Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen sezon Cardozo ya yeterli destek gelmiyor diyorduk o halde 17 gol attı. Bu yıl Cavanda hücuma müthiş destek veriyor,Constant'ta nispeten öyle kanatlar daha iyi çalışıyor..galiba artık Cardozo 11 başlamalı bence tam fırsatı N doye sonradan girmeli diye düşünmeye başladım.
    Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak ogeday6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaç maç oynadı ki.

Biraz sabır , henüz erken bunları söylemek için.
      Ben oynamasın demiyorum kesinlikle ilk 11 oynamalı her maç ama bu adam yeni transfer değil. Ayrıca kaç maç oynadı demekte doğru değil bence çünkü bu durumunun sebebi geçen yıl takımın kötü olmasından dolayı top sadece Mehmette kullanılıyordu ama şimdi herkesin katkısı belli bir seviyede olunca Mehmete geçen yılki kadar top gelmiyor ve gelen toplarda da Mehmet geçen yılın etkisinde kaldığı için kendisi oynamaya çalışıyor ve topları eziyor.

Mehmet milli takımda oynadığı gibi pasa dayalı oynaması lazım, öyle her aldığı topta ceza sahasına saldırmaya çalışırsa çok değil 4-5 haftaya Volkan Şen muamelesi görmeye başlar.

Özer bile Mehmetten yetenek olarak o kadar geride olduğu halde girip daha fazla pas ve katkı veriyorsa Mehmetin kendisini toparlaması lazım..
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Mehmet hazır değil bu nedenle çok kolay yerde kalıyor ve sürekli duran top peşinde. Öyle olmaz. Aralara kaçırması lazım arkadaşlarını..
        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Bence Cardozo direkt oynamalı.Ndoye hamle oyuncusu olarak bu kadro yapısına daha uygun.Cardozo geçen sene pozisyonsuz ve ortasahasız 17 gol attı.Bu seneki kadromuz daha dengeli.

Yorum

• AntiYumlucular kadar Yumlucular da takintili laf donup dolasip yine Yumlu ya geliyor arkadas Ben tarafsiz olarak sunu soyleyeyim elimizdeki Douglasla beraber en iyi stoper malesef, Aykut ve Mediani stoper falan degil Douglas da agir goruntu verdi ama futbol bilgisiyle bu acigi kapatmaya calisiyor ama bazi durumlar vardir ki hiz ve cabukluk sart o da malesef Douglas da yok...Dengesiz ve sert. Tutmadim pek ama henuz erken ...Bir kac mac daha gormek lazim.

Icsaha maclarinda ozellikle Cardozo ve Marinden sasmamak lazim...

Yorum

• Ne olursa olsun hızlı top oynayıp topun yönünü uzun paslarla sağa sola değiştiremediğimiz müddetçe her takım bizle başa baş oynar ve çok zorlar.. Hızlı oyunla dağıtırız Cinconu..

Yorum

• Yusuf oynayacaksa SOLDA oynatılacaksa oynası yoksa yine SAĞ tarafta oynayacaksa bence Marin ile başlasın.

Marin--------Ekici-------Yusuf

-------------Cardo------------

Eğer geride bekleyeceksek Ndoye ile de başlayabilir.

Yorum

• ekici yerine marinle başlayıp duruma göre ekici oyuna dahil olmalı...

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    AntiYumlucular kadar Yumlucular da takintili laf donup dolasip yine Yumlu ya geliyor arkadas Ben tarafsiz olarak sunu soyleyeyim elimizdeki Douglasla beraber en iyi stoper malesef, Aykut ve Mediani stoper falan degil Douglas da agir goruntu verdi ama futbol bilgisiyle bu acigi kapatmaya calisiyor ama bazi durumlar vardir ki hiz ve cabukluk sart o da malesef Douglas da yok...Dengesiz ve sert. Tutmadim pek ama henuz erken ...Bir kac mac daha gormek lazim.

Icsaha maclarinda ozellikle Cardozo ve Marinden sasmamak lazim...
                    Elestirmek normal herkesin görüşüne saygi duymakta gerekiyor ama bu elestiri hakarete dönüşüp kisirdongu seklinde devam edince insan savunmaya geciyor ister istemez..

Yoksa ne Yumlu ne Hurma ne Sota benim babamin oğlu degil..

Neyse konuyu ben actim ..Doluydum tepki vermek istedim..Konu disi özür diliyorum herkesten..Su dönemde birlik beraberlik ve destek lazim..

Yorum

• Cincon bizim maçı çıkış maçı olarak görecektir ancak bizim artılarımız daha fazla.

Sakin ve kontrollü oynar ve ilk golü biz bulursak kırmızı kart bile aldırırız.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• dün akşam gsyi izledim ve devre arasında koştum netten maç bileti aldım. eğer bu gsyi yenemezsek çok üzülürüz sonra bak. 11i kötü yedekleri daha da kötü, oyun desen en kötüsü..

Yorum

• Okay oynarsa maçın oyuncusu olur ..
                          Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Yusuf, Marin, Erkan ve Cardozo olmalı ileride.

Mehmet, Özer, Ndoye hamle oyuncuları.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Elestirmek normal herkesin görüşüne saygi duymakta gerekiyor ama bu elestiri hakarete dönüşüp kisirdongu seklinde devam edince insan savunmaya geciyor ister istemez..

Yoksa ne Yumlu ne Hurma ne Sota benim babamin oğlu degil..

Neyse konuyu ben actim ..Doluydum tepki vermek istedim..Konu disi özür diliyorum herkesten..Su dönemde birlik beraberlik ve destek lazim..
                              Aynen Hocam saldiran varsa savunan da olacak tabi , son sayfalari okudugum icin belki saldiran gozumden kacmistir Hakarete karsiyiz .

Eyvallah.

Yorum

• Bence ilk yarı aynı kadroyla çıkıp 1-0 ı yakalayıp ikinci yarı Marin-Cardozo ikilisini oyuna sokup açılan gsye karşı boşlukları kullanıp farka gitmeye çalışmalıyız
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

Yükleniyor...
                                X