Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    amerika'nın okullara entegre bir şekilde sporcu yetiştirme işini de yapsak iyi olur. trabzon bunun için çok iyi bir örnek. lise takımları meşhur. üniversiteyi de işin içine katmak lazım.
    Kesinlikle katiliyorum, bugünden yarina olmasina da gerek yok. Yavas bir sekilde bir kac sene icinde yapilsa yeter aslinda.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• sosa ve novak'la anlaşıldığı, sözleşme imzalanacağı haberleri geçiyor.

inşallah doğrudur. başkanın bu sezonki en önemli icraati olur bence.
      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• "Yattara: Ben Trabzonspor'da doktor yüzünden sakat sakat oynadım ayrıldıktan sonra Belçika'da özel doktora gittim durumu açıkladı bana 4 yıl önce ameliyat olmalıydın diye sonra Trabzonspor doktorunu aradım böyle böyle dedim nasıl göremezsiniz teşhiş edemezsiniz diye Bana dedi ki benim suçum yok yönetici bana sakın sakat olduğunu dizinde sorun olduğunu Yattara'ya söyleme dedi bu doktor Trabzonspor'a şimdi geri dönmüş inşallah bu oyuncular sıkıntı yaşamaz"

bir arkadaşımız paylaşmış bunu

eğer doğruysa

bu doktor derhal kovulmalı
        "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sosa ve novak'la anlaşıldığı, sözleşme imzalanacağı haberleri geçiyor.

inşallah doğrudur. başkanın bu sezonki en önemli icraati olur bence.
          Özellikle Novak’a imza attırırsa başarılı iş yapmış olur. Geçmişten alışığız sivrilen oyuncuların bedavaya elden kaçmasına.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• emmanuel mas gibi kaptırmayız umarım.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Falcao meselesinde Gs taraftarının baskısı sonucu yönetimin çaresiz kalışı ve astoronomik ücretlere oyuncuyu bin bir şarlatanlıkla ülkeye getirmeleri...
              Bugün sonuç.
              O da yönetim.

Bizde ise tüm taraftar baskısına rağmen ön libero konusunda kendi koyduğu planın dışına çıkmayan, Sturrigde konusunda "şartlarımıza uyarsa gelir, yoksa gelmezse gelmez." diyen,
              İçinde benim de olduğum hocaya karşı uğultulara rağmen duruşunu bozmayan...

Velhasılı yöneten benim , sorumluluk bende ise kararı da ben alırım diyebilen bir adamdır.

Ali Koç, ki bugüne dek olan en büyük taraftar mutabakatı ile, 20 yıllık Aziz Yıldırım iktidarını ezici çoğunlukla bitiren adam...
              O bile dayanamadı ve hoca konusunda taraftarın sözlerine uymak zorunda kaldı.

Velhasılı başkan,
              Kararlarında eleştirdiğim yerler de olsa, futbolu en az benim kadar bildiğin konusunda zerre şüphem yok.
              Yöneticiliğine de helal olsun.
              Türkiye'de "ben yöneticiyim" diyen adamı suya götürürsün vallahi.
              Hoca ve transfer meseleleri dahil, son 1,5 senelik tecrübeler, eksik gördüğümüz yerleri bazen yüksek tonda söylesek de, aldığı her kararda arkasında durmamızın şart oğlu şart olduğunu bize ispatladı.

İyi ki varsın başkan.
              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 23.10.2019, 13:36.

Yorum

• Yiğidi öldür ama hakkını teslim et. Çok hata yaptı. Ama Sadri Şenerin yaptığı hatayı yapmıyor.

Sadri Şener mevcut kadrodaki futbolcularla ilgilenmediği için hepsi bedavaya gitmişti. Ağaoğlu işte bu hatayı yapmıyor. Futbolcularla ilgilenip sözleşme uzatıyor. Futbolcular bedavaya gitmiyor. Takdir ediyorum.

Ah Sadri ah. 2011 kadroyu koruya bilseydin 5 yılımız gitmezdi. Senin hatan yüzünden GS bedavadan futbolcular aldı ve bizim futbolcularla şampiyon oldu.

Yorum

• İnşallah klüpler birliği başkanı olmaz.

Yorum

• Kendisi benim gördüğüm en iyi Trabzonspor başkanı, ancak istanbul deplasmanlarında misafir tribün biletlerinin taraftar gruplarına verilmesi olayının önüne geçmesi gerekiyor...

Yorum

• Alternatifli kadro için çok teşekkür ederiz sayın Ağaoğlu

ileri hattımız uçuyor maşallah

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: “gruptan çıkacağımıza eminim. Alternatifli bir kadro kurduk.”

Yorum

• Ağaoğlu kulübeye neden hamle oyuncusu almadı?

Niyeti kendisi mi oynamak istiyor? Trabzonspor tarihinin en kötü yedek kulübesi var sayesinde. Öyle başkanlık dedem de yapar.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ağaoğlu kulübeye neden hamle oyuncusu almadı?

Niyeti kendisi mi oynamak istiyor? Trabzonspor tarihinin en kötü yedek kulübesi var sayesinde. Öyle başkanlık dedem de yapar.
                            Kulübede hamle oyuncusu var.
                            İki başlığa günde 5 kere aynı şey yazılmaz yeter da.
                            Aynı anda orta saha ve forvet hattından 5 kişi (Onazi, Mikel, Sturridge, A. Ömür, Ekuban) sakat, 1 kişi (Nwakaeme) formsuz olunca ortaya bu çıkıyor.
                            Nasıl bir fantezi dünyanız vardı?

Bu kadar eksiğe rağmen gene de kötü bir 11 çıkmadı sahaya.

NE olacaktı?
                            Bu adamların kalitesinde bir de kulübe mi?

1 milyar Tl borçla olmuyor o işler.
                            En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 26.10.2019, 12:13.

Yorum

• trabzonda istedigi hocanin takimda olmasini isteyen istedigi baskani klube getirmekten cekinmeyen istedigi sekilde sonuclari halka yansitan insanlar mevcut, feodal toprak agalari gibi mekanizma sozkonusu....

rantin oldugu heryerde gelisimin onune, liyakatin onune gecildi bu ulkede...trabzonspor mevcut haliyle asla va asla modern futbol oynayarak dise dis mucadele ederek bileginin hakkiyla basari saglayamayacak, siyasi gorusuyle, yakinlasmasi ve yanlamasiyla biryere gelebilecek oldugunu anlamasiyla klubun kurulus degerlerine aykiri bir yola girdigi donemlerden birindeyiz...
                              ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kulübede hamle oyuncusu var.
                                İki başlığa günde 5 kere aynı şey yazılmaz yeter da.
                                Aynı anda orta saha ve forvet hattından 5 kişi (Onazi, Mikel, Sturridge, A. Ömür, Ekuban) sakat, 1 kişi (Nwakaeme) formsuz olunca ortaya bu çıkıyor.
                                Nasıl bir fantezi dünyanız vardı?

Bu kadar eksiğe rağmen gene de kötü bir 11 çıkmadı sahaya.

NE olacaktı?
                                Bu adamların kalitesinde bir de kulübe mi?

1 milyar Tl borçla olmuyor o işler.
                                1 tanesi dunya yildizi otansiyelinde diger ikisi ligimizin seviysinde gayet iyi kaleci.
                                4 tane ligimize göre vasat üstü stoper
                                2 tane ligimize göre baya iyi bek.
                                Onazi, Sosa, Mikel, Parmak, Dogan, Orta sahamiz Kalite olarak gayet iyi duruyor,
                                Ekuban, Sörloth, Störic, Ömür, Nwakaeme, ligin üstünde bir hücum hatti,

dedigin gibi o kadar borca, ve kisitli imkanalrla kurulmus bir kadro, sanki her sene ligi ilk 2 de bitirip avrupada yari final oynayan bir takimdikda Baskan takimin seviyesini 2 tik asagi cekti,

Trabzonsporun en büyük düsmani icindeki kanserli hücreler yani taraftarin bir kismi, su takima hocaya baskana destek vermeyen taraftar ya idiottur yada art niyetlidir.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Yükleniyor...
                                X