Trabzonspor tesislerinde Başkan, Ünal Karaman, Trabzon Emniyet Müdürü ve Özel Harekat Genel Müdürü ile bir görüşme sürüyor. (TS Yerel)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bilim nedir diye sorsak dişe dokunur bir cümle edebilecek kapasiten yok ağzını geveleyip google'a falan bakacaksın
şakaysan engelli ciddiysen komiksin arkadaş
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene alaka yav o nerden çıktı
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKrampon Sports
@KramponSport
·
20 Min.
SON DAKİKA
Ünal Karaman'ın yakın arkadaşı olan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, tesislere girdi.
Yorum
-
İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten sadece bir grup un twitteri sessiz gerisi yıkılıyor,bende işin içinde iş var mı diye şüpheleniyorum.
Yorum
-
İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor tesislerinde Başkan, Ünal Karaman, Trabzon Emniyet Müdürü ve Özel Harekat Genel Müdürü ile bir görüşme sürüyor. (TS Yerel)
Yorum
-
İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFootball Manager etkisi bu. Yorumları falan tamamen buna yönelik. Bizim jenerasyonda çok var. Hatta bunu şiddetle savunur. Sanal gerçeklik dedikleri şey.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor tesislerinde Başkan, Ünal Karaman, Trabzon Emniyet Müdürü ve Özel Harekat Genel Müdürü ile bir görüşme sürüyor. (TS Yerel)
Özel harekat falan.
Etraftaki kalabalığı dağıtmaya geldilerse ne ala!
Yorum
-
Olaya hiç profesyonelce yaklaşmıyorsunuz. Zaten bu güne kadar başımıza ne geldiyse bu aşırı bağlanma yüzünden geldi. Selçuğuydu, Ekicisiydi bir zamanlar en mükemmel adam sınıfındaydı gözümüzde.
Bırakın Ünal Hoca ile yollar ayrılsın ve taraftarın gözünde iyi bir teknik direktör olarak kalsın. Bu gidiş hiç iyi değildi, Adam akıllı bir savunma sistemimiz olmadı ve ilerde de olmayacaktı. Ve sonunda Ünal hoca kötü olacaktı. bence bu şekilde daha iyi olacağız.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu Gençler'de tık yok, malum medya Asporda tık yok. Bunların görüşleri de malum. Yönetimde de sırf hocanın görüşü sebebiyle hoşnut olmayanları da sayarsak bana pek saçma gelmiyorOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer böyle birşey varsa ve burdan dönülürse daha da kötü olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüpte olanları bilmem de buradaki karşı olanların çoğu siyasi olarak bu kadar ateşli karşılar hocaya diye düşünüyorum
Ya da çok hayalci
Ya da gerçek dünyayı fm oyunu zannediyor. Save yapıp başa döneceklerini mi zanadiyorlar.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu Gençler'de tık yok, malum medya Asporda tık yok. Bunların görüşleri de malum. Yönetimde de sırf hocanın görüşü sebebiyle hoşnut olmayanları da sayarsak bana pek saçma gelmiyor
Yorum
-
Yorum
Yorum