Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha öncede söylemiştim ama şöyle ufak bir bildiri dağıtılsa, auta giden topun ardından, yanlış yapılan bir pasın ardından alkışlayalım. Bu takım bizim takımımız.
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
    SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Oyle bi fikstur dusununki 5 hafta ust uste ayni sehirde.(bkz sb 2015_2016 fiksturune) ser odaklari coktan devreye girmis bilee.sakinnn ama sakin tesaduf demeyin
      Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Stattakki bilet satisinin ekran goruntusunu burada paylasabilecek olan var mi?

Yorum

• Akhisar ve Kayseri maçlarında çok iyi futbol oynadığımız söylenemez.
          Takım olarak bazı bölgelerde giderilmeyen sorunlar var. Sol bekimiz yok ve olanlarda randıman vermiyor. Orta sahada oyunu yönlendirecek adam yok.
          Taktiksel anlamda sıkıntılar var. Hücum presi zayıf.
          Gsarayı bu maçta yenmemiz için orta sahada üstünlüğü ele almamız lazım. Selçuk,Melo ve Hamitin olmadığı orta saha tam dişimize göre gözüküyor.
          Ayrıca Trabzonsporun büyük maçlarda yaşadığı kolay gol yeme sorununu çözmek lazım. Buda defans yaparken orta sahanın hatta forvetin topun arkasına geçmekle.

Yorum

• görüntü nasıl aktarılıyo bilmiyorum.

kale arkaları dolmuş maraton kenarlarda toplam 500 civarında yer var.

kapalı yüzde 70 oranında dolu.

Yorum

• Bu maç şampiyonluk yürüyüşümüzün başlangıç maçı olur galibiyet halinde.

İlk 4 hafta itibari ile elde ettiğimiz 10 puanı taçlandıracak bir 3 puan ile şehir ve takım tam olarak havaya girecektir.

Kağıt üzerinde favori olduğumuz bir maç fakat gs sezona ne kadar puan kayıpları ile başlamış olsa da temkinli olmalıyız. Sonuçta büyük maç ve atmosferi farklı olur. Şimdiye kadar oynadıkları maçlarda izlediğim gs oyunun belli bölümlerinde rakibi baskı altına aldı hatta çok abartılan şikecilerden daha iyi oyun oynadıklarını düşünüyorum.

Biz son Kayseri maçında oyun olarak tatmin edici oynamadık fakat bunun belli sebepleri var. En başında Okay'ın olmaması ve Ekici'nin hazır olmaması geliyor. Ancak 4. hafta itibariyle makine gibi işleyen bir takım istemek hayalcilik olur. Şampiyonluk yaşamış 5 takım içerisinde bunu kısmen yapan tek takım kargalar ki onlarda oturmuş bir takım.

Yarınki maçta sabırlı olmalıyız. karşımızda puan kaybına tahammülü olmayan bir takım olacak ve gol gelmedikçe panikle yapılacak hücumlarda etkili hücum elemanlarımız cezayı kesecektir. Skor tahminim 2-0 olur diye düşünüyorum inşAllah...
              En son Sezgin Öztürk tarafından düzenlendi; 18.09.2015, 09:59.
              Ağasarlı_61

Yorum

• 20.000 taraftar olacaktır bu maçta..
                Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• dikkatli ve kendi oyunumuzu oynarsak yeneceğimizi düşünüyorum yapmamız gereken kuvvetimizi ev avantajımızı kullanmak.

Yorum

• beraberlik bizim için çok büyük bir kayıp olmayacaktır fakat gs için öyle değil
                    hele galip gelirsek inanılmaz
                    bunu bilerek temkinli olmalıyız
                    berabere geçen her dakika bizim lehimize işler bu yüzden taraftar sabırlı olmalı
                    şotayı merak ediyorum marini ve ve cardozoyu oynatacakmı diye
                    bence iç sahada yusufun yerine marin oynamalı cardozo-ndoye hangisi olmalı bilemedim
                    adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Mağlubiyet hariç her sonuç bizim adımıza önemli ve güzel olur.
                      5 HAFTA sonunda 3g 2 b desek herkes evet derdi
                      yenilmemek adına oynayalım galibiyeti kovalayalım
                      yenemezsek de yenilmeyelim.
                      http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Gsnin orta sahası boş, kalecileri formsuz, forvetleri formsuz, hocaları manyağın teki ve en önemlisi takım moralmen çökmüş durumda. Yani birine derbide nasıl bir gs ile oynamak istersin desen bundan daha iyisini hayal edemez.

Sadece şu topun yönünü hızlı değiştirmemiz lazım ve koşu yapan oyunculara Cardozonun yaptığı gibi ara topları bırakmak lazım. Bunuda Memodan bekliyorduk ama şimdilik yapamıyor inşallah bu maçta kendisini bulur.
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Puan kaybından hiç bu kadar emin olmamıştım.
                          #

Yorum

• Kesinlikle kaybetmememiz gereken bir maca Onur Mbia Okay Cavanda nin varligina güvenerek kesinlikle kaybetmez diyebilirim ama kesinlikle kazanmamiz gereken atiyorum Adanademirspor macina bile Erkan Yusuf Ekici Ndoye ye bakarak kesin kazanir diyemiyorum..

Bizim takimin özeti budur..

İleriye birebirde etkili hızlı bir adam ve adam gibi bir sol bek aldigimizda farkli seylerden bahsedebiliriz ancak..

Kontrollü sabırlı bir oyun lazim gs maci icin..

Yorum

• Az önce stadyumun yanından geçtim.... bilet kuyruğu hala devam ediyordu....

son 10 yıldır 5 gün üst üste kuyruk olan hiç bir maç görmedim ben....

bu maçta taraftar rekoru kırılabilir....

20 bini geçeceğimizi düşünüyorum....

not : her gün söylediğim sözdür. bilet almak için maç gününü beklemeyin. yoksa stadyumda değil yandaki 19 mayısta maçı seyredersiniz.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Puan kaybından hiç bu kadar emin olmamıştım.
                                Tamam beyler dağılın kesin kazandık
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

Yükleniyor...
                                X