Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• roda senin ben a......
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ligin en gerizekali takimiyiz. Topu alan 3 kisinin arasina daliyor. Beyinsizler toplulugu ! Size verilen ucak parasina bile yazik.

Yorum

• allah seni kahretsin rodallega. bu gece gün yüzü görme. allah seni kahretsin lanet olsun.

Yorum

• Bundan sonra Yusuf Yazıcı için yapacağım eleştirilerden dolayı kesinlikle pişman değilim öncelikle belirteyim.
          İsteyen ceza da verebilir.

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi
            Serefsizsin rodalega serefsizzzzz!!!
            burda beğenmediğimiz burak yılmaz varya rodellega onun sağ bacağı etmez diyordum vageçtim sağ billuru olamaz

Yorum

• uzun zamandır bir maça bu kadar üzülmedim ağlamaklıyım.
              #

Yorum

• Rodallega kamil Batuhan Yusuf ile maçı verdik resmen.

Rodallega rezaletsin yaaa.

Ulan şu maçı alamadık ya
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Kötü oynadığımız maçlarda da şans olcak gardaşım şu 2 direkten dönen top istanbul kızlarına olsaydı kesin 1 i gol oldurdu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ne şampiyonluğu? Ağaoğlunun olduğu yerds şampiyonluk mu konuşulur

Yorum

• Yusuf rezalet vurdu ya son pozisyonda.. Ya kardeşim yerdeki adama nasıl çarptırıyorsun onu inanılmaz ya şunu atamamak.

Yorum

• Abdülkadir Parmak tam anlamıyla İniesta performansı sergiledi.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Takımdaki bencillikler sizin de canınızı sıkmıyor mu? Yazık oldu güzelim maç

Yorum

• Insallah trabzona donusun nasip olmaz ridalega denen dangalak !

Yorum

• roda dan acil kurtulmalıyız.Ekuban cok net en ucta oynamalı.

sosa iyileşene kadar

---------------batuhan--------------parmak------------------

?----------------------yazici----------------------------tony

----------------ekuban---------------------

sosa geldikten sonra batuhan yerine sosa gecer.

Hoca macera aramayuıp bu 11 ile başlasa macı cok rahat alırdık

Bu mac malesef unal hocaya yazar.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Rodallega, sana futbolcu diyenin de seninde oynayacağın futbolunda ..................................
                                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X