Rakipte hiçbir şey yok. Takım olgusundan yoksun bireysel olarak iş yapmaya çalışan bir oyuncu toplulukları var. Kontrayı da beceremiyorlar. Aybaba sonrası bu problemleri devam ediyor. İkinci yarı Batuhan girip takım daha derli toplu oynarsa alırız maçı. Yeter ki durduk yere saçma sapan bir gol yemeyelim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN kimlerle dolmus tasmis böyle... bu nasil acimasiz elestiri?
bu cocuklarin yasi 18-20-21 be
Katılıyorum ve onların bu halınden utanıyorum. Hepsi spor yorumcusu kesilmiş. Önce abilerini yada abilik yapacak topçuları uzaklaştıranları eleştirsinler.
Yorum
-
İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu kangallari bugun bu ligde kim ciksa dagitir.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
1-A.Omur menejer bulduğundan beri silik.Acaba neden?
2-Hakem İbebe maçının diyetini ödüyor güya. Tüfefe 'nin akıl oyunları?!
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak İsmail ALİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum ve onların bu halınden utanıyorum. Hepsi spor yorumcusu kesilmiş. Önce abilerini yada abilik yapacak topçuları uzaklaştıranları eleştirsinler.
Yorum
Yorum