Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ligde herkes herkesi yenebilir, kaybedilmiş bir şey yok. Kazanırsak tekrar yarışa ortak oluruz.
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Ne yapin edin sunlardan 3 puani alin be cocuklar.

Ekuban, güveniyoruz sana.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Galibeyle beraber sakatsız dönmek de çok önemli artık malum. Kontrol mekanizması olmadığı için doğranıyoruz ve sivas deplasmanı da çok müsait doğranmaya.

Yorum

• Ben isterim, bunlar böyle ciksinlar:

55555.JPG

Ama bence Hoca böyle cikacak:

6666.JPG

Yorum

• hoca bir formülünü bulur artik batuhani oynatmaz süperligde yumusak oyunculara yer yok artik diye düsünüyorum fakat bu yoklukta ne etsin hocamiz ..
            hüseyin cimsir hocamizda batuhan israrini biraksin artik sirf kendisine benziyor diye ünal hocayi zor duruma sokuyor bunu sadece tahmin ediyorum yoksa hic bir hoca batuhana bu kadar israr etmezdi baska baska formaliteler denerdi ...batuhanin oynadigi oyunu antromana cikmadan bu forumda yorum yazan genclerimizde yapar daha iyisini yaparlar idaaya girerim bu konuda ( futbol oynamak sadece topu al geri pas ver yarim saat saklan sonra cik piyasaya al topu yan pas ver sonra yarim saat saklan yine geri pas mac bitmistir ve kral sensin ) yillardir sirf antromana cikarak dünyanin parasini aldin bizim rüyamizda göremeyecegimiz paralar bunlar ..mustafa akbasi severiz sevmeyiz fakat mustafa akbas futbolcu benim gözümde futbolu seviyor oynamak istedigi icin beni birakin demis gitmistir artik oynarmi oynamazmi onu bilemem yeterki bir hevesin olsun yillarca yedekte oturarak gikini cikarmadin simdik sans verildi yan pas geri pas baska bisey yok TRABZONSPOR FORMASI BU KADAR UCUZ OLMAMALI bu kadar yokluk varken de olmamali ...istanbul basini yorumculari aylardir batuhan cok iyi genc cocuk süper oynuyor diyorlardi bu yalanlara malesef yöneticilerimiz kandilar yillarca böyle olmus batuhan oldu 25 yasinda 26 olacak batuhan konusunda icim cok dolu besiktas macinda yaptigi yanlisi unutamiyorum balikesirden yedigimiz trabzondaki golün asistini de yapan batuhandi yeter artik ya gercekten ...........sivasi batuhansiz net skorla 0-2 kazanacagiz batuhanla beraberlik almamiz mucize olur
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Batuhan'ın en iyi yaptığı olay tek topu iyi oynamak
              Başka iyi bir özelliğini göremedim
              Barış MEMİŞ gibi başlamadan bitecek
              Üzülerek söylüyorum bunları
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Başkanımız aşırı stresten ve kilo kaybından dolayı hastaneye kaldırılmış.
                **

futbolcu kardeşlerimizin değerli başkanımıza geçmiş olsun dileklerini iletmek istiyorlarsa
                27.01 pazar 20:45 'te iletsinler.
                çok ama çok anlamlı olur.
                **
                geçmiş olsun olsun ahmet başkanım.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkanımız aşırı stresten ve kilo kaybından dolayı hastaneye kaldırılmış.
                  **

futbolcu kardeşlerimizin değerli başkanımıza geçmiş olsun dileklerini iletmek istiyorlarsa
                  **
                  geçmiş olsun olsun ahmet başkanım.
                  Üzüldüm yahu.
                  Stres, sorumluluk ve sinir
                  Pazar akşamı 3 puan ilaç olur Başkan'a
                  Kulüp için sağlığını veriyor, siz de çatır çatır oynayın ve yenin uşaklar
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    4 3 3'ten kastın ne?

Meraktan soruyorum...

Çünkü Türkiye'de takımların iki tane taktiği var 4-2-3-1 ve 4-3-3. İkisi de 5 ortasahalı tek forvetli dizilim. Yani 4-5-1. Ama ısrarla 4-3-3 oynadığını düşünen teknik adamlar var.

Biz Roda-Burak, Eku-Roda ikilisiyle oynarken, herkes çift forvet oynadığımızı düşünüyor ama hayır gene 4-5-1 oynuyoruz.

Ünal hoca, hiç bir zaman taktiğini değiştirmez, kendince 4 3 3 oynar, çift kanat forvetli ki kanat forvetler beklere destek olur yani ki 4-5-1 aslında...

4 3 3 gerçek anlamda 4 3 3, harbiden beklere destek vermeyen, ilerinin ortasında 3 (Yazıyla:üç) forvet demektir... 4-3-3'te beklere destek, orta üçlünün kenarlarından gelir... Bizimki gibi 6-8-10 numarayla ortayı kapatıp baba biz 4 3 3 oynuyoz ha diyenler bilsinler ki 4-5-1 oynuyorlardır.

Wakaeme Abdül geri gelip beklere yardım etsin 4-3-3'ü 4-5-1'dir...

O yüzden baştan sormak istiyorum tekrardan 4-3-3'ten kastın nedir?
                    4-3-3 hakkindaki tespitler 100% dogru. Ki bu yüzden 4-3-3‘ü türkiyede kimse dogru dürüsr oyna(ya)maz. Her seyden önce 4-3-3‘ün ilk gerekeni, oyunu komple önde kuruo, top kaybinda sok pres ile aninda geri kazanmak (Barcelona modeli).

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Vay be Burak efendi 59'da oyundna alınıyor hiç el kol hareketi yok, yerine giren de Caner...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vay be Burak efendi 59'da oyundna alınıyor hiç el kol hareketi yok, yerine giren de Caner...
                        Bakma çok zoruna gitti ama el kol yapmak için henüz erken. Yoksa içinden içinden sövdü.

Yorum

• şenol güneş futbolu unutmuş resmen burak yılmazı çıkarıp caneri aliyor maçta berabere gidiyor üstelik
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Acayip zor maç.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkanımız aşırı stresten ve kilo kaybından dolayı hastaneye kaldırılmış.
                              **

**
                              .
                              Kayseri haberi yüreğine inmiştir. Geçmiş olsun büyük başkan.
                              BMN TRABZON

Yorum

• Bu maçı kazanmak demek üç puandan ziyade kaybolan özgüveni ve bitti gözüyle bakılan sezona yeniden asılmak demektir. Formu yükselen Yusuf, Ekuban ve Wakame sayesinde maçı alacağız inşallah.
                                BMN TRABZON

Yorum

Yükleniyor...
                                X