Batuhanla oynamanın gerçekten bir anlamı yok. Adam en azından trabzonsporda oynamak istemiyor. Hırs yok mücadele yok kendini kanıtlama derdi yok. Çoktan bırakmış bu işleri. Belki de deisler gibi bir adam. Bıraksın bu işleri ideali neyse onun peşinde koşsun. Bu sektörde bu uyuşuklukla korkaklıkla amatör kümede bile oynayamaz. Hoca da artık başka bir alternatif bulup ki bence üçlü orta saha daha mantıklı yoluna devam etmeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmiri haftaya yetişebilecek mi
Yorum
-
Nwakaeme 10 numara oynayamazmı?
Ben uzun zamandır buna kafa yoruyorum.
Eldeki en üretken oyuncu olmasına karşın biraz ağır bi oyuncu.Kanatta gerekli sürati yok ama tekniğiyle bu açığı kapatıyor.
Sanki 10 numara da denenebilir.
Ekuban'la uyumu da çok iyi.
En azından oyun içinde belli bölümlerde.
Sol kanatta da bireysel savunması facia olan ibanez oynayabilir.
Amiri olsaydı elimiz çok rahat olurdu.
Ama şu halde sosa yok Onazi yok.
Takım 1.lig takımı gibi oluyo.
En azından eldeki tecrübeli oyunculara yer bulup kaliteyi ve tecrübeyi biraz arttırırsak bi ümidimiz olur.
Yoksa Sivas maçı gerçekten zor.
Diğer taraftanda nwakaeme ve Novak uyumu çok iyi olduğundan bunu bozmanın kötü sonuçları olabileceğini de düşünmüyor değilim.
Bu Trabzonspor ne kadar başarılı olur bilmiyorum ama sonunda bu taraftarın hepsini bu işlere kafa yormaktan yarım buçuk teknik direktör yapacak.En son CİVELEK.61 tarafından düzenlendi; 24.01.2019, 13:58.
Yorum
-
bjk 2018 yılında 165 milyon avro gelir elde etmis.Buna rağmen bu yıl ki açıklamada 158 milyon tl zarar açıklamış bu iş ne olacak bilmiyorum bu kadar gelire rağmen zarar açıklanıyorsa biz borcu kapatamayız.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk 2018 yılında 165 milyon avro gelir elde etmis.Buna rağmen bu yıl ki açıklamada 158 milyon tl zarar açıklamış bu iş ne olacak bilmiyorum bu kadar gelire rağmen zarar açıklanıyorsa biz borcu kapatamayız.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
uğurcan denen insan evladı , neden ısrarla topu degaj yapacağım diye kendini parçalar ?
daha önce kalede bulunan zat-ı muhteremin nasıl degaj yap(a)madığını , yapsa bile o degajların kaçının sağ taraftan taca çıktığını , kaçının bomboş araziye ( evet .araziye ) düştüğünü , geri kalanının da rakiplerce armut gibi toplandığını , (ismi lazım değil ) yine bu malum kalecinin yaptığı her degaj sonrası, alınamayan her topun duvara toslar gibi bize rakip atağı olarak geri döndüğünü ,
bu çocuğa kimse anlatmıyor mu ? hadi anlatmıyor diyelim .
peki sen uğurcan insanı ,
nerdeyse çeyrek yüzyıldır dünyadasın , önceki enkaz kalecinin degaj özürlü olduğunu ( yıllardır ) oturduğun yedek kulübesinden çok iyi analiz etmen gerekirken , bu degaj ısrarı niye ?
hoca mı söylüyor ? söylüyorsa eyvallah . ama niye bu degajların hiçbiri bizim forvetimize gelmiyor kardeşim ?
niye attığın bütün degajlar gerisin geri bize atak olarak geri dönüyor ?
ayrıca orta sahayı geçmeyen degaj nedir Allah aşkına ?
hiç mi güç kuvvet antrenmanı yemediniz ?
vurduğunuz gülle değil sonuçta . 350 bilemedin 400 gr ağırlığında .
bu kadar mı güçsüzsünüz ? bu kadar mı vitaminsiz siniz ?
açın biraz bu konuda master yapmış eski kalecilerin attıkları degaj videolarını izleyin . mesela benim ilk aklıma gelen bjk li cordoba ve şu an ki citynin kalecisi ederson .
aç izle bir bak .
degaj nasıl yapılır ? o top mıknatıs gibi kendi oyuncunun ayağına nasıl atılır ? o topa nasıl falso verilir ?
öyle sağa sola yapılan iki plonjon hareketiyle , fotoğraf çektirir gibi yapılan artistik kurtarışlarla ,
olacak işler değil bunlar . çalışın abi şu konulara artık .
şiştik şerefsizim !
Yorum
-
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok zor maç, hava sartlari hiç bize göre degil.
Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
Bu takımla her sezon deplasmanda kış mevsiminde oynuyoruz. Tesadüf mü yahu2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİran turnuvada henüz gol bile yemedi.
Bu akşam huseyni'de oynamıyor.Amiri'de oynamıyor.
İlginç.
Yanlış bilmiyorsam bu maça kadar bütün maçlarda oynamıştılar.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmiri sakatlanmış herhalde kadroda yok...
Yorum
-
Elimizdeki mevcut kadro 4-2-3-1 değil 4-3-3 için daha ideal kadro.. bu sene şampiyonluk hayal.. o yüzden bence artık dünyada büyük takımların oynadığı bu düzene geçmeye başlamalıyız..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
Yorum