Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rakipte hiçbir şey yok. Takım olgusundan yoksun bireysel olarak iş yapmaya çalışan bir oyuncu toplulukları var. Kontrayı da beceremiyorlar. Aybaba sonrası bu problemleri devam ediyor. İkinci yarı Batuhan girip takım daha derli toplu oynarsa alırız maçı. Yeter ki durduk yere saçma sapan bir gol yemeyelim.

Yorum

• Parmak bence gayet iyi oynuyor..elinden geleni yapiyor cocuk..Ömür de oynadigi yeri yadirgiyor gibi..takim herseye ragmen iyi mücadele ediyor..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ben hiç bir futbolcuya kızamıyorum. Takım da ne orta saha var nede bir ağabey. Çoluk çocukla olacak iş değil bu!!!

Yorum

• Merak ediyorum Yusuf hiç Sosa’ya sormuyor mu güzel orta nasıl yapılır diye !
          McLas was Here

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            BMN kimlerle dolmus tasmis böyle... bu nasil acimasiz elestiri?
            bu cocuklarin yasi 18-20-21 be

Katılıyorum ve onların bu halınden utanıyorum. Hepsi spor yorumcusu kesilmiş. Önce abilerini yada abilik yapacak topçuları uzaklaştıranları eleştirsinler.

Yorum

• Nwakaeme de sahada yok
              ama aleyhine verilen bu faul ne yaa rezil karar
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• faulu biz mi atacağız?

olacak iş değil...
                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Su kangallari bugun bu ligde kim ciksa dagitir.

Yorum

• Yusuf ve Parmak iyiler.

Ömür iki maçtır rezalet.
                    ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Var uyuma

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Su kangallari bugun bu ligde kim ciksa dagitir.
                        Katılıyorum
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yusuf ligin en kötü serbest vuruş kullanan oyuncusudur bu sene bir tane güzel ortasını hatırlatın dişimi kıracağım

Yorum

• Rodellaga ve Ömür leş oğlu leş
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• 1-A.Omur menejer bulduğundan beri silik.Acaba neden?
                              2-Hakem İbebe maçının diyetini ödüyor güya. Tüfefe 'nin akıl oyunları?!

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak İsmail ALİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Katılıyorum ve onların bu halınden utanıyorum. Hepsi spor yorumcusu kesilmiş. Önce abilerini yada abilik yapacak topçuları uzaklaştıranları eleştirsinler.
                                Aynen. O bilgisiz Yörtimde suç!

Yorum

Yükleniyor...
                                X