerse devreye bilemem. başka kim gelirse gelsin bu takım 3.lük 4.lük mücadelesi verir sezon sonuda iyi yönetilmezse bu günleri bile mumla ararız.

Yorum

• şota dışında yeni hoca açıklamaları

bu takım çalışmamış. mağlubiyetler geldikten sonra bazı mevkiler eksik transfer lazım, takım yanlış kurulmuş sene sonuna doğru takım yeterli değildi.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şike sezonunda sivasın hocası olan rızayı niye kabul ettiniz.şikeci fb nin kadrosunda şampiyonluk kutlayan özeri alkışlayarak kurtarıcı diye niye bu takıma kabul ettiniz????????Çok sevgili ÜNAL AGANIZ şikeci macunla kankayken sarmaş dolaşken neden sesiniz çıkmadı.
                          Hepsinin cani cehenneme. Ünalla ilgili yorumlarıma bak istersen. Ama yılmaz vural nedir arkadaş. Adam sana açıktan şikeci demiş. Hala adının RçTrabzonla yan yana gelmesi rezalet. Sen niye kabul ettin ruzayı?
                          En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 01:17.

Yorum

• Hiç utanmadan yeni TD konuşanlar... Ünal Karaman bize son 10 yılın en iyi sezonu yaşatıyor, hemde hiç beğenmediğimiz bir futbol ile.
                            Son maçtır form düşüklüğü var, ama yarıştan kopmadık.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam bilmiyorum ama bu camia artık başarı felan istemiyor bu kanıtlandı. Her sene Hoca değişikliği yapan sıradan anadolu takımına döndük. İnsanın canını çok sıkıyor bana göre bu sene gitti.
                              bu kadar basit meseleler konuşarak çözülebilecek şeyler iletişimsizlik yüzünden buralara geldi. hoca ile başkan muhtemelen zaman zaman konuşuyordur ama ben araya girenlerin etkili olduğunu düşünüyorum. yani nifak tohumu gibi değil de mahalle dedikodusu gibi düşün. aynı buradaki gibi bu hoca değil başkan değiştir şunu burada oyuncu mu değiştiriliri duya duya başkan de bir noktada dolmuşluğunu ağzından kaçırdı işte. biraz iletişimsizlik biraz boş boğazlıktan oldu bütün bunlar yani
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkanı tanıyorsam Hami Mandıralı’ya gidecektir.
                                Haminin oynattığı futbol hep hücum futbolu olmuştur.
                                Ben Hami’ye hayır demem şahsen. Ama keşke Sergen gelse...
                                Hami hocam ceketiniz çok güzel
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X