Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf'un son anda yerde yatan adama topu nişanlamasını izliyorum dün geceden beri, ben bittim beyler.

Yorum

• bu takıma yapıcı olmayan eleştiri yapmak hainliktir

geçtiğimiz iki senedir oynanan hem ruhsuz hem kalitesiz oyundan ve pahalı ve parçalanmış oyuncu grubundan sonra bu takım her türlü desteği hakediyor

a.kadir parmak biraz yaşı ilerlemiş olsa da iş yapar. ömür,yazıcı,hüseyin,uğurcan bu takımın geleceği. belki bir iki tane daha gelir alt yapıdan önümüzdeki yıla kadar

ben satma taraftarı değilim oyuncularımızı

yıllık maaş giderimiz 15 milyon euro kadar olur ve avrupaya birkaçyıl peşpeşe gidersek borcumuzu epey eritiriz.

bu çocukları küstürmeyelim ama şımartmayalım da

yapıcı eleştiri lütfen

mesela uğurcan 2 dir kapattığı köşeden gol yiyor. rize ve başak maçlarında. yine bazı yan toplarda çıkıp çıkmamakta kararsız kalıp hamle şansını kaybediyor.

Yorum

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yusuf'un son anda yerde yatan adama topu nişanlamasını izliyorum dün geceden beri, ben bittim beyler.
        Ara o kadar potansiyel var diyoruz

Orda azcik dibine görmez mi adam kale boş adam yerde zaten neden abaniyirsun yerden

Yorum

• ABDULKADİR PARMAK YAŞI İLERLEMİŞ DİYORLAR ADAM DAHA 25 YAŞINDA )) e alıştınız tabı gencecik uşakların coşkusunu. gördünüz amatör ruhu. a. parmağa yaşlı muamelesi yaparsınız.

Вы попали по адресу!

Yorum

• Şikeciler ana avrat Adem büyüke küfür ediyor koro halinde bakalım ne ceza alacaklar

Yorum

• Maçı Abdulkadir ve Yusuf'a yazıyorum . Biri sürekli top ezdi öbürü bütün duran topları katletti ... Sosa yoksa ligi 6 falan ancak bitiririz

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şikeciler ana avrat Adem büyüke küfür ediyor koro halinde bakalım ne ceza alacaklar
                Zor kazandılar. Beter olsunlar.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Takım iyi yolda o ısıran rakibi boğan baskıyı golü yemeden hemen önce ikinci yarının başında yapacaktık. 11 kişiyle maç tamamlıyorsunuz arkadaşlar bu kolay bir olay değil. Alternatifsiz bir kadromuz var eğer yedekten oyuna etki edebilecek 3-4 oyuncumuz olsaydı bu sene işler değişik olabilirdi. Sezon için hedef ilk 4 ve Türkiye Kupası olmalı.
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• 2 maç 1 mağlubiyet 1 beraberlik. Tehlike yaklaşıyor.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TRTSPOR'da Ersin, Serkan ve Ali tertemiz pozisyon, kesinlikle faul yok dediler

ASPOR'da, MODERATÖR Serkan ile Zeki kesinlikle faul yok dedi.

Son zamanlarda aleyhimize kararlar veren Eyyamcı Erman ile şikeci İlker faul var dedi. Çıldırdım.

Ey Erman, sen de mi para aldın yoksa aleyhimize çalışmak için

Bi de Zeki'nin üzerine yürüdü bağırarak densiz

Daha düne kadar bizim haklı olduğumuz pozisyonlarda sonuna kadar hakkımızı savunurken şimdi artistik yapıyor argo ağızlı dümbelek

Nwaekeme geldi, tereyağından kıl çeker gibi aldı kardeşim, çocuklar faule itiraz etmekten konsantrasyonları dağıldı ve golü yediler

Alper 2.devre Sivas lehine kullandı takdir haklarını ve vermediği kartlar var

Tarihin en büyük şikecisi GS önünde 2.bitirip kupayı alırız inşallah

Salak Göztepe penaltıyı atsa işi bitirecekti

Umarım GS'yi İstanbul'da yeneriz
                      Sayın abim bunlar ekmeğine saygısı olmayan katıksız puşttur. Biz istediğimiz kadar bi tarafımızı yırtalım bu şartlarda ligi bize yedirmeyecekler. Hakkımızin gasp edilmeyeceği tek arena Avrupa kupaları. Çok daha güzel günler göreceğiz inşallah.

Yorum

• İlk olarak Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ABDULKADİR PARMAK YAŞI İLERLEMİŞ DİYORLAR ADAM DAHA 25 YAŞINDA )) e alıştınız tabı gencecik uşakların coşkusunu. gördünüz amatör ruhu. a. parmağa yaşlı muamelesi yaparsınız.
                        Gelişme kaydedebilir doğru ama sürekli genç oyuncu önü açık diye abartılınca insanın öveceği varsa da övemiyor. Azı karar çoğu zarar
                        ( ゚д゚)

Yorum

• bizim için artı olan şey bizim çocukların taraftardan pek etkilenmemesi.

Yorum

Yükleniyor...
                          X