Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal Karaman burada kendisini savunanlari görse öz evladim beni böyle savunmuyo derdi kesin
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sıradan bir iç saha mağlubiyetiymiş, işte aradaki görüş farkı da burdan kaynaklanıyor zaten. Size Ünal Karaman'la 4. lük, kupada Ümraniye'ye elenme ve Uefa gruplarından 1 puanla sonuncu olmak çok büyük bir başarı gibi geliyor, halbuki bu Trabzonspor genlerine aykırı bir durum.
      o genler mutasyona uğradı geçmiş olsun. son 10 yıldır kupa yok bana gen diyorsun. biz de o günlere dönüş için bir yol arıyoruz. gerçeği kabullenmiyor diye ünal hocayı eleştiriyorsunuz da siz de pek gerçeğin farkında değilsiniz.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayrola capello ünala şampiyon mu olacaktın.Öyle bir ihtimal zaten yok kadron yetersiz zaten . Gel gelim iho madrabazı bir daha bu kulüpten içerisi giremeyecek vede benim başkan olmasını istediğim ağzım kopsaydı da istemeseydim usta sahtekarı agaoglu devam edecek.
        Hocam biraz sakin ol lütfen ya,ateşin bütün forumu sardı.Saydırmadığın adam kalmadı böyle olmaz.Biraz nefes al öyle yaz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o genler mutasyona uğradı geçmiş olsun. son 10 yıldır kupa yok bana gen diyorsun. biz de o günlere dönüş için bir yol arıyoruz. gerçeği kabullenmiyor diye ünal hocayı eleştiriyorsunuz da siz de pek gerçeğin farkında değilsiniz.
          Biz de o günlere dönüş arıyoruz, yönetim de o arayışta bir yola soktular bizi sağolsunlar da baktılar bu hocayla olacak birşey yok bir seviyede tıkandı değiştirdiler. Herkes kendince bir gerçek görüyor saha içinde merak etmeyin. Ben şahsen bu yıl oynana futboldan çoğu zaman utandım, o yüzden bu kadro böyle ezilecek bir kadro değil onun derdindeyiz. Trabzonspor böyle olmamalı.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün sosyal medyada olsun(ekşi sözlük vb.) Trabzonspor'lu olmayıp Ünal Karaman'ın gidişini eleştirmelerinin ortak sebebi Ünal Karaman'lı Trabzonspor'un hayalini kurdukları Trabzonspor ile birebir örtüşmesi.
            -Etliye sütlüye karışmayan bir Trabzonspor.
            -Ligi her daim dördüncü olarak bitirecek bir Trabzonspor.
            -Gönüllerin şampiyonu bir Trabzonspor.
            -Uefa'ya gidip mütevazı başarılarla ülke puanına destek verecek bir Trabzonspor.
            -Lige renk katacak bir Trabzonspor.
            -Güzel futbol oynayan bir Trabzonspor.
            -Yorumcuların programlarında 5 dakika ayırıp konuşabilecekleri bir Trabzonspor.

Yıllardır 3 büyüklerin hayalini kurdukları takım modeli buydu ve bu Ünal Karaman ile birlikte gayet istedikleri gibi gidiyordu.
            Bizim zincirlerimizi kırmamız lazım. Getireceksin Şampiyon yapacak bir yabancı hoca, o zaman görün bakalım nasıl kuduruyorlar.
            Tam tersi durum soz konusu, hic istanbullu arkadasiniz yok mu cevrenizden de mi gozlemleyemiyorsunuz ?

İstanbullarin 2011 den sonra bizi kaale aldiklari donem son 2 sezonumuzdu, bizden korkuyorlardi, rakipten sayiyorlardi. Ünal istifa etti haberi pat diye dusunce "neden, sizin baskan kafayi mi yedi?" diye soran bir suru fanatik İstanbullu dostum oldu, futbolu da bilen insanlardir oyle özetlerle lig takip etmezler.

Adamlar Ünal varken bizden korkuyorlardi simdi 3. haftayi iple cekiyorlar, bu nasil zincir kirmak yaw ? Rakiplerimiz 2 gundur bayram ediyor, az biraz dusunun sebebi ne olabilir ? Devre disi kaldigimizi dusunuyorlar.
            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 18:22.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biz de o günlere dönüş arıyoruz, yönetim de o arayışta bir yola soktular bizi sağolsunlar da baktılar bu hocayla olacak birşey yok bir seviyede tıkandı değiştirdiler. Herkes kendince bir gerçek görüyor saha içinde merak etmeyin. Ben şahsen bu yıl oynana futboldan çoğu zaman utandım, o yüzden bu kadro böyle ezilecek bir kadro değil onun derdindeyiz. Trabzonspor böyle olmamalı.
              allah sana gerçek bir utanç yaşatmasın ne diyeyim.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                10 sene önceki futbolla şimdiki futbol ve anadolu takımları aynı ya lig aynı ya onla mukayese edin. Kendinize yalan söylemeyin bari. Leş kadrolarmış bi dön bakalım Muharrem Usta dönemine kimler var kadroda nasıl bir kurgu var Novak'ı Onazi ve Sosa'yı ilk 11 yazamıyordunuz be hallerinden dolayı. Gelmiş bir de... La ilahe illallah
                Hadi ya hadi abi işinize cidden.

Sosayı kadroya niye yazmıyoduk acaba adamın yürümeye hali yoktu.

Otelde yatırıp kaldırdınız adamı. Ev yok aile yok misafir gibiydi. Başkan sahip çıktı kaptanlık verdi.

2011deki futbol yapısıyla şimdiki arasında hiçbir fark yok.

Senin bahsettiğin futbol farkı Avrupa'da var Türkiyede son 10 yılda yemez o dediklerin.

Son 9 yılın karma kadrosunu yapsan şimdiki takımdan iyi takım kuramazsın.

Dediğim gibi siz oynanan oyundan çok memnunsanız Ünal Hocamızın gittiği takımı izleyip zevkten dört köşe olabilirsiniz.
                En son outlaws61 tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 18:27.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hadi canim ordan unal karaman butun oyunu elestiren tarafdara hatta daha da ileri giderek yonetime gider yapacak ama unal karaman efsanedir birsey yapamazsin oylemi.burda elestirilen mehmet yigit alp bile macin ardindan cikti unal karaman hocamizdir teknik direktor degisimi gundemimizde yok derken o yarim saat boyunca yargi dagitti aklinca basin toplantisinda gitmeyi kafaya koymustu hoca bu kadar destege ragmen bunu yapti surekli arkasinda duran baskan ve hocaya soylenecek birsey yok.herkes haddini bilecek oyuncuyken trabzonspor efsanesi olman klubun uatune cikma yetkiai vermez sana..sen kimsinde yinetimin baskanin bogazinda kalacaksin ne cabuk oldun derler adama..ayrica bol bol acitasyon yapmis kendisi taraftara oynadi tesislerden disari cikmiyorum falan diye kendisi surekli olarak arkadaslariyla av partilerine artvine giresuna vs.gidip 3 4 gunde kaldigi oluyormus bizzat tesis calisaninin bilgisidir.ava gidene kadar esinin cocuklarinin yanina gitseydin vakit gecirmeye yada onlari cagirsaydin tesisde topcular izinliyken neden kaliyormus buna kim inanir alanen yalan soyledi bu konuda duyar kasmak icin..kimse trabzonspor kurumsalliginin ustunde degildir kisiler gecici trabzonspor kalicidir. siyasi operasyon falan hikaye agaoglu kurumsalliga yapilan saygisizligi uatelik bu kadar destege ragmen nankorlugu sineye cekmemis trabzonda islerin artik eskisi gibi olmadigini gostermistir ,buyuk risk alarak ustelik bu isin olasi basarisizlikda kendisinin de sonunun olacagini bildigi halde..
                  Yazdığımı tekrar oku, eleştiriyi kime yaptığımı anlayacaksın

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    allah sana gerçek bir utanç yaşatmasın ne diyeyim.
                    Eyvallah Allah kimseye yaşatmasın.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tam tersi durum soz konusu, hic istanbullu arkadasiniz yok mu cevrenizden de mi gozlemleyemiyorsunuz ?

İstanbullarin 2011 den sonra bizi kaale aldiklari donem son 2 sezonumuzdu, bizden korkuyorlardi, rakipten sayiyorlardi. Ünal istifa etti haberi pat diye dusunce "neden, sizin baskan kafayi mi yedi?" diye soran bir suru fanatik İstanbullu dostum oldu, futbolu da bilen insanlardir oyle özetlerle lig takip etmezler.

Adamlar Ünal varken bizden korkuyorlardi simdi 3. haftayi iple cekiyorlar, bu nasil zincir kirmak yaw ? Rakiplerimiz 2 gundur bayram ediyor, az biraz dusunun sebebi ne olabilir ? Devre disi kaldigimizi dusunuyorlar.
                      Futbolu bilen insanlar Trabzonspor'un iyi futbol oynamadığını da biliyorlardır.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Futbolu bilen insanlar Trabzonspor'un iyi futbol oynamadığını da biliyorlardır.
                        Bu futbolu oynayacagimiz basindan beri belliydi..Ligin 3. haftasindan sonra belliydi..2 nokta atisi transferle oyunumuzun cehreside degisebillirdi..Umarim bunu basarmak H.Cimsir e nasip olur..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu futbolu oynayacagimiz basindan beri belliydi..Ligin 3. haftasindan sonra belliydi..2 nokta atisi transferle oyunumuzun cehreside degisebillirdi..Umarim bunu basarmak H.Cimsir e nasip olur..
                          Umarım Hüseyin de gönderilir de kulüp bana bu sevinci 2. kez yaşatır

Yorum

• ya forumdaki bazı adamlar var bunlar belli de isim yazmayacam ünal karamanın oğulları yada babası felan sanırsın ya bu ünal karaman basın toplatında dediki ben bu takımı şampiyon yapamam zaten bana şampiyoluktan bahsetmediler dedi oldu o zaman orta sıralarda dön dolaş böyle bir mantıkmı var o zaman hoca ben olayım bende takımı 4, yaparım zaten ortada taktik oyun planı diye bişeyde yoktu birde anlamdığım bu ünal karaman ne yaptı takımı 4-5 defa şampiyonmu yaptı kupamı kaldırdı 2-3 derbi kazanmakla hoca olunmuyor ünal karaman uefa kupasında 3. maç sonunda havlu attı geçen sezon türkiye kupasında ümraniye spora elendi bu sene öne geçtiği naçlarda tam 14 puan kaybetti rakip farketmeksizin içerde dışarda baskı yedi geçen sezondan beri son dakikalarda yediğimiz goller boğaza köprü olur ama hala ünal karamanı iş bu haldeyken savunanlar var çok ilginç bakın ünal karaman bakan olur milletvekli olur belediye başkanı olur ama teknik direktör olmaz.
                            En son redbul tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 19:08.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya forumdaki bazı adamlar var bunlar belli de isim yazmayacam ünal karamanın oğulları yada babası felan sanırsın ya bu ünal karaman basın toplatında dediki ben bu takımı şampiyon yapamam zaten bana şampiyoluktan bahsetmediler dedi oldu o zaman orta sıralarda dön dolaş böyle bir mantıkmı var o zaman hoca ben olayım bende takımı 4, yaparım zaten ortada taktim oyun planı diye bişeyde yoktu b,rde anlamdığım bu ünalkaraman ne yaptı takımı 4-5 defa şampiyonmu yaptı kupamı kaldırdı 2-3 derbi kazanmakla hoca olunmuyor ünal karaman uefa kupasında 3. maç sonunda havlu attı geçen sezon türkiye kupasında ümraniye spora elendi bu sene öne geçtiği naçlarda tam 14 puan kaybetti rakip farketmeksizin içerde dışarda baskı yedi geçen sezondan beri son dakikalarda yediğimiz goller boğaza köprü olur ama hala ünalkaramanı iş bu haldeyken savunanlar var çok ilginç bakın ünal karaman bakan olur milletvekli olur belediye başkanı olur ama teknik direktör olmaz.
                              abi şöyle bir durum var
                              Ünal hoca bu serzenişinde haklı yola belli bir hedefle çıkılmadı
                              rakipler kötü diye ünal hoca eleştirilmeye başlandı daha iyisini neden yapamıyor diye

Siz inanıyor musunuz ki sene başında hedef şampiyonluk olarak konuldu diye
                              hayır!
                              öyle olsa 6 numara ve tartışmasız bir stoper alınırdı en azından

adam da diyor ki biz böyle konuşmadık şimdi benden bunu bekliyorsunuz.
                              bunda haklı değil mi?

bakın Ünal'ın hocalığını beğenmeyen biri olarak yazıyorum bunları
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi şöyle bir durum var
                                Ünal hoca bu serzenişinde haklı yola belli bir hedefle çıkılmadı
                                rakipler kötü diye ünal hoca eleştirilmeye başlandı daha iyisini neden yapamıyor diye

Siz inanıyor musunuz ki sene başında hedef şampiyonluk olarak konuldu diye
                                hayır!
                                öyle olsa 6 numara ve tartışmasız bir stoper alınırdı en azından

adam da diyor ki biz böyle konuşmadık şimdi benden bunu bekliyorsunuz.
                                bunda haklı değil mi?

bakın Ünal'ın hocalığını beğenmeyen biri olarak yazıyorum bunları
                                kardeşim ünal karaman zaten kendide söyledi ben bu takımı şampiyon yapamam diye burda sıkıntı yok demekki hocadan şampiyonluk beklemediler idare et mantığı ortaya çıktı peki hedef şampiyonluk olacaksa ilerleyen yıllarda hoca genemi ünal karaman olacakdı asıl tartışılması gereken bu forumu takip ediyorsan belki görmşsndür ben burda çok yazdım ünal karaman bu takımda 22 senede kalsa şampiyon yapamazdı ünal karamanda o donanmı bilgi birikim teknik taktik oyun planı hiç biri yok .

Yorum

Yükleniyor...
                                X