Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çoğu büyük maçta olduğu gibi yine rakibin normal şartlarda vasatı geçemeyen bir adamı akar gider (geçen maçta Emre Çolak örneği gibi),bizi zorlar. Benim bu maçtaki adayım oynarsa yine kendisi ve Denayer. Belki biraz da Yasin.

Yüzde 50 beraberlik, 30 biz, 20 onlar diyorum ben.

Yorum

• Adamlar Hamza'dan kurtulmak için yenilmek istiyor zaten.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• gs'yi bu kadar küçümsememek gerek. kayseri karşısında yokları oynadığımız, pozisyon üretemediğimizi mehter takımı gibi paslaştığımızı unutmayalım. gs a.madrid karşısında özellikle ilk 20 dakikada aciz kaldı ama ikinci yarı biraz şans yanlarında olsaydı maç farklı bir boyut kazanabilirdi. geyat diri, koşan, pres yapan, 2-0'a rağmen küsmeyen, pas yapan bir gs izledim ben ikinci yarıda. bizim için çok kolay bir maç olmayacaktır. hele ki kayseri maçı performansımızı geliştiremezsek!

Eğer Cardozo oynayacaksa bu takım cezasahasına kanatlardan top getirmek zorunda, ver-kaçlar ile yada uzun toplarla sadece Cardozo'yu yorarız ki geçen sen bunu çok yaptık. yandan gelecek ortalar Cardozo ile her zaman tehlike demektir. bu durumda erkan'ın biraz kafayı kaldırması gerekecek!

Mehmet fizik olarak çok zayıf, bu sebeple kolaya kaçıp sürekli faul alamaya çalışıyor. geçen sene cezasahası etrafında verilen faullerin ne kadar etkili olduğunu gören hakemler bu sene Mehmet'e daha temkinli yaklaşıyorlar/yaklaşacaklar. Mehmet gol atayım diye bir arayışa girmektense hızlı ve derin paslarla erkan, Marin ve Cardozo'ya pozisyon üretmenin derdinde olmalıdır.

%51 ile ibre bizden yana gibi ama berabere bitme ihtimali yüksek gibi. bizim için kayıp olmaz ama gs ciddi sıkıntıya düşer. onlar için galibiyet daha elzem ve bunu avantaja çevirmeliyiz...
        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Sen çık her maç frikikten as, 10 asist yap, birsürü puan kazandır. Bombacı Mehmet desinler... Sonra Özer denen modern futbol katili kötü oynadığın maçta asistin asistini yaptı diye taraftar ilk11' e yazmasın.

Şaka gibisiniz vallaha.
          En son kyodou tarafından düzenlendi; 16.09.2015, 12:35.
          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Atletico maçının ikinci yarısında gs iyi oynadı gibi görünebilir bunun tek sebebi Atletico istediği için. Atletico oyun üstünlüğünü gsye verip maçı sağlama aldı ve belki araya gol sıkıştırırım dedi ama kendini yormadan maçı aynı skorla bitirdi. Eğer Atletico isteseydi o maç 4-5 olurdu.

Kayseri maçı enteresandı ama harbiden. Biz mi cenabettik o stad mı cenabetti bilmiyorum ama iki takımda enteresan oynadı. Ama tabi derbi atmosferi farklıdır ve belkide bu maçta o isteği ortaya koyarsak sonraki maçlar içinde takımı ateşleyici bir etken olur.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bu macta beni tek dusunduren Douglas Burak eslesmedir. Cok yavas kaliyor yanindada hizli kimse yok. Insaallah ortasahayi kosan adamlardan kurar hocada top alamaz Burak.

Benim kadrom budur kanatlari ancak boyle kullaniriz gobektende marin ve iceri girislerle yusuf ve ozer zorlar.

onur
              Cavanda Yumlu Douglas Kevin
              Ozer Mbia Okay Yusuf
              Marin
              Oscar

Son yarim saat icin skora gore hamle yapariz ama coskulu bir takim gayseye yenilmez. Yukarida bazi arkadaslar gaysenin atleticoya ikinci yaridaki oyunu yazmis ama hem o oyun gayseyi ekstra yordu hem atletico ciddiyeti kaybetti ozellikle kontralarda dogru pas yapsalar gayse yine 4 yiyecekti birde kendi sahasinda oynama faktoru var. Ayrica bu gayse kolay gol atamiyor yani ligde biraz becerikli olsalar bizle ayni puanda olurlardi ama son vurusu yapacak ayaklar formsuz. Ha bizdeki sansla sacma sapan bir sekilde yenilirsekte sasirmam defans oyuncularimiz cok tehlikeli isler yapiyorlar ceza alaninda penalti yaptirmayiz insaallah..
              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Şu kadro yapısı ile derbilerden korkmayın, anadolu maçlarından korkun. Cünkü tek eksiğimiz kapalı savunmaya uyduracak kilidimizin olmaması. Hamza kara bulutların arasından bu eksiğimizi farkedip savunma ağırlıklı bir kadroyla çıkıp, ofanslarındaki bireysel yetenekler gününde olursa anca o zaman ğs bizi yenebilir. Hamza eğer hücüm futbolu oynatırsa yine farka gideriz.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Gs bence fenerden falan iyi top oynadi su ana kadar, puan durumu yaniltmasin...sikeciler yine hakemlerle 6 puan aldilar. Atletico macina bakip adamlara cop muamelesi yapmamak lazim, atletico sonucta...Dengeli oynamak lazim hurra hucum yaparsak bizim stoperler Burak'in hiziyla basedemez...Allahtan Cavanda var , O yetisir

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Atletico maçının ikinci yarısında gs iyi oynadı gibi görünebilir bunun tek sebebi Atletico istediği için. Atletico oyun üstünlüğünü gsye verip maçı sağlama aldı ve belki araya gol sıkıştırırım dedi ama kendini yormadan maçı aynı skorla bitirdi. Eğer Atletico isteseydi o maç 4-5 olurdu.

Kayseri maçı enteresandı ama harbiden. Biz mi cenabettik o stad mı cenabetti bilmiyorum ama iki takımda enteresan oynadı. Ama tabi derbi atmosferi farklıdır ve belkide bu maçta o isteği ortaya koyarsak sonraki maçlar içinde takımı ateşleyici bir etken olur.
                    çok doğru,
                    gs bastırdığında gabi, tores gibi kaşar oyuncuları sokarak tecrübeyle maçı kitlediler ,
                    yani topu ve oyun üstünlüğünü bırakmamak gerekir.
                    tempoyu kendimiz belirlemeliyiz.
                    yusuf ileriye top taşımada başarılı olsa da ileride topu tutmakta zorlanıyor, marin değişikliği olsa iyi olacak...

Yorum

• erkan ve yusuf un performansları yetersiz.Cok kopuk oynuyorlar.Bu da oyunun kilitlenmesine sebep oluyor.Özer ve marin in girdikten sonra takımdaki degisimin sebebi tamamen bundan kaynaklı.

Özer in takıma en buyuk katkısı kanatta oynadıgı zaman.Bunları dusunerek soyle bir kadro yapısının verimli olacagını dusunuyorum

-----------------onur--------------

cavanda----douglas---medjani----constant

------------mbia----------okay---------------

----------------ekici--------------------------

özer--------------cardozo------------marin
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• yine rahat alırızcı futbol ulemaları gelmiş doldurmuş burayı. neyse ki aklı başında taraftarlarımızda var.
                        geçen hafta kayseri maçını izleyen herkes bu maç gs bizi harcayacağını görür.
                        en azından bu tür maçların ne getireceği önceden belli olayacağını bilir. geçen yıl beşiktaş maçını hatırlayın.
                        1-0 kazanalım oynadığımız oyun su topuna benzesin.
                        futbolumuzu ve skoru gs maçından sonra tartışmaya açığım.

Onur
                        Cavanda Douglas Yumlu Constant
                        Mbia Okay
                        Erkan Mehmet Yusuf
                        Ndoye

Yorum

• İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yine rahat alırızcı futbol ulemaları gelmiş doldurmuş burayı. neyse ki aklı başında taraftarlarımızda var.
                          geçen hafta kayseri maçını izleyen herkes bu maç gs bizi harcayacağını görür.
                          en azından bu tür maçların ne getireceği önceden belli olayacağını bilir. geçen yıl beşiktaş maçını hatırlayın.
                          1-0 kazanalım oynadığımız oyun su topuna benzesin.
                          futbolumuzu ve skoru gs maçından sonra tartışmaya açığım.

Onur
                          Cavanda Douglas Yumlu Constant
                          Mbia Okay
                          Erkan Mehmet Yusuf
                          Ndoye
                          Evet rahat kazaniriz yorumlari artik bu devirde hicbir takima karsi gecerli degil hele hele gayseye karsi hic degil. Yanliz ben Kayseri macini ayni kadroyla cikmadikca olcu olarak gormuyorum. Ekici cok forumsuzdu sagda yusuf verimsiz soldada erkanin ne yaptigi belli degil. Yani 3 adam resmen yoktu oyunda bunu hicbir kadro kaldirmaz.

Ne yapip edip ilk yariyi en az berabere bitrimemiz lazim ikinci yari mutlaka acilacaktir gayse. Yenilmeyecegimizi dusunuyorum..
                          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Full stad !
                            Çift forvet !
                            Baskılı ,rakibi boğucu sert futbol !
                            Yarım saatte nefes aldırmadan atılan 2 gol !

Ne güzel olur bee
                            & ONUR RECEP KIVRAK &
                            ^^KELEBEK^^

Yorum

• 12038405_1000005333390787_5018505046033436406_n.jpg

Gişeler dolu..Biletler tükeniyor.Şehir takımla barışıyor.Çok güzel bir atmosfer olacak cumartesi akşamı..Kazanırsak bu sene ki büyük yürüşte ilk adımı atar cümle cihana mesajı veririz. Bu sene bizim de söyleyeceklerimiz var beyler deriz !
                              Metin Mert-Lemi-Osman-Ogün-Abdullah-Cengiz-Tolunay-Ünal-Orhan-Hami-Şota

Yorum

• gs yorgun, moral sıfır eksiği var ama bu maç onlar için kendilerini affettirme maçı olabilir. O yüzden zor maç olabilir ama ortasahamızın daha üstün olduğunu düşünürsek kazanmamak için hiç bir sebep yok....
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Yükleniyor...
                                X