Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyum dolu olacaktır.
    Atmosfer enfes, beklenti yüksek.
    Ama karşımızdaki takım geçen yılın şampiyonu.
    O yüzden ayaklarımız yere bassın.
    Akhisar maçında da 4 atarız, Ndoye'den hattrick bekliyorum diyen arkadaşlarımız vardı.
    Gerek yok, bu atmosferde olumsuz bir sonuç rüzgarı tersine çevirebilir camiamız için.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• şu bir gerçek, yenersek şampiyonluğun en büyük favorisi biz olacağız.
      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Forvette çöl tilkisi Medjani oynasın. : )))

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

41 kms kosanlar var

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bize ait gs taraftarı maça giremiyor
            Teşekkür ederim. Aldım biletimi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kapılar kaçta açılıyor ?
              18.00

Yorum

• Cardozo ve Marin ile başlarsak psikolojik üstünlüğü ilk dakikadan ele geçiririz. Gs taraftarınının çok az olan umudunu, yok seviyesine çekeriz.
                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Yumlu defanstan topla çıkmasın uzun pas atmasın önündeki ilk adama versin.1-0 olsun bizim olsun

Yorum

• biletler tamamen tukendiii cok az vıpte kaldı

Yorum

• çok dikkatli olmalıyız .
                      makas çok açıldı önümüzdeki 10-15 sene ilk 3 hayal diyen arkadaşlar gs ile berabere kaldıgımızda tamam an itibariyle şampiyonluk şansımız bitti diyeceklerdir .

gs macında alınacak beraberlık kagıt uzerınde kotu olmasada psikolojik açıdan bizi baya etkileyecektir. buna bende katılıyorum
                      61

Yorum

• Gsli topçular Hamza'nın gitmesini istiyorlarsa fazla kasmazlar, ki bence gitmesini istiyorlar.
                        KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Son 7 saat 40 dakika.

Yorum

• Ne çok rahatım ne de bjk maçında ense karartanlar gibiyim.

gs'nin yumuşak karnı orta sahası... Muhakkak dikine delerek oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun için de Marin şart... Okay ve Mbia ile büyük üstünlük sağlarız. Topu kanatlara hapsedip vakti boşa geçirmenin ve kabız olmanın manası yok... Bu açıdan bu sefer de en uçta N'Doye başlamalı. Cardozo küsecek adam değil.

Milli aradan konsantrasyon eksiği ile çıktığımız aşikardı. Kimse Kayseri maçındaki futbola kanmasın, bu maçın motivasyonu farklı olacaktır. Tek ihtiyacımız pas temposunu biraz daha yukarı çekmek.

Her şeyden öte ben maç taktiği konusunda Şota'ya çok güveniyorum. Açık ara, ligin rakibi en iyi analiz eden ve maçı en iyi okuyan hocası.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Yenecegimize inaniyorum fakat be zaman favori olsak kaybediyoruz. Bu olay canimi sıkmaya basladi.

Yorum

• İlk olarak Thranduil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yenecegimize inaniyorum fakat be zaman favori olsak kaybediyoruz. Bu olay canimi sıkmaya basladi.
                                Aynen öyle bende bundan korkuyorum
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Yükleniyor...
                                X