Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal Hocamı çok severim. Yaptığı işleri de iyi buluyorum. Şu anda gönderilmesini de yanlış bulurum. Ancak bu kulubü yönetsin diye seçilmiş insanlar var. Bu yapılanlar onlara da büyük bir haksızlık olmuyor mu? Eğer söylendiği gibi dışarıdan bir müdahale yoksa ve yönetimin kararı ise saygı duymak gerekir. Ağaoğlu gelmeden önce yalvarıyorduk gelsin diye başarılı bir dönem de geçiriyor. Şimdi ise yapacağı hamlelere taş koymak gereksiz. Aşırı bir tepki veriliyor. Bunlar futbolda olağan şeyler. Ünal gider bir başkası gelir. Önemli olan hoca gittikten sonra yapılan planlama ne? Bir durun bakalım ne düşünüyorlar.

Tekrar söyleyelim Ünal Hocamız büyük iş başardı başarılı da. Gitsin de istemem. Ancak yönetim ''kendi İnisiyatifi ile'' böyle bir karar almışsa saygı duymak gerekir.
    bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Saçma sapan komplo teorileriyle klübe zarar verilmesine müsaade etmeliyiz. Trabzonspor, ünal hocadan da sözü geçendiyasrtçilerden de daha büyük
      Klopp gelsin, yardımcısı Pep olsun. Yine beğenmez bizim taraftar. Işık görmüyoruz der.
      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ünal Karaman takımda kalsa şampiyon olabileceğimize inanan var mı ? Tabiki de hayır.. Oynanan futbol ortada. Uefa kupasındaki tarihi başarısızlık, uefa kupasını sallamayıp ligde de tökezlemek..

Ben donanımlı bir teknik direktör gelirse şampiyon olabileceğimizi belirttim, Ünal Karaman bu takım için iyi bir abi iyi bir Trabzonsporlu dedik, ancak teknik direktörlük kısmı sıkıntılı..

Daha önceden hiçbir başarısı olmayan sadece geçen sene Trabzonspor ile bir yükseliş sergileyen ve bu sene bu kadar iyi kadroya rağmen başarısız olan teknik direktör olarak bu kadar yalvarmak ne kadar doğru.. Başkan doğru olanı yapmıştır. Ortada başarı yokken başkana ithafen "boğazınıza takılırım" cümlesiyle bir nevi rajon kesmek ne kadar doğrudur tartışılır.

Trabzonspor taraftarı başarıya o kadar aç ki 17 maçta 32 puanı başarı sayar olmuşuz. Önce realiteyi görün ortada uçan kaçan bir takım yok. Bazı hamleler iş işten geçmeden yapılmalıdır. Başkanda bunu yapıyor helal olsun derim. Sene sonu şampiyon olamadıktan sonra teknik direktörü değiştirsen ne olur ? Çok büyük çoğunluğun Ünal Karamanla şampiyonluğa inandığını sanmıyorum ki Ünal Karaman da bana bu takımı şampiyon edeceksin demediler diyor..

Bu sene fırsat senesi kadromuz kaliteli bir iki transferle kadromuz çok daha iyi olur. İyi bir teknik adamla başarıyı yakalarız.. Başkan doğru olanı yapmıştır.
        Yalnız dostum kaçırdığın ağladığın birşey var evet hoca seni hedefe goturemeyebilir bunu düşünebilir yönetim peki bunu hocaya izah ettiler mi ? Hani baştan hedef koyup istedikleri yere gelemeyiz hocayla güzelce oturup karşılıklı karar verdiler mi ? Bu şekilde hoca gönderirsen kim.gelip çalışmak ister bizde sakın herkes gelir çok para veriyoruz demesin herşey para değil hoca başarısız olabilir ama bu şekilde yol ayırmak bence doğru değil.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu adamların hepsi kendi kadrosunu kurmak için 7-8 transfer ister, kendi sistemini oluşturmak ister, bazı futbolcuları gönderir, gençlerle uğraşıp kendi kariyerlerini riske atmazlar...
          Görüyorsunuz ya, mesela hoca meselesi değil... Mesele 2 yıllık emeğin çöpe atılması meselesi...
          Olur mu canım bunların hepsi Parmak'tan önlibero çıkarır, Türkmen ile, Serkan Asan ile falan oynamayı kabul eder.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Trabzonspor Ünak Karaman'dan büyüktür evet.....

Ama Sayın Başkan Ahmet Ağaoğlu'ndan da büyüktür.....

Herhangi bir yöneticiden de büyüktür....

Herhangi bir taraftar grubu başkanından da büyüktür....

Herhangi bir siyasiden de büyüktür...

Bunu kimse unutmasın...
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hüseyin Çimşir H.O
              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Klopp gelsin, yardımcısı Pep olsun. Yine beğenmez bizim taraftar. Işık görmüyoruz der.
                Hocam bu takıma başarılı olmuş kupalar kazanmış adam geldi de biz mi istemedik

halilhodzic ersun hami vs ne başarısı vardı da bu kulübe geldiler acaba sonra kovuldu

hamza hamzaoğlu bile 3 kupa sahibiyken ünal hocanın elle tutulur başarısı yok ortada hangi başarıdan bahsediyorsunuz

Yorum

• Vallahi bu rahatlıktan bahseden arkadaşları da anlamıyorum.
                  Yani herşey süt limandı.
                  Ortalama üstü bir oyun vardı.
                  Umut vaadeden bir futbol yapımız vardı.

Durup dururken hoca eleştirildi.

Yahu ortada futbol yok sene başından beri.
                  Kimse mazoşist değil.

Kötü oynuyoruz, hocamız da bunu kabul etmiyor.
                  En son savunmasında "ben kimseye şampiyonluk vaat etmedim" dedi.
                  Yahu adım Hıdır elimden gelen de budur dedi.

Yani durduk yere mi insanlar eleştirdi?
                  Geçen sene 5 yerken, önüne gelene maç verirken içerde eleştirilmedi de, niye bu sene sizce?

Her koşulda, şartsız desteklersin.
                  Sonucuna göre de eleştirirsin.
                  Kötü oynuyoruz yahu.
                  İstisna maçlar dışında çok kötü oynuyoruz.
                  Buna rahatlık mı diyorsunuz?
                  Vallahi bana battı, kusura bakmayın.
                  Şu kadroya şu oyun...
                  MEmnun değilim.
                  Ve başkan gibi dile de getirdim. Getireceğim de.

Yorum

• Yerinde ve zamanında alınmış bir karar.
                    Bunu önceden planlamış olduklarını ve yerine gelecek kişinin hazır olduğunu düşünüyorum.
                    Ünal ve ekibi iyi insanlardan oluşuyor olabilir,ama teknik olarak yeterizler.
                    Trabzonspor klubu stajyer yetiştiren bir hayır kurumu olmadığına göre, bu olaya haddinden fazla duygusal yaklaşmak mantıklı değil.
                    Birkaç başarısını gördüğümüz veya süslü laflarla gönlümüzü çelen insanlara ortadogulular olarak maalesef zaafımız var.
                    Bir anda bir kişi veya makamı tanrısal bir konuma çıkarabiliyor daha iyisini bulduğumuz an, bir anda yerin dibine sokuyor,âdeta o yeni tanrının kafiri oluyoruz.
                    Bu tapınmacı zihniyet(teşbih), orta-doğu insaninin başarısının onundeki en buyuk engel.
                    Akılcı kararlar ile, doğruları bulacağımıza inanıyorum.
                    Kişiler gelip geçicidir.
                    Aslolan taraftar ve trabzonspordur.
                    Hayırlı uğurlu olsun.

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ünal Hocamı çok severim. Yaptığı işleri de iyi buluyorum. Şu anda gönderilmesini de yanlış bulurum. Ancak bu kulubü yönetsin diye seçilmiş insanlar var. Bu yapılanlar onlara da büyük bir haksızlık olmuyor mu? Eğer söylendiği gibi dışarıdan bir müdahale yoksa ve yönetimin kararı ise saygı duymak gerekir. Ağaoğlu gelmeden önce yalvarıyorduk gelsin diye başarılı bir dönem de geçiriyor. Şimdi ise yapacağı hamlelere taş koymak gereksiz. Aşırı bir tepki veriliyor. Bunlar futbolda olağan şeyler. Ünal gider bir başkası gelir. Önemli olan hoca gittikten sonra yapılan planlama ne? Bir durun bakalım ne düşünüyorlar.

Tekrar söyleyelim Ünal Hocamız büyük iş başardı başarılı da. Gitsin de istemem. Ancak yönetim ''kendi İnisiyatifi ile'' böyle bir karar almışsa saygı duymak gerekir.
                      Başkana makamından ötürü saygı duyulur. Ama, Başkanın kararına saygı duyulmaz. Yok öyle birşey. Karar yanlışsa yanlış denilir.

Başkan aldığı kararın sorumluluğunu alır. Yani tutarsa başarılı olmuş olur, tutmazsa sonuçlarına katlanır.

Mehmet Ali Yılmaz mesela Ogün ve Abdullah'ı gitti kendi elleriyle Fener'e sattı.. Onursal başkan ama seveni yoktur mesela Trabzon'da. Her seçim zamanı bir Fanatik'e röportaj verir kendini hatırlatır dikkat edin, ama kimse kongrede adını anmaz. İster saygı duy şimdi yaptığına ister duyma ne farkeder, lafta onursal başkan artık.
                      Sadri Şener, takımı şampiyon yaptı. Ama federasyon seçimlerinde Demirören'e destek verdi, napcaz şimdi bu kararına saygı mı duycaz.

Geçelim o işleri. Başkan yanlış karar verdiği zaman bunu herkes söyler, başkan da verdiği kararın sonuçlarına katlanır. Bu kriz derinleşirse eğer kimse başkanın TS club'da forma satmasını hatırlamayacak, şampiyonluğa giden takımın tekerine çomak sokmasını hatırlayacak... İsteyen saygı duysun başkanın yaptığına, isteyen duymasın..
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yerinde ve zamanında alınmış bir karar.
                        Bunu önceden planlamış olduklarını ve yerine gelecek kişinin hazır olduğunu düşünüyorum.
                        Ünal ve ekibi iyi insanlardan oluşuyor olabilir,ama teknik olarak yeterizler.
                        Trabzonspor klubu stajyer yetiştiren bir hayır kurumu olmadığına göre, bu olaya haddinden fazla duygusal yaklaşmak mantıklı değil.
                        Birkaç başarısını gördüğümüz veya süslü laflarla gönlümüzü çelen insanlara ortadogulular olarak maalesef zaafımız var.
                        Bir anda bir kişi veya makamı tanrısal bir konuma çıkarabiliyor daha iyisini bulduğumuz an, bir anda yerin dibine sokuyor,âdeta o yeni tanrının kafiri oluyoruz.
                        Bu tapınmacı zihniyet(teşbih), orta-doğu insaninin başarısının onundeki en buyuk engel.
                        Akılcı kararlar ile, doğruları bulacağımıza inanıyorum.
                        Kişiler gelip geçicidir.
                        Aslolan taraftar ve trabzonspordur.
                        Hayırlı uğurlu olsun.
                        Ne kadar Ünal Hoca'nın futbol adına yaptıklarını anlatmaya çalışırsanız çalışın, aldığını cevap bu işte.
                        Biz aslında Ünal'ı hoca diye değil, iyi adam diye destekliyoruz. Bıyıkları (bana uzak bir siyasi fraksiyon bu arada) için destekliyoruz. Zamanında iyi futbolcu olduğu için destekliyoruz.
                        Takımı 2 yılda getirdiği nokta için değil, geliştirdiği futbolcular için değil, oluşturduğu takım ruhu ve kolej havası için değil, gençlere verdiği önem için değil, dönem dönem oynattığı barcelona vari futbol için değil.
                        Ortadoğulu olduğumuz için destekliyoruz...
                        İnadına Trabzonspor !

Yorum

İşe geldim walla mal mal etrafa bakıyorum, sinirden doğru dürüst uyumadım bile..

Yani bize bravo hakkatten, Hep beraber yedik hocayı ... İnanılır gibi değil. Trabzonspor'un en büyük düşmanı kendisi, hiç kimse bundan sonra hakemdi şikeydi felan demesin. Biz kendimiz varken düşmana ihtiyaç yok, biz hemen çomak sokarız tekerimize, sıkarız kendi ayağımıza. Yoksa rahat edemeyiz...

Yani ne kadar zordu hocaya destek olmak. Sezonun ortasında bu işin buraya gelmesi kadar absürd ve saçma bir durum olabilir mi..

Bugün inanın en çok fenerliler seviniyordur. Kendinizi bir an fenerlilerin yerine koyun. Şampiyonlukta bizden daha ciddi rakiplerimi mi var ? Sivas'la Başakşehir'le mi mücadele etmek isterler yoksa Trabzon'la mı.. Ünal'ın gitmesine bugün en çok fenerliler seviniyordur, bu bile olayın saçmalığını gösteriyor...

Bu saatten sonra işler düzelmez arkadaşlar, ok yaydan çıktı artık. Yaydan çıkan ok tutulmaz artık. Su bulandı. Bu saatten sonra yapılacak barış, göstermelik olur, bir işe de yaramaz.

Geçmiş olsun yani...

Başkana da çok büyük tebrikler. Çok güzel kriz yönetti. Kriz yönetimi süpermiş. En az hasarla krizden çıkardı takımı. Şimdi kesin şampiyon oluruz artık.

Tarih böyle kritik günleri unutmaz. Nasıl Atay Aktuğ Zurawski yerine Thomas Jun'u getirerek tüm kredisini yediyse, nasıl Sadri Şener federasyon seçimlerinde Demirören'i destekleyerek şampiyonluk dahil tüm yaptıklarını bir kalemde sildiyse, tarih bugünü de Ahmet Ağaoğlu'nu şampiyonluğa giden takımın tekerine çomak sokan başkan olarak hatırlayacak, ve tüm diğer yağtığı iyi şeyleri silecek.
                          Hoş bu Ağaoğlu'nun ilk vukuatı da değil, yaşı yetenler iyi bilir, kazandığı seçimden sonra kaçarak şehri terketmek süretiyle Trabzonspor'u daha önce de krizin içinde bırakmışlığı var. Bu da iki oldu. Tebrikler.

Kendisi kombine satacak kadar bu işe gönül vermiş bir başkan nasıl bu kadar kendi emeklerini ziyan eder, akıl almıyor...

geçmiş olsun arkadaşlar... Şampiyonluk ta yalan oldu, hayaller de...

Biz de işimize dönelim bakalım artık nasıl çalışacaksak bugün!
                          abi trabzon'da bi cenah var..o cenaha giray bulak yakışır..yazık 2 senelik emek çöpe gitti!!

Yorum

• başkan - hoca restleşmesinden ayrı olarak ,
                            bence içerde de ,
                            yani futbolcular içinde de ünal hoca'ya karşı bi tavır vardı .

ingilizin (her fırsatta ) memnuniyetsizliğini gösteren vücut dili ,
                            ernestonun durduk yere bir anda vitesi düşürmesi ,
                            wakanın dökülse dahi ısrarla oyundan alınmaması ,
                            attığı on degajın dokuzunu taca atan özevlat uğurcan'da ısrar edilmesi ,
                            soyunma odasında obradovicvari çemkirmeler , höykünmeler ,
                            profesyonel futbolculara bu yaştan sonra adamlık dersi gibi verir gibi ,
                            felsefik analizler , gereksiz psikolojik açılımlar ,
                            adam gibi adamlık gibi içi boş kavramların ,
                            yavaştan yavaştan soyunma odasına hakim olmaya başlaması ,
                            bilhassa yabancı futbolcuların bundan rahatsız olup ,
                            bu arabesk dili , başkan veya yönetimle paylaşması
                            bu ayrılışta , belki de belirleyici unsur olmuştur .

şunu iyi anlamak lazım .
                            futbolcu istemezse , hoca gider .
                            futbolcu beğenmezse , hoca gider .
                            futbolcuyu sıkboğaz edersen , hoca gider .
                            forma adaletini gerektiği gibi sağlayamazsan , hoca gider .

futbolcu yeniçeri gibidir .
                            ya istediklerini yaparsın . ya da kelleni bırakırsın .
                            En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 09:47.

Yorum

• Ertuğrul Doğan'ın beğenisini gördükten sonra Ünal Hoca daha dönemez diyorum.
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Başkana makamından ötürü saygı duyulur. Ama, Başkanın kararına saygı duyulmaz. Yok öyle birşey. Karar yanlışsa yanlış denilir.

Başkan aldığı kararın sorumluluğunu alır. Yani tutarsa başarılı olmuş olur, tutmazsa sonuçlarına katlanır.

Mehmet Ali Yılmaz mesela Ogün ve Abdullah'ı gitti kendi elleriyle Fener'e sattı.. Onursal başkan ama seveni yoktur mesela Trabzon'da. Her seçim zamanı bir Fanatik'e röportaj verir kendini hatırlatır dikkat edin, ama kimse kongrede adını anmaz. İster saygı duy şimdi yaptığına ister duyma ne farkeder, lafta onursal başkan artık.
                                Sadri Şener, takımı şampiyon yaptı. Ama federasyon seçimlerinde Demirören'e destek verdi, napcaz şimdi bu kararına saygı mı duycaz.

Geçelim o işleri. Başkan yanlış karar verdiği zaman bunu herkes söyler, başkan da verdiği kararın sonuçlarına katlanır. Bu kriz derinleşirse eğer kimse başkanın TS club'da forma satmasını hatırlamayacak, şampiyonluğa giden takımın tekerine çomak sokmasını hatırlayacak... İsteyen saygı duysun başkanın yaptığına, isteyen duymasın..
                                Tamam da yanlış bir karar olduğunu nereden biliyoruz?? Sizinkisi sonucu net olmayan bir varsayım. Başkan burada zor olanı seçiyor. Ünal ile devam etse ve ligi 3. bitirse kimse ses çıkartmazdı. Ama şimdi yaptığı hamle ile şampiyonluk beklediği belli. Tutmazsa dediğiniz gibi fatura başkana çıkar. Ama tutarsa da başkan efsane olur.. Bu başkan ve yönetime güvenmek lazım.
                                bize heryer TrabzonSpor

Yorum

Yükleniyor...
                                X