Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Bursaspor üzerine cok yazip cizmaya gerek yok, bize karsi kontra atak futbolu oynayacaklardir.
Takim halinde cok iyi defans yapiyorlar bence, yanliz Antalyaspor'a karsi alinan maglubiyet tamamen Antalyaspor'un oyunu birakmayip soguk kanli oynamasindan kaynaklandi. Bu macta defans anlaminda kötü gözüktüler ama bu yaniltici olabilir cünkü deplasmanda takim halinde cok daha farkli defans yapiyorlar.
Bizim icin bu su demek oluyor, kanatlardan mi yoksa ortadan mi golü aramak daha mantikli?
Kanat Futbolu daha mantikli, yanliz, kanatlardan golü ararsak havadan degilde yerden oynamak lazim, cünkü hava toplarinda oldukca basarililar, özelliklede Ömer Erdogan.
Bursaspor'un defans yapacagini var sayarsak ortadan golü aramak dogru olmayacaktir diye düsünüyorum. Uzaktan sutlar desek, o yönden aslinda cokta iyi bir kaleciye sahiplar.
Ataklarda bütün Futbolcularimiz cok hareketli olmalilar, daha hizli oynamaliyiz ayirca.
Duran toplar böyle maclarda her zaman cok önemli, cok iyi calisip hazirlanmak gerekir.
Kisacasi, isirmaliyiz!
En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 11.04.2011, 21:49.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Bu maçta ilerde top tutmaya ihtiyacımız var ama bunu umut kesinlikle yapamıyor.
Ayağı çok ser top yumuşatamıyor ve topları hep önüne istiyor... B oyun tarzı Jaja'yı da bozuyor,
Jaja 'nın iyi oynaması için kaleye sırtı dönük ayağına top tutabilecek duvar olacak bir santrafora ihtiyaç var.
Umutla duvar pasına girmek ölüm ver topu unut gitsin.. Ama Pawel öyle değil..
Takımda Engin de henüz formda olmadığına göre solda bu maçı kaldıramaz. en iyi seçim orada umutu kullanmak.
Zaten Teofile takıma girdiğinde Umut o bölgede oynuyorsu ve soldan iyi top taşıyor sol beke de yardım edebiliyordu..
İnşallah bu kadro çıkar.. Kaç haftadır bekliyorum..
Fb liler hala lazlar puan kaybeder diye bekleyenler varmi diye baslik acmislar.
Ya bunlar harbiden kus beyinli.
bu laflari okuyupda hala istanbul takimini destekliyen karadenizlilere sasiyorum. Bundan daha cok hakaret ediyor ama o kus beyinliler o hakareti yiyip destekliyorlar. Trabzonu desteklesin demiyorum ama en azindan kendilerinle alay gecip hakaret yapanlari desteklemem.
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Bu maçta ilerde top tutmaya ihtiyacımız var ama bunu umut kesinlikle yapamıyor.
Ayağı çok ser top yumuşatamıyor ve topları hep önüne istiyor... B oyun tarzı Jaja'yı da bozuyor,
Jaja 'nın iyi oynaması için kaleye sırtı dönük ayağına top tutabilecek duvar olacak bir santrafora ihtiyaç var.
Umutla duvar pasına girmek ölüm ver topu unut gitsin.. Ama Pawel öyle değil..
Takımda Engin de henüz formda olmadığına göre solda bu maçı kaldıramaz. en iyi seçim orada umutu kullanmak.
Zaten Teofile takıma girdiğinde Umut o bölgede oynuyorsu ve soldan iyi top taşıyor sol beke de yardım edebiliyordu..
İnşallah bu kadro çıkar.. Kaç haftadır bekliyorum..
Valla inşallah şenol hoca alan'ın ilk 11 oyuncusu olmadıgını anlamıstır yıne mactakı tahmının 60 a kadar 0-0 gider.Alanın yerıne ceyhun oynarsa(ki oynamalı cok tehlıkelı kontra yapıor bursa)60 da bu iki oyuncu oynamalı ve alan o defansın arasına dalsın heryer onun o dakikadan sonra...
Yine 85 den sonra bi galibiyet bizi bekliyor,artık öyle bi durum oldu ki dakika 80 olsa da çok rahat izliyorum bi ara gol gelecek diyoum Allah razı olsun şaşırtmıyorlar
Senol hoca Umut u kesip Pawel i ilk onbirde asla oynatmaz.Bunu hala anlamadinizmi?Kesinlikle Senol Hocam a saygi duyuyorum.Ve dogruyu yaptigini dusunuyorum.Ve seneye de Pawel in kalacagini dusunmuyorum .Cok kaliteli bir forvet alirsak Umut ozaman yedek olur ancak.Pawel tüm ozellikleri degerlendirdigimizde,Umut u kesebilecek futbolcu degil
videolardan atılan golleri izlemekle olmaz guiza 1 numara dersiniz o zaman.
pawel transferi içerde karmaşa yarattı.
galatasaray maçında olsun diğer maçlarda sonradan oyuna girse bile umut ile anlaşamıyor.
teofilo da aynı sıkıntıları yaşamış olabilir özellikle sindirme, sevilme, yardımlaşma konusunda.
teofilo kaçmasa umut yedek, pawel olmayabilirdi.
Video neden olmuyor? Çünkü orada başka bir takımda ve arkadaşlarıyla gollerini izliyoruz. Sonuçta o golleri atmasını sağlayan 10 kişi lik bir takım vardı Pawel in arkasında.
Demek ki dediğiniz gibi Pawel i sindirememe durumu var bizim takımda. Ona yardımcı olmuyorlar. Özellikle de Umut.
Bu, Pawel in daha iyi golcü olmadığını değil, Trabzonspor da ona tavır alındığını gösteriyor maalesef. Dediğiniz gibi, Teo kalsaydı şimdi açık ara lider, Umut da ilk 11 dışında olurdu.
Su anda oynadigimiz mevcut kadromuza katki yapabilecek tek oyuncu Engin dir.Engin in sakatligi duzeldiginde ben iyice rahatlayacagimizi dusunuyorum .B planimiz icin kenarda 2 tane iyi oyuncumuz olacak
Video neden olmuyor? Çünkü orada başka bir takımda ve arkadaşlarıyla gollerini izliyoruz. Sonuçta o golleri atmasını sağlayan 10 kişi lik bir takım vardı Pawel in arkasında.
Demek ki dediğiniz gibi Pawel i sindirememe durumu var bizim takımda. Ona yardımcı olmuyorlar. Özellikle de Umut.
Bu, Pawel in daha iyi golcü olmadığını değil, Trabzonspor da ona tavır alındığını gösteriyor maalesef. Dediğiniz gibi, Teo kalsaydı şimdi açık ara lider, Umut da ilk 11 dışında olurdu.
Pawel i bende begeniyorum ama biraz pasif buldugumu söylemeliyim.
Pawel in en büyük eksikligi henüz takimla kaynasamamis olmasi,muhtemelen bu nedenlede oynamiyor.
Teo bizi resmen satti halen daha kalsaydi diyorsunuz,böyle bir anlayis olur mu?
Seni satan adamdan sen nasil medet umuyorsun?
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum