İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu arada bn de kampanya fikrini drstekliyorum stadın ismi konusunda. Bu adam kesinlikle bize düşman gibi. Çok sıradan bir camia olarak görüyor. Bu seneki bjk maçında traftat artık hakettiği uygulamayı yapmalı. Ciddi şekilde ıslıklanmalı. Anlasın bitşeyleri
Yorum
-
Bu haftada Başakşehiri stres altda tutmak için Galatasarayın kazanması iyi oldu. Bir şeye dikkat etmenizi isterim. Bugün Göztepe oyuncuların topyekun itirazı sayesinde resmen VARdan penaltı aldı. Ben bizim topçulardan böyle reaksiyon görmedim.
Yorum
-
İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haftada Başakşehiri stres altda tutmak için Galatasarayın kazanması iyi oldu. Bir şeye dikkat etmenizi isterim. Bugün Göztepe oyuncuların topyekun itirazı sayesinde resmen VARdan penaltı aldı. Ben bizim topçulardan böyle reaksiyon görmedim.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Batuhan Artarslan i hiç beğenmiyor olsam da orta sahada yarın Yusuf ile beraber oynaması gerektiğini düşünüyorum. Abdulkadir ve Yusuf birlikte olmuyor sanki. Çok gucsuz ve ofansif kalıyorlar. Abdulkadir ve Nwakaeme kanatlarda, Yusuf ve Batuhan ortada önlerinde Ekuban en ideal diziliş gibi duruyor mevcut durum itibarı ile.TRABZON SPOR
Yorum
-
Lig uzun maraton biz kendi işimize bakalım yok o şampiyon yok bu şampiyon daha 16 maç var
Yukarıdaki 6 takım birbiriyle yapacak erken konuşmamak lazım herşey olabilir
Şuan görünen ilk 7-8 takım alt taraftan kopuyor"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
renktaslarim bakiyorum senol günes konusu olmus , senol günesin avukatligini yapacak degilim bizim stadin ismi kesinlikle degismeli yüzde doksan dokuz hic bir trabzonlu trabzonsporlu artik senol günesin ismini stadimizda görmek istemiyordur ne olabilir bu tartisilir ..stadimizda artik gol sonrasi uy ha ha sarkisida degismeli bana kalirsa ayrica maclarimiz kendi stadimizda oynarken davul yerine kemence calsin orkestra gibi gürültülü sekilde bu oyuncularimizi motive eder kesinlikle ..stad konusu acilmisken stadimizin dis görünümü de degismeli neon isiklariyla donatilmali 24 saat isiklari yanmali stadimizin etrafi sahil kenari yapilmali gelecek sporcularimiz turistler denize girebilmeli stadimizin etrafinda 24 saat acik büfeler olmali 24 saat acik bistrolar olmali billardo salonlari dart salonlari langirt eglence yerleri olmali yani stadimizin etrafi 24 saat yasamali böyle olursa sporcularimiz kazandiklari paralari trabzonda eglenerek harcarlar genclerimize is imkanlari dogar stadin etrafindaki sahil kenari palm agaclari ile kusatilmali bunlarin hepsi birgün yapilacaktir keske simdik yapilsaydi bunlar benim görüslerim böyle katilan veya katilmayana saygilarimi sunarim ...konuyla alakasi yok biliyorum stad ve senol günes konusunu okuyunca icimden bunlari yazmak geldi .....maca gelince bol gollü gececegini düsünüyorum fakat son golü biz atacagiz ve heycanli bir maci galibiyetle bitirecegiz ..umarim batuhan oynamaz , a takima alt yapidan defansiv bir ortasaha oyuncusu alinmisti ismini unutum bu cocuga ben olsam sans verirdim tecrübesiz olsada batuhandan daha cok katki verir .....BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
Yorum