Seriye devam..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
ortasahasından melo ve selçuku kaybetmiş,şamp. liginden dönmüş bir gs ile oynayacağız.istekli oynar isek alırız maçı.İnşallahta alacağız.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Sakatlık vs. bir durum olmadığı sürece bu 11'le başlamalıyız her maça.
----------onur
cvnda-aykut-douglas-kevin
-------mbia--okay
özer----mehmet----marin
---------cardozo
esteban-yumlu-medjani-alper-yusuf-erkan-ndoyeİlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk 25 dakika da bir gol bulmak lazım. Bulamazsak gs ilk yarı sonu üstünlüğü ele alıp oynayacaktır. İkinci yarı maç çözülür.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Bugünkü performansına bakılmadan kesinlikle Yusufun oynaması gereken bi maç .
Onur
Cavanda- Douglas-Mustafa-Constant
Okay-Mbia
Yusuf-Mehmet-Marin
Ndoye
Cardozo'nun kalitesine lafım yok ama oyuna Ndoye ile başlamak , Cardozoyu 2.Yarı gidişata göre alınca daha etkili olduğunu düşünüyorum .
Beşiktaş maçının benzerini yaşayabileceğimizi düşünüyorum , inşallah sonucu da benzer .
Yorum
-
orta sahayı alırsak maçı da alırız. okay sağlıklı şekilde döner inşallah.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
O Stad dolmaz ise, yaziklar olsun.
Harbiden arada bir Istanbul'da oynamak gayet mantikli bir hamle olur.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
Yorum