Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aldık bileti bakalım inşallah Galatasarayı güzel bir futbolla yeneriz de İstanbul'a mutlu bir şekilde döneriz

Yorum

• Kaç bilet satıldığını görebiliyor muyuz?
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Allah'ın izniyle kazanacağız
        TRABZONSPOR
        iyi ki varsın Eren Bülbül...
        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Lig tv haberine gore Okay Marin Ndoye oyunda ,Yusuf Cardozo yedek birakilacak.

Yorum

• Passonun sitesine girip ss atabilecek bir arkadaş var mı acaba
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              öğlen saatlerinde stadyumdaki gişelerde bayağı bir kuyruk vardı.....

maça ilgi artarak devam ediyor.....
              Insallah tek bilet kalmayincaya kadar kuyruk devam eder.
              Büyük taraftar destegi bekliyoruz bu karsilasmada.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Alduk biledi
                Yol darafi gale argasi
                ((Geçebilirsem yedek kulübesinin arkasina, 18'in disinda olan topçular ve teknik heyetin bir kisminin oldugu yere geçmeyi düsünüyorum))
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Insallah tek bilet kalmayincaya kadar kuyruk devam eder.
                  Büyük taraftar destegi bekliyoruz bu karsilasmada.
                  olacak zaten....

kapalı dahil ful bekliyorum stadyumu......
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alduk biledi
                    Yol darafi gale argasi
                    ((Geçebilirsem yedek kulübesinin arkasina, 18'in disinda olan topçular ve teknik heyetin bir kisminin oldugu yere geçmeyi düsünüyorum))
                    Kale arkasından kapalıya nasıl geçeceksin?

Yorum

• 10 bine yaklaşmış bilet sayısı..

Tükenir tüm biletler..

Zor maç olacak, Gs hızlı oynuyor, orta sahada Selçuk ve Melo eksikliği bize avantaj getirir..

Alalım şu maçı önümüz açık inşallah..
                      Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• %80 berabere, %10 biz, %10 gs. Şimdi çok bilmişler damlar vay efendim böyle tahmin mi olur diye.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kale arkasından kapalıya nasıl geçeceksin?
                          Aldircam kendimi oraya kulüpten biri el atarsa sorun olmaz, bakalim ne olur...

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aldircam kendimi oraya kulüpten biri el atarsa sorun olmaz, bakalim ne olur...
                            Kapalıda maç izlenmez kös kös oturuyorlar ayağa bile kalkamıyor insan. Sonra pişman olma mis gibi kale arkası varken
                            En son Sibel tarafından düzenlendi; 16.09.2015, 15:06.

Yorum

• İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben de şimdi baktım. Bir kaç alıntı yapayım:

Hakan s: Kurtuluş maçımız.. Kimse kusura bakmasın TS 3-4 sallasın ben o zaman görecem taraftarları salak yerine koyan bu aptalları.. Galatasarayımızın kurtuluşu için TS'nin bizi evire çevire yenmesi gerek..

Uğur İ: Hamsiler kazanır maalesef.Beraberlik iyi sonuç.Selçuk'un yerine kimi kullanacak bakalım.

Furkan E: İnş şöyle 3-4 atarlarda yönetim ve hamza istifa eder

Alper A: Hamza nin son maci olacak galiba, cunku Trabzon bizi ezip gecer bu oyunla.
                              Bunlara iyilikte yaramıyor. Yine kazandıktan sonra 2011 şampiyonu fenerbahçe yazarlar büyük ihtimal
                              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kapalıda maç izlenmez kös kös oturuyorlar ayağa bile kalkamıyor insan. Sonra pişman olma mis gibi kale arkası varken
                                Orasi öyle de belki bazi tanidiklar orda olur diye geçmek isterim, yoksa geçen sene fb karsilasmasinda ordaydim ve zirt pirt sus mus diyorlardi bana, hakeme bile sövemiyorsun orda resmen çile

Yorum

Yükleniyor...
                                X