Yusuf'un son anda yerde yatan adama topu nişanlamasını izliyorum dün geceden beri, ben bittim beyler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bu takıma yapıcı olmayan eleştiri yapmak hainliktir
geçtiğimiz iki senedir oynanan hem ruhsuz hem kalitesiz oyundan ve pahalı ve parçalanmış oyuncu grubundan sonra bu takım her türlü desteği hakediyor
a.kadir parmak biraz yaşı ilerlemiş olsa da iş yapar. ömür,yazıcı,hüseyin,uğurcan bu takımın geleceği. belki bir iki tane daha gelir alt yapıdan önümüzdeki yıla kadar
ben satma taraftarı değilim oyuncularımızı
yıllık maaş giderimiz 15 milyon euro kadar olur ve avrupaya birkaçyıl peşpeşe gidersek borcumuzu epey eritiriz.
bu çocukları küstürmeyelim ama şımartmayalım da
yapıcı eleştiri lütfen
mesela uğurcan 2 dir kapattığı köşeden gol yiyor. rize ve başak maçlarında. yine bazı yan toplarda çıkıp çıkmamakta kararsız kalıp hamle şansını kaybediyor.
Yorum
-
İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf'un son anda yerde yatan adama topu nişanlamasını izliyorum dün geceden beri, ben bittim beyler.
Orda azcik dibine görmez mi adam kale boş adam yerde zaten neden abaniyirsun yerden
Yorum
-
İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeciler ana avrat Adem büyüke küfür ediyor koro halinde bakalım ne ceza alacaklar2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Takım iyi yolda o ısıran rakibi boğan baskıyı golü yemeden hemen önce ikinci yarının başında yapacaktık. 11 kişiyle maç tamamlıyorsunuz arkadaşlar bu kolay bir olay değil. Alternatifsiz bir kadromuz var eğer yedekten oyuna etki edebilecek 3-4 oyuncumuz olsaydı bu sene işler değişik olabilirdi. Sezon için hedef ilk 4 ve Türkiye Kupası olmalı."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRTSPOR'da Ersin, Serkan ve Ali tertemiz pozisyon, kesinlikle faul yok dediler
ASPOR'da, MODERATÖR Serkan ile Zeki kesinlikle faul yok dedi.
Son zamanlarda aleyhimize kararlar veren Eyyamcı Erman ile şikeci İlker faul var dedi. Çıldırdım.
Ey Erman, sen de mi para aldın yoksa aleyhimize çalışmak için
Bi de Zeki'nin üzerine yürüdü bağırarak densiz
Daha düne kadar bizim haklı olduğumuz pozisyonlarda sonuna kadar hakkımızı savunurken şimdi artistik yapıyor argo ağızlı dümbelek
Nwaekeme geldi, tereyağından kıl çeker gibi aldı kardeşim, çocuklar faule itiraz etmekten konsantrasyonları dağıldı ve golü yediler
Alper 2.devre Sivas lehine kullandı takdir haklarını ve vermediği kartlar var
Tarihin en büyük şikecisi GS önünde 2.bitirip kupayı alırız inşallah
Salak Göztepe penaltıyı atsa işi bitirecekti
Umarım GS'yi İstanbul'da yeneriz
Yorum
-
İlk olarak Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleABDULKADİR PARMAK YAŞI İLERLEMİŞ DİYORLAR ADAM DAHA 25 YAŞINDA)) e alıştınız tabı gencecik uşakların coşkusunu. gördünüz amatör ruhu. a. parmağa yaşlı muamelesi yaparsınız.
( ゚д゚)
Yorum
Yorum