Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mustafa yumludan gol bekliyorum

Yorum

• galatasaray forumlarında 3-4 fark yeriz diyenler var.

hamzanın gitmesini isteyenler, Trabzonspor maçına kurtuluş maçı olarak bakıyorlar.

İnşallah bu kırılma maçını kazanırız.

Dün Atletico Madrid iki golden sonra, bastırmadı. İstese 4-5 olurdu o maç.

galatasarayın sneijderin uzaktan şutları dışında tehlike yaratacağını düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak SametKumbasar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        galatasaray forumlarında 3-4 fark yeriz diyenler var.

hamzanın gitmesini isteyenler, Trabzonspor maçına kurtuluş maçı olarak bakıyorlar.

galatasarayın sneijderin uzaktan şutları dışında tehlike yaratacağını düşünmüyorum.
        Hangi forum? Bende okuyup eğlenmek istiyorum biraz
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• bence medyani ilk 11 de baslamalı
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• bu hafta gs karsisinda alacagimiz bir galibiyet bizi müthis havaya sokar. zira sikeciler Bursa ile 8tas ta gencler ile oynuyorlar. bu iki macta kolay olmayacak favoriler icin. puan kaybetme ihtimalleri yüksek.
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak SametKumbasar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              galatasaray forumlarında 3-4 fark yeriz diyenler var.

Bende herkesin aksine gs nin bilerek çok da fazla direnmeyeceğini düşünüyorum. Hamza'nın ve dursunun gitmesini isteyen oyuncu grubu var. Başta selçuk,burak ve çetesi. O yüzden bizim maçta fazla asılmayacaklardır.Mağlubiyet halinde birilerinin gideceğini biliyorlar. Ha asılsalar ne yazar yine çıkıp Yeneriz geçen seneki gibi sıkıntı yok.Her açıdan üstünüz şu an onlardan.
              En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 16.09.2015, 17:44.
              Metin Mert-Lemi-Osman-Ogün-Abdullah-Cengiz-Tolunay-Ünal-Orhan-Hami-Şota

Yorum

• [MENTION=46563]Fatih K.[/MENTION] gscimbom

Yorum

• Galatatasaray maçı 11'i
                  Onur
                  cavanda-mustafa-douglas-constant
                  Yusuf-mbia-okay-erkan
                  marin
                  cardozo

Yorum

• İnşallah. [MENTION=12898]FoReVeR-TS[/MENTION]

Yorum

• cardoza.JPG..CardozA yazan arkadaşlardan özür dilerim
                      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• gs, atletico karşısında 2. yarıda oynadığı futbolu oynarsa maçı kazanmamız çok zor. akhisar ve kayseri maçlarındaki düşük performansımıza bakıp da gs'yi hafife almak hata olur. üstelik hemen her sene kötü giden gs'ye kaybederek tekrar zirveye ortak etmekte üstümüze yok. tarih tekerrür eder. bu sene bjk maçı dışındaki tüm maçlarda kötüydük. Zaten takımda Okay ve Cavanda dışındaki tüm futbolcularımız cortingen durumda. yusuf sağ kanatta oynayacaksa, constant yine ilk 11'de başlayacaksa bu maçı farklı kazanırız diyenler bir daha düşünsünler.

Yorum

• Umarım tribünden Burak'a küfür yükselmez. Yeter artık.

Yorum

• Takımda bir kaç konu var.
                            1- Yeterince ceza sahasına dalamıyoruz. yani ceza sahası önune kadar iyiyiz. ama içeriye dalamıyoruz.
                            bunu en iyi yapabilen adam Marin gibi duruyor. Yusuf kanattan akıyor ama marin gibi dar alanda dalamıyor. cardozo dan yeterli verim icin marin hatta ndoye yanında olabilir. Marinden sonra bunu yapmaya çalışan adam Özer.

2- erkan sut atsın ama. Gereksiz fazla deneme yapıyor. Onun yerine içeriye dalsa verkaç yada çalımla daha iyi olur.

En azından istikrar dersek ki bence öyle olmalı arkadaki ilk 6 adam constant dısında kadro oturdu.(douglas,cavanda,mustafa,mbia,Okay). Gs macı icin supriz olarak mejdani iyi olur diyorum. (öndeki 4 adam dan erkan işini yapıyor. Yusuf kanadında iyi ve formda. Ama cardozo oynayacaksa ben tercihimi marin den yana kullanıırm. Geriye 2 oyuncu kaldı. Birisi Mehmet ki bir şutla skor üretebilir. son olarak marin oynarsa cardozo. Oynamazsa ndoye. Mehmet baktık formda degil ki olası bir durum o zaman ndoye mehmet yerine. Ndoye un iyi ozelligi hareketli ve top indirmesi
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• Muslera-Sabri,Denayer,Balta,Carole-Birlo,Jose,Sneijder-Podolski(Umut),Yasin-Burak

Böyle çıkarlar

Yorum

• Kazandığımız an rakip 8 puan gerimize düşüyor. Daha bjk ve şb ile de oynayacaklar. Hakem kim olacak acaba? Cücü'yü verirler büyük ihtimal.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

Yükleniyor...
                                X