Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRT Spor.. Beyaz TV verdi haberi..

Aspor bildiği halde ortalık karıştığını göre göre tek kelime etmedi.. Cidden Niye etmedi orasını siz düşünün artık.. Bu iş başka iş siyasi iş başkan yönetimi değişmesi lazım önce Mehmet Yiğit Alp

Yorum

• Klupden hala daha aciklama gelmemesi enteresan..ciksin yetkili biri iki kelam etsinde bilgi kirliligi giderilsin en azindan..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün akşama kadar Ünal Hoca'nın Ağaoğlu'nun sözlerine alındığı için istifa kararı aldığı, Ağaoğlu'nun da aynı şekilde Hoca'nın basın toplantısındaki sözlerinden dolayı istifasını istediği söylense de bu bana pek inandırıcı gelmedi. Tanıdığımız Ünal Hoca kamuoyu önünde direkt başkandan yapılmış dahi olsa, böyle bir oyun eleştirisiyle istifa edecek bir isim değil. Benzer bir durumu 3 sene önce Konyaspor yaşamıştı. Üstelik onların durumu daha fecaatti çünkü doğrudan resmi siteden oyun eleştirisi içeren bir manifesto yayınlamışlardı. Ağaoğlu ise maç bitiminin akabindeki heyecan ve stresle birlikte, Ünal Hoca'nın da söylemiyle taraftar kimliğiyle bir açıklama yaptı. Hoca'ya Kayseri maçı sonrasındaki söylemlerinden sonra iki defa istifa sorusu yöneltildiğinde, böyle bir şey olursa benden duyarsınız şeklinde geçiştirdi. Ağaoğlu'nun yönetimden bağımsız bir şekilde tek başına böyle bir insiyatifte bulunacağını düşünmüyorum. İş bu kadar basit olsaydı Faruk Özak ve Ali Sürmen gibi çeşitli isimlerin devreye girmesiyle bu kriz aşılırdı. Ancak tüm bunlar bir yana, birçok kişinin de dikkat çektiği üzere ülke gündemini sarsan bu gelişme karşısında Turkuvaz Medya Grubu'nun bu krizle ilgili sansür uygulaması işlerin tam olarak bilmediğimiz başka bir boyutu olduğunu göstermiş oldu. Lig tatile girince biraz kafa dinleriz diye düşünürken, yine kendi ayağımıza sıkmayı başardık. Hakkımızda hayırlısı olsun...
        Ben ısrarla söylüyorum

ünal hoca geçen sene başarılıdır
        bu sene başarısız. Geçen seneki hatalarını üstüne koyarak devam ediyor hatalarına.
        avrupa kupalarında başarısızdır.

böyle bir durum varken bence denizli maçından sonra bırakmalıydı.

Yorum

• Parayı veren düdüğü çalar. Parayı kim veriyordu? Sponsorları kim buluyorsa o?
          Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

Dün akşama kadar Ünal Hoca'nın Ağaoğlu'nun sözlerine alındığı için istifa kararı aldığı, Ağaoğlu'nun da aynı şekilde Hoca'nın basın toplantısındaki sözlerinden dolayı istifasını istediği söylense de bu bana pek inandırıcı gelmedi. Tanıdığımız Ünal Hoca kamuoyu önünde direkt başkandan yapılmış dahi olsa, böyle bir oyun eleştirisiyle istifa edecek bir isim değil. Benzer bir durumu 3 sene önce Konyaspor yaşamıştı. Üstelik onların durumu daha fecaatti çünkü doğrudan resmi siteden oyun eleştirisi içeren bir manifesto yayınlamışlardı. Ağaoğlu ise maç bitiminin akabindeki heyecan ve stresle birlikte, Ünal Hoca'nın da söylemiyle taraftar kimliğiyle bir açıklama yaptı. Hoca'ya Kayseri maçı sonrasındaki söylemlerinden sonra iki defa istifa sorusu yöneltildiğinde, böyle bir şey olursa benden duyarsınız şeklinde geçiştirdi. Ağaoğlu'nun yönetimden bağımsız bir şekilde tek başına böyle bir insiyatifte bulunacağını düşünmüyorum. İş bu kadar basit olsaydı Faruk Özak ve Ali Sürmen gibi çeşitli isimlerin devreye girmesiyle bu kriz aşılırdı. Ancak tüm bunlar bir yana, birçok kişinin de dikkat çektiği üzere ülke gündemini sarsan bu gelişme karşısında Turkuvaz Medya Grubu'nun bu krizle ilgili sansür uygulaması işlerin tam olarak bilmediğimiz başka bir boyutu olduğunu göstermiş oldu. Lig tatile girince biraz kafa dinleriz diye düşünürken, yine kendi ayağımıza sıkmayı başardık. Hakkımızda hayırlısı olsun...
            Bende medya grubuyla ilişkili teoriye katılıyorum. Büyük ihtimal ‘para verdik, sponsor bulduk ama kötü futbol ve UEFA rezilliği’ görüşü üstüne gelen ‘boğazlarında kalırım’ salvosu ipini çektini hocanın. Açıklamaları büyük yere gitti anlayacağımız.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Benim anlayamadığım kısım şu: Bu bahsi geçen siyasi kişilik bildiğimiz kadarıyla hasta Trabzonsporlu, bu olaya müdahil olmasında ya da olayın bu şekilde gelişmesinde nasıl bir fayda sağlayacağını düşünüyor acaba takıma, bu arada Ünal’ın şimdi gönderilmesi yanlış, kendi adıma bu sene başarısız buluyorum, bu seneyle ilgili de bir ümidim yok zaten takımdan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              trabzonspor

Yorum

• Bir de şu yerel medya adlı çukur yıllardır ayak oyunları oynuyor, ama ne hikmetse Trabzonda hala ayakta kalabiliyorlar, hasseten don dönemde HABER61 bildiğin belaltı vuruyor takıma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Öyle şampiyonluğun Allah belasını versin. Tarihimizin en kara gecesini yaşıyoruz. Ünal hoca gittiği an ellerimi açıp "Allahim batir bu gemiyi" diyeceğim.
                  Allah Trabzonsporumuza uzun ömür versin

Yorum

• Gene içerden vurulduk. Şaşırdık mı ? Asla

Yorum

• İlk defa hoca göndermiyoruz. Bu işi bu kadar dramatize etmenin, bu kadar büyütmenin anlamı yok

Yorum

• Unal hocayla gorusemediler yonetim hiç bir açıklama yapmadı,peki görevinden ayrıldı kesinliğindeki bilgi nerden çıktı yani kaynak kim

Yorum

• Sosyal medya fenomenlerinin etkisinde kalarak verdiği roportaj, TS un efsane başkanı olma yolundaki adımlarını Golf sahalarına geri döndürmüştür.
                          HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Karar doğrudur yanlıştır herkes kendine göre bir yorum yapacaktır. Ama alınmış bir karar var. zaman geçirmeden Erol Bulut ikna edilmeli. Ünal Karaman çok doğru ve kaliteli bir insandır. Böyle bitmesi üzücü olmuştur. Keşke uzun yıllar takımın başında hizmet etseydi. Ama, iyi bir kadroya rağmen avrupa'da sıfır çekmiş ligde de en kötü futbol oynayan takımlardan biri haline gelmiş bir Trabzonspor var ortada.

Yorum

• Harbiden çok sıktı bu iş 2 sene önce karabükspor çalıştıran vasat bir hoca taktik teknik bilgisi sıfır gittsiyse güle güle kaldıysa zaten hedef yok devam edilir 4.oluruz yine. Bu işi bu kadar abartıp ünalı sanki Trabzonspor o yokken amatör kümede oynuyordu pozisyonuna getirmek bizim bir kesim rezil taraftarımızın can sıkıntısından kendine eğlence arama gayretinden başka birşey değil.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• ne olup bittiğini 12 saat geçti hala öğrenemedik ama en büyük olasılık siyasi olduğuna dair. kulübü ekonomik sebeplerden dolayı siyasetin kuklası haline getiren zihniyet siyaset neyi söylerse kimi işaret ederse o doğrultuda giderse en sonunda böyle olaylar patlak verir. ağaoğlu hocacı olabilir mya siyasetin temsilcisi olarak 2 dönemdir yönetimde diyenler vardı o hocaya kaşı olanlardandır. yönetim kendi içinde kırılma yaşadığından çıkıp bir tanesi de bu saate kadar açıklama yapmadı. hoca gidecekse gider ama hoca göndermek böyle olur mu? kulübün büyüklüğüne gölge düşürerek yapılır mı?
                                ünal hoca istenilmediğini, arkasından iş çevrildiğinin düşünerekten istifa etmişte olabilir.
                                her ne olduysa iki taraftan birisinin çıkıp açıklama yapması lazım.
                                konuşursam ortalık karışır falan değil ama çıkıp basının önüne konuşulsun bunlar ki bilelim kimin ne olduğunu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X