Çok önemli bir maç, sonrasında içerde kolu kanadı kırık Ankaragücü'nü ağırlayacağız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Aynen, kritik maç zamanlama açısından...
Bu maçta ve akabindeki Ankaragücü maçında alınacak galibiyet, bizi yine yukarılara atar, gs karşısına moralli çıkarız...
Dile getirildiği kadar zor bir maç değil...
Bence zorlanmadan kazanacağız...
Eku-Wakaeme patlatır bunları...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Benim korkum bizim Başakşehir maçından sonraki tepkimize karşılık kasıtlı olarak hakem ve var bize bu maçta bariz hata ile puan kazandırması. Ardından Sivas üzerinden kamuoyu bakın bağırıp çağırıp duruyorsunuz ama size de neler yapılıyor diyerek bizim üzerimize daha fazla baskı oluşturmaları yoksa normal şartlarda maçı kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Bakalım bu sefer ne yapacaklar.“Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”
Yorum
-
Başakşehire 3-5 atarızcı arkadaşlar buraya toplanmışlar
Dün akşam tekrar gösterdi ki Sivas bize gol atar..İşte buradaki soru 2 gol yersek 3 atabilir miyiz.
Mevcut takımı hala Sosa ve Perreiralı takım zanneden arkadaşlar var maalesef..
Trabzonspor Sosa ve Perreirasız Bakırköyspor ile bile oynasa kesin kazanır diyemem ben artık..
Ama bir sürpriz yapıp gol yemezsek Nwakame ve Ekuban reis ortaklığı ile kazanabiliriz.
Sadece orta sahada 1 oyuncunun eksikliğini hissediyoruz.
Forveti tekleyecek kalitede bir orta saha oyuncusunun bulunmaması hocayı çift forvete mecbur bırakıyor.
Ve bu durum da biraz hocanın işine geliyor..Zamanında Burak'ı kesemedi şimdi de Rodellegayı kesemiyor..
Ama Parmakın oyunu için olmasa da attığı iki golün hatrına bu hafta tek forvete dönebilir diye bekliyorum ve inşallah da döner.En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 24.01.2019, 10:52.
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın hakemi Alper Ulusoy olmuş.
Izledigim en eyyamci hakemlerden bir tanesi bu ligde.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Her maç bireysel hatalar yapıyoruz. Kimi zaman Başakşehir gibi takımlar direk değerlendirirken, Rize gibi takımlar daha cömert oluyor. Buna önlem almanın tek yoluda kadro kalitesi maalesef. İyi bir stoper ve ön libero lazım.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Zor maç, 1 puan fena olmaz bence. Kesinlikle tek santrafor başlamalıyız. Kupa maçı performansına güvenerek umarım İbanez'i oynatmaz hoca.
Batuhan mecburen oynar. Abdüş'le Parmak yer değiştirebilir.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
Yorum