sivas yeni bir golcü transfer etmis bilgisi olan payslasa bilirmi bizimle bize karsi oynatacaklardir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçı almak için bir sebep göremiyorum
Roda ve Ekuban aynı onbirde olduğunda takımın çift forvet oynadığını düiünmekten vazgeçin
Biri ya kanada kayar ya da on numaraya
Zaten oynadığımızı sandığımız 433'te ilerideki tek forvetin arkasındaki 10 numara forveti çiftler gibi durur
Yusuf bu şekilde oynadığında geriye dönüşleri fazla oluyor ekuban da ceza sahasına daha çok giriyor
Açık konuşmak gerekirse baskı kuruyorsan ya da burası önemli geriden uzun topla çılacaksan da yine Ekubanın orada olması önemli
Ortasaha mücaadelesi olacaksa bu maç ki Sivas maçı bu şekil olur forvet arkası Ekuban olmaz
Biz çift forvet hiç bir zaman oynamadık
+ bir ek bilgi
Dinamo Kiev Trabzonspor maçını netten izleyebilirsiniz
1-2 aldığımız maç
Çok seviyorum bu maçı teknik direktör Ziya Doğan
Takım gene güya 433 oynuyor sol açıkta Gökdeniz sağ açıkta Yattara tek forvet Fatih
Takım geriden oyun kurarken bugün stoperlerin arasına kim giriyor? 6 numara yani ön libero
O maçta ve o dönemler aslında kim alıyor ve hücuma yön veriyor biliyor musunuz? Tekke...
Adam alıyor bildiğin al ver oyun kuruyor. Futbola ön libero başlamış biri zaten ama çok estetik bir oyun oluşuyordu oyunu o kurduğu için orta saha dörtlenince yattara ve gökdeniz çift forvet gibi oynamaya başlıyor ileride bu ikiliden biri topla buluşup kanada açılınca tekke gizli gorvet gibi asıl yerini alıyor ve hazırlıksız yakalanan savunmayı darmadağan ediyordu. Kiev maçında iki golü de kanat forvetler son adam olarak atıyordu. Bunun Ziya Doğan eseri olduğunu düşünmüyorum ama 433 çift forvet gibi nasıl oynanır bu kadar güzel izlenebilirdi.
Bir diğer nokta da Trabzonspor tarihinin en ilginç ouuncusu olarak gördüğüm ve kesinlikle farklılığına hayranlık duyduğum libero Ogün Temizkanoğlu futboludur
O dönemler üçlü savunmanın arkasında sarkık bir libero yani son adam oynardı öne geçice bu adama önlibero dediler sonra o da başka bir hikaye ama Ogün arka ya da ön libero değildi, SERBEST liberoydu. Nasıl yani?
Adam savunma yaparken son adamdı ama top hücum yönüne döndüğünde ogünün nerede ne yapacağını kimse bilmiyordu. Bu yönünden dolayı hiç bi zaman marke edilemiyor sezon boyunca bir çok gol ve tehlike yaratabiliyordu. Bu ona ait bir özellikti bir taktik değildi çünkü milli takımda da bu şekilde oynuyordu. Bu da onu benim gözümde çok önemli bir futbolcu yaptı.
Bugün bu tür süprizler ender bulunuyor o da genelde oturmuş ve iyi takımlarda ortaya çıkıyor. Novak bugün buna yaklaşan nadir topçulardan. O yüzden onu da seviyorum.
Maça dönersek biz 4 3 3 oynadığını sanan 451 ile sahaya çıkan bir takımız. 11 forvet ile de çıksak takım 451 diizlir bu yüzden bence taktik tartışmak anlamsız ama orta sahamız boş ve orta saha olmadan Sosa dönmeden İranlıla dönmeden deplasman galibiyeti İMKANSIZ. Bu galip gelmek için ilk 15 dakika hayvan gibi saldırıp gol bulmamız ve geriye yaslanıp Ekıbanlı uzun top oynamamız gerek ama olacak olan Sivasın yavaş yavaş baskı kurup 2-0 3-0 galip gelmesi olacaktır. Vay rezil ünal rezil takım değil bunyenilmemiz normal ve sıkıntı yok. Eksiğiz her şey yoluna girecek ama EKSİĞİZZZZZZZ
Buna dayanarak bende bu macta olası galibiyetimizi büyük bir sürpriz olarak görüyorum.
Bu maçta alinacak 1 puan bile kazançtır.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsli astari Sivas ile oynuyoruz dediğin takim deplasmanda Basaksehiri yendi, deplasmanda Bjk'i yendi.
Robinho gitti evet ancak sol açığa Ingiltere'den Diabete geldi.
Batuhan ve Yusuf ortasahasi, Ndinga ve Hakan ortasahasina üstünlük filan kuramaz.
Gercekler bunlar.
Kadro olarak bu maçta Sivas net favori.
Futbol sansi yanimizda olur, vurduğumuz gol olur baska.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Robinho ile bir oyun stilleri vardı kazandılar.Gelen adam ile aynı oyunu oynayabilecekler mi orası muamma..
Sende Nwakame Ekuban Rodellega Yusuf Abdülkadir gibi iyi oyuncular..Anlık performanslarına bakar..Kaşla göz arası maç kazandırır bu adamlar..Sivas karşısında takımı bu kadar aşağılamanın da alemi yok.
Yorum
-
İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivas yeni bir golcü transfer etmis bilgisi olan payslasa bilirmi bizimle bize karsi oynatacaklardir
En son Japon liginde oynuyordu.
Çıkışı Benfica oyuncunun.
Zamaninda kiralik olarak Portekiz liginde dolasti ve iyi golcuydu.
Genelde Sivas böyle veteran topculari parlatiyor ve kullaniyor.
Ama bizim maçta oynayacağını düşünmüyorum.
Bizim belalimiz Muhammed Demir oynar.
Sezon boyu 3 gol atamaz ama her Trabzonspor maçında coşar.
Kısaca bedava fena transfer değil. Ritmini bulursa iyi işler yapar Sivas'ta.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
Perreira büyük eksiklik. Bu sezon sagbekten ziyade, hucumda ve Abdülkadir Omur'un bu faydali oyununda büyük futbol oynuyordu.
Kamil Ahmet Perreira'ya göre defansta daha sağlam duruyor ancak hücumda Perreira katkisinin 3'te 1'ini veremez.
Israrla kanattan gitmiyor ve göbeğe sürüyor topu maçlarda. Izlerken delirtiyor beni.
Onun eksikligini tahmin ettigimizden bile cok arayacağız.
Yusuf iyi niyetle mucadele ediyor ancak topu ayağından hizli ve olumlu cikaramiyor. Ya yavas oynuyor ya da rakibin yerlesmesini bekliyor.
Rodallega yavas yavas Burak olma yoluna girdi. Bu performansla devam ettigi sürece kesinlikle sozlesmesi uzatilmamali. Basaksehir maçında bizi 1 kisi eksik oynattı.
Sadece Nwakaeme ve Ekuban'in ayağına bakacagimiz bir musabaka olacak.
Gönül tabii ki kazanmak ister ancak bu macta yenilgi cok normal karşılanmalı.
Takım bu maç icin, oyun olarak bana hicbirsey vadetmiyor.
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha bugun sozlesme imzaladi.
En son Japon liginde oynuyordu.
Çıkışı Benfica oyuncunun.
Zamaninda kiralik olarak Portekiz liginde dolasti ve iyi golcuydu.
Genelde Sivas böyle veteran topculari parlatiyor ve kullaniyor.
Ama bizim maçta oynayacağını düşünmüyorum.
Bizim belalimiz Muhammed Demir oynar.
Sezon boyu 3 gol atamaz ama her Trabzonspor maçında coşar.
Kısaca bedava fena transfer değil. Ritmini bulursa iyi işler yapar Sivas'ta.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhammed demir bize gol atar diyorsun haklisin böyle bir sansizligimiz var bizim veya yeni transfer gelir oynar bize gol atar birdaha kadroya giremez veya gol atamaz böyle sansizligimiz kesinlikle var buna katiliyorum ...
sansizligimizin bir yani da transfersizlik tam oldu dedik transfer yasagi yedik gercekten dünyada en sansiz takimlardan biriyiz bu kesin fakat yavas yavas bu ugursuzlugu ve ölü topragini üzerimizden atiyoruz gibi keske diyor insan transfer tahtasi kapanmasaydi gercekten sampionlugun en büyük adayi olurduk sampion da olurduk ...sivasa karsi cok heycanli bir mac bekliyorum ben bol gollü bir mac olacak fakat kazanan biz olacagiz her olumsuzluga karsi ..forumda bir arkadas yorum atmis yusuf yazici dagitacak sivasi diye kesinlikle katiliyorum bencede yusufun maci olacak ..BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünkü basın toplantısında S. Güneşın acısından Trabzonspor’un hedefi şampiyonluk değılmiş. Adam büyük takımların (GS,BJK,FB) hep şampiyonluğa oynarmiş diyordu.
Trabzonun Tsini bile ağzına almıyor. Biz bu adama ne yaptık...?
Yorum
-
İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünkü basın toplantısında S. Güneşın acısından Trabzonspor’un hedefi şampiyonluk değılmiş. Adam büyük takımların (GS,BJK,FB) hep şampiyonluğa oynarmiş diyordu.
Trabzonun Tsini bile ağzına almıyor. Biz bu adama ne yaptık...?- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak ekeser60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam şimdi senolcular bir kılıf bulur forumdada buna ben hep diyorum artık stadın isminin değişmesi için kampanya baslatmaliyiz ne bekliyoruz daha rakibimiizn hocasının ismi stadimizda olması bile motive kaybıdır
TS len derdin ne diye. Ara sıra Erdal Hoş o konuda az birşeyler dıyor.
Yorum
-
Kısa ve öz yazayım
Bu dakikadan sonra Şenol Güneş'i savunan, TS'ye gelmesini isteyen Trabzonsporlu değildir.
Net.
Kendisini nasıl tanımlıyorsa bildirsin zira bu forumda da yeri yoktur.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuda kampanya başlatmalıyız. O doğru. Ama sözlerı duyulacak kişiler bu Hocaya sormaları lazım, senin
TS len derdin ne diye. Ara sıra Erdal Hoş o konuda az birşeyler dıyor.
Yorum
Yorum