Geçen sezon Cardozo ya yeterli destek gelmiyor diyorduk o halde 17 gol attı. Bu yıl Cavanda hücuma müthiş destek veriyor,Constant'ta nispeten öyle kanatlar daha iyi çalışıyor..galiba artık Cardozo 11 başlamalı bence tam fırsatı N doye sonradan girmeli diye düşünmeye başladım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak ogeday6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç maç oynadı ki.
Biraz sabır , henüz erken bunları söylemek için.
Mehmet milli takımda oynadığı gibi pasa dayalı oynaması lazım, öyle her aldığı topta ceza sahasına saldırmaya çalışırsa çok değil 4-5 haftaya Volkan Şen muamelesi görmeye başlar.
Özer bile Mehmetten yetenek olarak o kadar geride olduğu halde girip daha fazla pas ve katkı veriyorsa Mehmetin kendisini toparlaması lazım..#TRABZONSPOR#
Yorum
-
AntiYumlucular kadar Yumlucular da takintili laf donup dolasip yine Yumlu ya geliyor arkadasBen tarafsiz olarak sunu soyleyeyim elimizdeki Douglasla beraber en iyi stoper malesef, Aykut ve Mediani stoper falan degil
Douglas da agir goruntu verdi ama futbol bilgisiyle bu acigi kapatmaya calisiyor ama bazi durumlar vardir ki hiz ve cabukluk sart o da malesef Douglas da yok...Dengesiz ve sert. Tutmadim pek ama henuz erken ...Bir kac mac daha gormek lazim.
Icsaha maclarinda ozellikle Cardozo ve Marinden sasmamak lazim...
Yorum
-
İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntiYumlucular kadar Yumlucular da takintili laf donup dolasip yine Yumlu ya geliyor arkadasBen tarafsiz olarak sunu soyleyeyim elimizdeki Douglasla beraber en iyi stoper malesef, Aykut ve Mediani stoper falan degil
Douglas da agir goruntu verdi ama futbol bilgisiyle bu acigi kapatmaya calisiyor ama bazi durumlar vardir ki hiz ve cabukluk sart o da malesef Douglas da yok...Dengesiz ve sert. Tutmadim pek ama henuz erken ...Bir kac mac daha gormek lazim.
Icsaha maclarinda ozellikle Cardozo ve Marinden sasmamak lazim...
Yoksa ne Yumlu ne Hurma ne Sota benim babamin oğlu degil..
Neyse konuyu ben actim ..Doluydum tepki vermek istedim..Konu disi özür diliyorum herkesten..Su dönemde birlik beraberlik ve destek lazim..
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElestirmek normal herkesin görüşüne saygi duymakta gerekiyor ama bu elestiri hakarete dönüşüp kisirdongu seklinde devam edince insan savunmaya geciyor ister istemez..
Yoksa ne Yumlu ne Hurma ne Sota benim babamin oğlu degil..
Neyse konuyu ben actim ..Doluydum tepki vermek istedim..Konu disi özür diliyorum herkesten..Su dönemde birlik beraberlik ve destek lazim..Hakarete karsiyiz .
Eyvallah.
Yorum
Yorum