bu adam kesinlikle hoca değil sen maçtan önce verdiğin demeçle takımı bitiriyorsun zaten nedemek yenemzsek yenilmeyelim sen kimli oynuyon hoca karşında krabük var vah vah Trabzonsporum çobanların elinde viran oldun viran.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta
Daraltma
X
-
Hakem su pozisyona duduk caldi ya yuh olsun. Gokhan atti kendini yere, tehlikeli bir yerden verdi faulu..."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
Ali Adnan ve Sercan atmış, Rize deplasmanda Antep karşısında 2-0 öne geçmiş. Biz daha 3 pas yapamıyoruz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYenersek bir iki maç daha uyutulacağız, o yüzden yenilmemizi istiyorum.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
ya 2 hafta süre verilimiş sen geçen maçı 3-0 kaybetmişsin oynadığın futbola bak siz nasıl insanlarsınız ya nasıl bu ne rezil bir futboldur.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
Yorum