Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bundan sonra gelecek hoca başarılı olursa herkes sesini keser ama başarısızlık olursa, biz zor durumda klüp aldık, para verdik falan kimse dinlemez eleştirinin dibine vurulur. kınadığın şeyle imtihan olursun. haklı mazeretleriniz dinlenmeyecek bundan sonra.

Yorum

• İki yol var.
      Ya hocayla devam edip yönetimini yenileyecek Ağaoğlu.
      Ya da Ünal hocayı yollayıp ardından istifa edecek.

İkinci yol tam felaket çünkü Ağaoğlu yerine MYA gelecek büyük ihtimal. Usta yönetimini yeyip bitiren de bu adamın ta kendisi zaten.

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetimin kararına saygı duyulmalı son 3 maçta eldeki kadroyu kullanma şekli her maçın son 30 dakkikasında oyunadığımız pasif oyun ve 1.5 yıldır alan savunmasından bir haber her maç yediğimiz amatörce goller canımı sıktı açıkçası.

Ayrıca Ünal hocanın Başkanın oynanan futbolu beğenmiyorum lafına karşı "Sinecek değilim bu lafı tabiki üstüme alıyorum" , " Yaptığım başarıya rağmen beni yemek isteyenlerin boğazına takılırım." , " Başkan bazen taraftar kimliğini hatırlıyor." gibi söylemleri yakışmadı Ünal hocaya Başkan her maç baskı yiyoruz bugün 10 kişi Konya bile baskı kurdu kalemizde zor anlar yaşadık böyle olmamalı dedi futbolumuzu beğenmiyorum dedi bunda alınacak birşey yok Ünal hoca seninkisi öküz altında buzağı aramak.
        Bu da hocanın önemli yanlışları işte...
        İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        La zoruma giden bu siyasî onun bunun çocuklarına muhtaç bir kulüp var artık. La bunlar iktidardan inmemek için memleketi yakacak adamlar. Oyuncakları Trabzonspor'u tek kalemde harcarlar. Eyvallahım olur mu hepsinin anasına söverim yiyorsa düşürün anasını satayım.

Bağımsızlığımızı kaybettik resmen. İkinci dünya savaşı sonrası antlaşmalarla sıkışan Almanya gibiyiz. Ağır vergilerle ezilen halkız.

Ya isyan edecez sonu 2. Lig ya sineye çekip fahişe olacaz bu kadar basit aslında.

Trabzonspor zaten kimliğini kaybetti. Mesele Ünal Karaman'dan büyük. O yan bu yan göt atmaya gerek yok. Kulübü tane tane sattılar. O satanların ölmüşlerini sülalelerini eminönü zencileri misafir etsin.
        Maalesef.....
        İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bazıları başkan zaten hocayı göndermek istemiyor diyor. O senaryoya göre mesele zaten başkanın açıklaması değil yönetimden bazı kişiler hocayı göndermeye çalışıyor, başkan da o kişiler ile hoca arasında kalmış. Süreci gözden geçirince gerçeklik ihtimali yüksek gibi geldi bana.
        Evet bence de
        İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İki yol var.
        Ya hocayla devam edip yönetimini yenileyecek Ağaoğlu.
        Ya da Ünal hocayı yollayıp ardından istifa edecek.

İkinci yol tam felaket çünkü Ağaoğlu yerine MYA gelecek büyük ihtimal. Usta yönetimini yeyip bitiren de bu adamın ta kendisi zaten.
        Onu bunu bilmem ama kesin olan bir şey varsa o da Mya'nın başkandan bile daha yetkili/güçlü olduğurdur

Maalesef başkan piyon gibi, sandığımız kadar parmağı olmayabilir bile bu olayda
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Az önce Twitter'da bi arkadaş bişey paylaşıp sildi.
          Bu olayda parmağı olanları isim isim yazdı. Hepimizin tahmin ettiği ve bildiği Berat Albayrak, Turkuvaz grubu, Mehmet Yiğit Alp, Ertuğrul Doğan, Yerel medya vs.

Ancak bu isimlerin arasında öyle birini gördüm ki şok oldum. Hatta paylaşan kişi o isim için hayatım kayacak bunu yazdığım için dedikten iki dakika sonra sildi twiti. Kulübün içinden, hepimizin tanıdığı ve çok sevip takdir ettiği biri. Doğruluğunu bilmediğim için ismi yazmıyorum ama çıkar kokusu.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Az önce Twitter'da bi arkadaş bişey paylaşıp sildi.
            Bu olayda parmağı olanları isim isim yazdı. Hepimizin tahmin ettiği ve bildiği Berat Albayrak, Turkuvaz grubu, Mehmet Yiğit Alp, Ertuğrul Doğan, Yerel medya vs.

Ancak bu isimlerin arasında öyle birini gördüm ki şok oldum. Hatta paylaşan kişi o isim için hayatım kayacak bunu yazdığım için dedikten iki dakika sonra sildi twiti. Kulübün içinden, hepimizin tanıdığı ve çok sevip takdir ettiği biri. Doğruluğunu bilmediğim için ismi yazmıyorum ama çıkar kokusu.
            Kimmiş o isim

Yorum

Az önce Twitter'da bi arkadaş bişey paylaşıp sildi.

sen yazılan ismi gördüysen paylaş arkadaşım

Yorum

• Çok zor bir fikstür başlangıcımız var. İlk 6 haftada Malatya, FB, Sivas ve BJK ile oynayacağız. Bu 4 maçta yeni bir Hoca ile puan kaybı yaşarsak, "alın işte Ünal Hoca gitti gördünüz" söylemleri havada uçuşacak. Yok olur da Ünal Hoca kalırsa bu seferde "adamın motivasyonu kayboldu keşke devre arasında gönderseydik" denilecek...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yine baktım da silmemiş twiti, zaten herkes gördü. Doğru yanlış bilmem ama yazdığı isim Ulaş Özdemir.

Yorum

• Diğer yazdığı isim Sertaç Güven'di. Silinen bir twit varsa o yüzden silinmiştir çünkü Sertaç Güven'in beğenilerine bakarsanız o grupta olması zor.

2-3 saat önce bu tüm krizlerin siyasilere bağlanma olayını komplo teorisi olarak değerlendirmiştim ama galiba bu Albayrak muhabbeti doğru. Yoksa başkan yüz kere o kişilerin istifasını istemişti, etmezlerse de hocayı da alıp kongreye giderdi. Olmuyorsa tepedeki adamlar yüzünden olmuyordur.

Bu Mehmet Yiğit Alp zaten her karışıklığın altından çıkıyor çözemedim adamı bir türlü. Halil Şanlı başkan da istifa edebilir demiş, MYA ile kapışmışlar ne kadar doğru bilmem. Aslında Tag çalışmasını şu herife karşı yapmamız lazım Muharrem Usta döneminden beri ortalığı karıştırıyor. Söylentilere bakarak yorum yapıyorum ama ateş olmayan yerden de bu kadar duman çıkmaz.

Yorum

• Bu kulübün gercek baskani Berat Albayrak'tir. Kendisi siyasette oldugu icin abisi olarak gördügü Ahmet Agaoglu'na finansal garantiler verip onun baskan olmasini saglamistir. Eger Ünal hoca Berat Albayrak ve kadrosunun karari ile gittiyse yerine ortalama üstü bir hoca ile anlasilmis olup yakin zamanda aciklanacak bir sponsor ile devre arasi transfer dönemine hatri sayilir bir bütce yaratilacak, önemli ve gerekli transfer ile ikinci yariya daha güclü girmek hedeflenmistir. Ilk haftalarda alinacak seri galibiyetler ile hem yönetimin bugünkü süreci atlatisi alkislanacak, olasi bir sampiyonluk ile Berat Albayrak ve kadrosu yerini daha da saglamlastiracaktir.
                      O yüzden Berat Albayrak'in öncülügündeki Trabzonspor bu süreci cok iyi yönetmeli.
                      En son Anıl C tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 03:46.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• İyi geceler Herkese öncelikle yeni üye oldum adım Emre.. Daha önce yine bu forumda yazıyordum fakat hatırlayamadığım bazı adminler ile tartışmamdan dolayı banlandım filan önce tekrar yazma sebebim kulüp çok iğrençleşmeye başladı dayanamadım iki kalem yazayım dedim.

Öncelikle bu olayın siyasi ayağını bilemem herkes bir şeyler söylüyor biri twit atıyor kulüp çalkanıyor biri mesaj atıyor kulüp sallanıyor devamlı kumanda edilen bir yapı var gibi uzaktan.

Benim sezon başından beri aklımı kurcalıyan hiç bir kulüpte yaşanmayan sakatlık süreci ne hikmetse bizde yaşandı ve takımın dikkat ettiyseniz hep temel taşları bu adamlar diğer kulüplere neden olmadı neden bizim kulüp beni her zaman düşündürdü açıkçası güven duygum aşırı azaldı kulübe çünkü birileri istediği gibi yönetiyor gibi geliyor bana takımı.

Ünal hoca sevdiğim bir adam ben beğeniyorum kendisini benim için önemli olan kulüp aidat duygusu ve takım ruhudur bunu takıma aşıladığı için çok seviyorum kolay gibi gözükse de şike sürecinden beri kimse yapamadı bunu.

Takım tam iyi gidiyor birileri bir şeyler yapıyor çocuk ca geliyor bize ama onlar açısından her şey para asla bir daha bu takımın formasını kombinesi biletini almıycam bu sene sadece takıma 5 6 bin TL yardımım oldu bu tenekeleri çekmek için vermedim ben AKP CHP yada her hangi bir siyasinin 3 lafına yönlenen şehre para vermem ben ormanlar yandı kimse sesini çıkarmadı.

İyi geceler herkese önceki yaşadığım atışma tartışmalardan dolayı kimi kırdıysam affola.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu kulübün gercek baskani Berat Albayrak'tir. Kendisi siyasette oldugu icin abisi olarak gördügü Ahmet Agaoglu'na finansal garantiler verip onun baskan olmasini saglamistir. Eger Ünal hoca Berat Albayrak ve kadrosunun karari ile gittiyse yerine ortalama üstü bir hoca ile anlasilmis olup yakin zamanda aciklanacak bir sponsor ile devre arasi transfer dönemine hatri sayilir bir bütce yaratilacak, önemli ve gerekli transfer ile ikinci yariya daha güclü girmek hedeftir. Ilk haftalarda alinacak seri galibiyetler ile hem yönetimin bugünkü süreci atlatisi alkislanacak, olasi bir sampiyonluk ile Berat Albayrak ve kadrosu yerini daha da saglamlastiracaktir.
                          O yüzden Berat Albayrak'in öncülügündeki Trabzonspor bu süreci cok iyi yönetmeli.
                          Öyle şampiyonluğun Allah belasını versin. Tarihimizin en kara gecesini yaşıyoruz. Ünal hoca gittiği an ellerimi açıp "Allahim batir bu gemiyi" diyeceğim.

Yorum

Öyle şampiyonluğun Allah belasını versin. Tarihimizin en kara gecesini yaşıyoruz. Ünal hoca gittiği an ellerimi açıp "Allahim batir bu gemiyi" diyeceğim.
                            bunu yeni mi ogrendiniz?burada basbas bagiriyorduk siyasetten elini cek agaoglu diye, yani illa kaza mi yapmak gerekiyor farkinda olmaniz icin...
                            ıslak imza....

Yorum

• Zaten uzun zamandır kaos ortamı yoktu, büyük deprem olması lazimdiki camia az özüne dönsün.

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Malum partiye ait kanallar gazeteler, şu konuyla alakalı tek kelime etmediler. Bizim satılmış malum partinin taraftar grubu da aynı şekilde. Eğer hocayı göndermeye çalışan güç siyaset ise, sonuna kadar hocanın arkasındayım.

Başkan (eğer siyaseti karşısına alabiliyorsa) hemen seçime gidip yönetimi yenilesin.

Yorum

Yükleniyor...
                                X