Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    başkan - hoca restleşmesinden ayrı olarak ,
    bence içerde de ,
    yani futbolcular içinde de ünal hoca'ya karşı bi tavır vardı .

ingilizin (her fırsatta ) memnuniyetsizliğini gösteren vücut dili ,
    ernestonun durduk yere bir anda vitesi düşürmesi ,
    wakanın dökülse dahi ısrarla oyundan alınmaması ,
    attığı on degajın dokuzunu taca atan özevlat uğurcan'da ısrar edilmesi ,
    soyunma odasında obradovicvari çemkirmeler , höykünmeler ,
    profesyonel futbolculara bu yaştan sonra adamlık dersi gibi verir gibi ,
    felsefik analizler , gereksiz psikolojik açılımlar ,
    adam gibi adamlık gibi içi boş kavramların ,
    yavaştan yavaştan soyunma odasına hakim olmaya başlaması ,
    bilhassa yabancı futbolcuların bundan rahatsız olup ,
    bu arabesk dili , başkan veya yönetimle paylaşması
    bu ayrılışta , belki de belirleyici unsur olmuştur .

şunu iyi anlamak lazım .
    futbolcu istemezse , hoca gider .
    futbolcu beğenmezse , hoca gider .
    futbolcuyu sıkboğaz edersen , hoca gider .
    forma adaletini gerektiği gibi sağlayamazsan , hoca gider .

futbolcu yeniçeri gibidir .
    ya istediklerini yaparsın . ya da kelleni bırakırsın .
    Onur cumuydun sen.

Futbolcuyu şımartırsan seni batırır. Cahil cahil konuşup insanların sinirleriyle oynama

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam da yanlış bir karar olduğunu nereden biliyoruz?? Sizinkisi sonucu net olmayan bir varsayım. Başkan burada zor olanı seçiyor. Ünal ile devam etse ve ligi 3. bitirse kimse ses çıkartmazdı. Ama şimdi yaptığı hamle ile şampiyonluk beklediği belli. Tutmazsa dediğiniz gibi fatura başkana çıkar. Ama tutarsa da başkan efsane olur.. Bu başkan ve yönetime güvenmek lazım.
      İkinci devre görürüz hep beraber karar doğru muymuş yanlış mıymış... Hepimiz buradayız.
      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ertuğrul Doğan'ın beğenisini gördükten sonra Ünal Hoca daha dönemez diyorum.
        Nereye beğeni attı?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nereye beğeni attı?
          Muhammet Balta'nın tweetini beğenmiş.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Başkanımızı başarısız bulan var mı? Ben şahsen kendisine güveniyorum. Bu olaydaki eksikliği kamuoyunun bilgilendirilmemesi yada eksik bilgilendirilmesi. Kulübü dipten alıp belli bir aşamaya getirdi. Bundan sonra da daha iyi olacağına inanıyorum.

Değerlerimize zarar vermemek gerek. Ünal Karaman da bu kulübün bir değeridir, yollar ayrılacaksa da onun da yolu ve şekli vardır elbet. Yönetimin açıklamasını bekliyorum ..
            McLas was Here

Yorum

• ünal hocamıza saygımız sonsuz ama oynattığı futbol iyi mi ? ne yazik ki değil her maç gol yiyoruz gol yemediğimiz takım yok gibi. Şampiyon olacaksan gol yemeyeceksin. Ünal hoca ile çalışma insiyatifini alan da onlardı eğer başka birisiyle çalışmak istiyorlarsa yine onların kararı olur. Ha ama alınan adam Ünal hocadan iyi olmak zorunda sonuçta takımı tanıyan adamı gönderip yerine daha vasat birisini alırsanız takıma yazık edersiniz.

Yorum

• Ne zaman açıklama yapılacak bu bile belli değil. Tam bir kriz durumu muhtemelen açıklama yapılmaya da korkuluyor.

Yorum

• Mesele kangren oldu 1 gecede.

Yorum

• hadi hadi öpüşün sarılın barışın sinsilerin münafıkların değirmenine su taşımayın...
                    “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• muhtemelen bugün resmi açıklama yapılır bence buna karar verdiyseler yerine de alacakları adamda bellidir. yabancı olması muhtemel ya da sergen

Yorum

• Konuyu "içerden ayaklanma vardı" ile açıklamaya çalışmak yekünün duygularını karşılamıyor bence. Bu takım Onur ve Burak sonrası ile birşey ortaya koydu, kenetlendi. O kadroda olmayan veya sonradan katılan Sorloth ve Sturidge. Bunlar daha 4-5 ay gibi bir zamanda takımı etkileyecek, devrim yapacak hale gelmişse, liderlik vasıflarını ortaya koymuşsalar bravo doğrusu. (ki Stu daha yeni yeni palazlandı oyunu ile) Büyük adamlarmış ki Sosa kaptanlığındaki diğerlerini etkileri altına alıp hocayı gönderme kıvama gelmiş takım.

Ama diğer taraftan Stu ve Sör gibi Sosa'nın liderliğini devirmeye çalışacak 2 TANE KOCABAŞ ADAM var demektir takımda ki geçmiş olsun o zaman!
                        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• taraftarlarda cok komık herkes daha düne kadar hocaya sallıyordu sımdı gıtme ne olur dıyor !!! bence yonetım cok doğru hamle yaptı takım böyle sampıyon olamazdı ve böyle bır ligi bulmuşken böyle bır kadroya sahıpken bu fırsatı kaçırmak istemiyor

bir doğru teknik direktör hamlesi ile şampiyonluk çok yakın

Yorum

• Burada tartışılan Ünal Hoca'nın bu seneki performansı değil gönderiliş zamanı olmalı.Bu sene oynattığı futbolu hiç beğenmiyorum ama bizim dar zamanımızda,zor bir atmosferde çilemizi çeken ve kulübümüzün efsanelerinden dediğimiz bir hocayı devre arasında,yarıştan kopmamışken saygısızca göndermek enayiliktir.Kendi ipini çekmektir.
                            Ayrıca Trabzonspor taraftarı da şunu bilmelidir ki bizim Teknik direktör Ünal Hoca kadar Başkan Ahmet Ağaoğlu'na da ihtiyacımız var.Tepkilerimizi buna göre verelim

Yorum

• Her zaman önemli olan TRABZONSPOR'un menfaati ve iyiligidir.
                              Kisiler gelir gecer yeter ki darginliklar ve en önemlisi taraftar ve camia arasinda bölünme olmasin.
                              Su an da tek istemeyecegim sey budur.
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Neden bazıları olayı inatla şampiyonluk beklentisi olarak görüyor. Bu takımı şampiyon yapamayacağı için destek kesilmedi. Bakın Başkanın konya maçından sonra yaptığı açıklamalar okadar doğruki içimizden geçenleri söyledi orda. Bence ünal karaman ile göztepe denizli gençler maçlarından sonra konuşulmuştur. Neden böyle söylüyorum çünkü ünal karaman her maçtan sonra mazeretler saydırıyordu maç sonlarında. Oyuncu grubum yoruldu yıprandı sakatımız çoktu vs. Tamam yıprandık diye avrupa liginde yedek takımla çıktın bizde bunu savunduk sakatımız çok yorulduk dedik. Galibiyeti yenilgisinden çok olan bir takımımız var diye övünürken bu ünvanıda kenara ittik. Sonuç neoldu Trabzon geriye gitmeye devam etti. Busene ben iyi oynadığımız hiç bir maçı hatırlamıyorum. Ve gittikçe daha da kötü oldu herşey. Ege bölgesi takımlarıyla başedemiyoruz. Bu teknik ekibin oyun kondisyon olarak düşüşteki bu takımı ayağa kaldırması mümkün değil. Son 2 maçını kazanmış ligfe 3. Sıradaki takımın antrönörü taraftar ve yorumcular tarafından eleştiriliyorsa bunda büyük sorunlar vardır

Yorum

Yükleniyor...
                                X