Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Maranov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Galatatasaray maçı 11'i
    Onur
    cavanda-mustafa-douglas-constant
    Yusuf-mbia-okay-erkan
    marin
    cardozo
    Marin, yusufun yerinde oynar, Ekici oynasin, okay oynayinca, ekici de daha iyi oynar ve bu gs'ye karsi N'Doye baslasin yine, bence daha mantikli olur, Cardozo 2. yarida girip enerjisiyle iyi isler yapar, ilk 11 de baslarsa, forvette biraz agir kalabilir..

Aslinda korkmadan çift forvet cikacaksin, Cardozo-N'Doye ikilisi can yakar

Yorum

• Kanatlardan açılan ortalarda isabet oranı da çok düşük, yahu adam gibi orta kesebilecek birileri yapsın şu işi. Yusuf öteki korner direğine gönderiyor topları sürekli, korner direğini oyuncu mu sanıyor nedir?

Cavandanın müthiş desteği süratle top sürerek sahanın yarısını geçmesi + pas + güzel orta hayal ediyorum, Ndoye kafa ve gol! (inşallah )

İkinci yarı Erkan ceza sahasının 3 m dışından sert vuruyor, kaleciden dönen topu Cardo tamamlıyor ve goool...

Bir de hakem bize bir gol atsa (!) maç 2-1 bizim oluyor.
      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• sikeciler bizim kazanmamizi istiyor. biz onlara zaten rakip olamazmisiz güya.
        iste bunlara inad Trabzonum güldür yüzümüzü...
        İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
        BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Medjani göreve lütfen.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Medjaninin golü var

İbrahim Yattara
            TRABZONSPOR

Yorum

• Ğs'nin sıkıntılı döneminde 3 puanı alıp dönmeliyiz.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Ulan gs forumunu okudum ne iyi geldi be

Adamlar full fark yeriz diyorlar

İnşallah mabadımız kalkmazda kazanırız. Valla içime bir heyecan ve mutluluk doldu bir anda
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• İki takımının 19 Nisan 2015 tarihi itibarıyla yapmış oldukları 119 maçın 54'ünü Galatasaray, 38'ini de Trabzonspor kazanırken 27 maç da berabere sonuçlanmıştır. Yapılan bu maçlarda Galatasaray 157 gol kaydederken, Trabzonspor da 130 gol kaydetmiştir.

Kaynak: Wiki

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gs, atletico karşısında 2. yarıda oynadığı futbolu oynarsa maçı kazanmamız çok zor. akhisar ve kayseri maçlarındaki düşük performansımıza bakıp da gs'yi hafife almak hata olur. üstelik hemen her sene kötü giden gs'ye kaybederek tekrar zirveye ortak etmekte üstümüze yok. tarih tekerrür eder. bu sene bjk maçı dışındaki tüm maçlarda kötüydük. Zaten takımda Okay ve Cavanda dışındaki tüm futbolcularımız cortingen durumda. yusuf sağ kanatta oynayacaksa, constant yine ilk 11'de başlayacaksa bu maçı farklı kazanırız diyenler bir daha düşünsünler.
                    Çoğu yazdığında haklısın.
                    Fakat Yusuf büyük maçlarda daha iyi oynuyor (özellikle bize açık veren takımlara karşı)
                    Constant yerine kim oynayacak? Alper deme bu maç da futbolu bırakabilir.
                    Ben trabzonun bu maçta çok iyi oynayacağını düşünüyorum.
                    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• takımımız için olumlu işlerin başında kadro yaparken artık 7-8 oyuncuyu gözü kapalı sayabiliyor olmamız geliyor.

ideal kadronun bulunması çok sürmeyecek sanırım.
                      There is no spoon...

Yorum

• ‘Eski günleri istiyorum’

4. hafta sonunda 10 puana ulaşan Fırtına, tarihi başlangıçlarından birini yaptı. Sadece 2010-2011’de 4 maçta 10 puana ulaşan takımımız, şimdi bu tabloyu daha da galiştirmekte kararlı. Süper Lig’in 5. haftasında kendi sahasında Galatasaray’ı misafir edecek olan Bordo-Mavililerimiz, Beşiktaş’ın ardından ligin başında ikinci büyük maçını da kazanarak üst sıralara ağırlığını koymakta kararlı.

Tabii ki Şota zorlu deplasmanın ardından Trabzon kentine de bir mesaj yollamayı ihmal etmedi. başarılı hocamız, “Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Önemli olan bundan sonrasını da getirmek. Yoksa kimse bugünleri hatırlamaz. Artık Avni Aker’de de eski günlerin havasını görmeyi taraftarımız hak ediyor” dedi.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Sakatlığı sebebiyle Kayserispor maçında riske edilmeyen Okay Yokuşlunun 5. haftadaki Galatasaray mücadelesine kadar hazır hale geleceği belirtildi.

Ancak Okay’ın dönüşü orta alandaki rekabetin tam anlamıyla tavan yapması anlamını da taşıyor. Mehmet Ekici’yi tekrar asları arasına alan teknik direktör Şota’nın hem Okay’a hem de Marko Marin’e yer açma arzusunun nasıl sonuçlanacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ulan gs forumunu okudum ne iyi geldi be
                            ben de şimdi baktım. Bir kaç alıntı yapayım:

Hakan s: Kurtuluş maçımız.. Kimse kusura bakmasın TS 3-4 sallasın ben o zaman görecem taraftarları salak yerine koyan bu aptalları.. Galatasarayımızın kurtuluşu için TS'nin bizi evire çevire yenmesi gerek..

Uğur İ: Hamsiler kazanır maalesef.Beraberlik iyi sonuç.Selçuk'un yerine kimi kullanacak bakalım.

Furkan E: İnş şöyle 3-4 atarlarda yönetim ve hamza istifa eder

Alper A: Hamza nin son maci olacak galiba, cunku Trabzon bizi ezip gecer bu oyunla.

Yorum

• Kaç bilet satıldı takriben hesaplayan oldu mu?
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bitik gs;

4 haftada en çok şut çeken takım,
                                En çok isabetli şut çeken takım,
                                en çok topa sahip olma oranı yüksek olan takım,
                                en çok başarılı pas yapan takım,
                                başarılı paz yüzdesi ençok olan iki takımdan biri (diğeri trabzonspor)
                                en çok korner kullanan takım.

puanı 5 olsa da ofansif açıdan etkili bir takım.

şınayder,burak,yasin,podolski 4 lüsü etkili.
                                3-5 atarızı bırakında iyi mücadele ile 1-0 olsun bizim olsun.

kilit oyuncularımız ekici,okay,mbia formunda olursa kaybetmeyiz.

Erken gol bulursak, maç yusuf erkan marin gibi oyuncular için bulunmaz hint kumaşı olur.
                                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

Yükleniyor...
                                X