Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor tesislerinde Başkan, Ünal Karaman, Trabzon Emniyet Müdürü ve Özel Harekat Genel Müdürü ile bir görüşme sürüyor. (TS Yerel)

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya bilim nedir diye sorsak dişe dokunur bir cümle edebilecek kapasiten yok ağzını geveleyip google'a falan bakacaksın

şakaysan engelli ciddiysen komiksin arkadaş
      Football Manager etkisi bu. Yorumları falan tamamen buna yönelik. Bizim jenerasyonda çok var. Hatta bunu şiddetle savunur. Sanal gerçeklik dedikleri şey.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne alaka yav o nerden çıktı
        Trabzonlu Gençler'de tık yok, malum medya Asporda tık yok. Bunların görüşleri de malum. Yönetimde de sırf hocanın görüşü sebebiyle hoşnut olmayanları da sayarsak bana pek saçma gelmiyor

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Krampon Sports ��
          @KramponSport
          ·
          20 Min.
          �� SON DAKİKA

Ünal Karaman'ın yakın arkadaşı olan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, tesislere girdi.
          Eğer böyle birşey varsa ve burdan dönülürse daha da kötü olur.

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gerçekten sadece bir grup un twitteri sessiz gerisi yıkılıyor,bende işin içinde iş var mı diye şüpheleniyorum.
            o yavşaklara para ver, fb tezahüratı bile yaparlar.

Yorum

• İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor tesislerinde Başkan, Ünal Karaman, Trabzon Emniyet Müdürü ve Özel Harekat Genel Müdürü ile bir görüşme sürüyor. (TS Yerel)
              Bordo bereliler sat mat da varmıymış? Saçmalığa bak arkadaş.

Yorum

• İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Football Manager etkisi bu. Yorumları falan tamamen buna yönelik. Bizim jenerasyonda çok var. Hatta bunu şiddetle savunur. Sanal gerçeklik dedikleri şey.
                pkk ya büyük operasyon mu geliyor ne iş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                trabzonspor

Yorum

Trabzonspor tesislerinde Başkan, Ünal Karaman, Trabzon Emniyet Müdürü ve Özel Harekat Genel Müdürü ile bir görüşme sürüyor. (TS Yerel)
                  Emniyet Md. nün ne işi var anlamadım ki meselede!!!
                  Özel harekat falan.
                  Etraftaki kalabalığı dağıtmaya geldilerse ne ala!

Yorum

• Olaya hiç profesyonelce yaklaşmıyorsunuz. Zaten bu güne kadar başımıza ne geldiyse bu aşırı bağlanma yüzünden geldi. Selçuğuydu, Ekicisiydi bir zamanlar en mükemmel adam sınıfındaydı gözümüzde.
                    Bırakın Ünal Hoca ile yollar ayrılsın ve taraftarın gözünde iyi bir teknik direktör olarak kalsın. Bu gidiş hiç iyi değildi, Adam akıllı bir savunma sistemimiz olmadı ve ilerde de olmayacaktı. Ve sonunda Ünal hoca kötü olacaktı. bence bu şekilde daha iyi olacağız.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonlu Gençler'de tık yok, malum medya Asporda tık yok. Bunların görüşleri de malum. Yönetimde de sırf hocanın görüşü sebebiyle hoşnut olmayanları da sayarsak bana pek saçma gelmiyor
                      yok merak etme şu an kral milliyetçi onlar
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer böyle birşey varsa ve burdan dönülürse daha da kötü olur.
                        Yav Yeni Şafak kimin adamlar mabadlarını yırtıyor Ünal lehine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        trabzonspor

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kulüpte olanları bilmem de buradaki karşı olanların çoğu siyasi olarak bu kadar ateşli karşılar hocaya diye düşünüyorum

Ya da çok hayalci

Ya da gerçek dünyayı fm oyunu zannediyor. Save yapıp başa döneceklerini mi zanadiyorlar.
                          Millete ne unalın ulkuculugunden isterse kominist oksun isterse ateist olsun beni sampiyon yapsın aga sampiyon. unal yeni ulkucu olmadı 29 sene oncede oyleydi hangi taraftar laf soyledi ona bos isleri bırakın.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne alaka şuan siyasi olarak zıt değiller zaten, niye istemesinlerki

Yorum

• Olayın siyasi boyutu varsa neden vira destek veriyor ünala. Saçma sapan işler.

Yorum

Bu ne lan? Gerçek mi bu? Böyle uyduruk bı ülke olamaz ya.. kolordu komutanı, belediye başkanı, akp il baskani, cakicinin avukatı falan yok mu?

Yorum

Yükleniyor...
                                X