mustafa yumludan gol bekliyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
galatasaray forumlarında 3-4 fark yeriz diyenler var.
hamzanın gitmesini isteyenler, Trabzonspor maçına kurtuluş maçı olarak bakıyorlar.
İnşallah bu kırılma maçını kazanırız.
Dün Atletico Madrid iki golden sonra, bastırmadı. İstese 4-5 olurdu o maç.
galatasarayın sneijderin uzaktan şutları dışında tehlike yaratacağını düşünmüyorum.
Yorum
-
İlk olarak SametKumbasar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegalatasaray forumlarında 3-4 fark yeriz diyenler var.
hamzanın gitmesini isteyenler, Trabzonspor maçına kurtuluş maçı olarak bakıyorlar.
galatasarayın sneijderin uzaktan şutları dışında tehlike yaratacağını düşünmüyorum.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak SametKumbasar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegalatasaray forumlarında 3-4 fark yeriz diyenler var.
galatasarayın sneijderin uzaktan şutları dışında tehlike yaratacağını düşünmüyorum.En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 16.09.2015, 17:44.Metin Mert-Lemi-Osman-Ogün-Abdullah-Cengiz-Tolunay-Ünal-Orhan-Hami-Şota
Yorum
-
-
gs, atletico karşısında 2. yarıda oynadığı futbolu oynarsa maçı kazanmamız çok zor. akhisar ve kayseri maçlarındaki düşük performansımıza bakıp da gs'yi hafife almak hata olur. üstelik hemen her sene kötü giden gs'ye kaybederek tekrar zirveye ortak etmekte üstümüze yok. tarih tekerrür eder. bu sene bjk maçı dışındaki tüm maçlarda kötüydük. Zaten takımda Okay ve Cavanda dışındaki tüm futbolcularımız cortingen durumda. yusuf sağ kanatta oynayacaksa, constant yine ilk 11'de başlayacaksa bu maçı farklı kazanırız diyenler bir daha düşünsünler.
Yorum
-
Takımda bir kaç konu var.
1- Yeterince ceza sahasına dalamıyoruz. yani ceza sahası önune kadar iyiyiz. ama içeriye dalamıyoruz.
bunu en iyi yapabilen adam Marin gibi duruyor. Yusuf kanattan akıyor ama marin gibi dar alanda dalamıyor. cardozo dan yeterli verim icin marin hatta ndoye yanında olabilir. Marinden sonra bunu yapmaya çalışan adam Özer.
2- erkan sut atsın ama. Gereksiz fazla deneme yapıyor. Onun yerine içeriye dalsa verkaç yada çalımla daha iyi olur.
En azından istikrar dersek ki bence öyle olmalı arkadaki ilk 6 adam constant dısında kadro oturdu.(douglas,cavanda,mustafa,mbia,Okay). Gs macı icin supriz olarak mejdani iyi olur diyorum. (öndeki 4 adam dan erkan işini yapıyor. Yusuf kanadında iyi ve formda. Ama cardozo oynayacaksa ben tercihimi marin den yana kullanıırm. Geriye 2 oyuncu kaldı. Birisi Mehmet ki bir şutla skor üretebilir. son olarak marin oynarsa cardozo. Oynamazsa ndoye. Mehmet baktık formda degil ki olası bir durum o zaman ndoye mehmet yerine. Ndoye un iyi ozelligi hareketli ve top indirmesi13 Vitor Hugo
Yorum
-
Kazandığımız an rakip 8 puan gerimize düşüyor. Daha bjk ve şb ile de oynayacaklar. Hakem kim olacak acaba? Cücü'yü verirler büyük ihtimal.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
Yorum