Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lig 3 lügü ile 4.lügü arasinda bence büyük bir fark yok.

Bence bursanin bu maca olasi asilma nedeni lig 3.lügü degil prestij maci olmasi acisindandir.
    var
    ön eleme oynama birde erken açma geç açma meselesi var.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Bence bursanin bu maca olasi asilma nedeni lig 3.lügü degil prestij maci olmasi acisindandir.
      Var var.Fazladan ön eleme oynuyorsun.

Yorum

• Bursayı göbekten Fenerbahçe geçemedi. Kanatlara oyunu yaymaya çalıştı. Geç kaldı.

Kanatlarımız bu maçta çok etkili olmalı.
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          var
          ön eleme oynama birde erken açma geç açma meselesi var.
          İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Var var.Fazladan ön eleme oynuyorsun.
          Ilahi arkadaslar bu da hedef mi yahu?

Fena mi iste bursa fazladan avrupada mac yapip reklamini yapmis olur.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

3.lük ile 4.lük arasında 15 gün tatil farkı var. Bu sene bjknin erken patlamasının sebebi sezonu çok erken açmasıydı.
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3.lük ile 4.lük arasında 15 gün tatil farkı var. Bu sene bjknin erken patlamasının sebebi sezonu çok erken açmasıydı.
              Bu sezon besiktas degil yildizlari patladi,erken acmak ile alakali degil o durum.

Her üst basamak daha fazla gelir elde etmek demek,bunu deseniz daha inandirici olur.
              En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 11.04.2011, 22:39.

Yorum

• Bu arada reha muhtarın programında büyük cingan çıktı..bülen uygun falan bağlandı programa. reha, erman toroğluna ahmet çakara söz vermiyince onlarda küstüler bizde konuşmuyoruz falan dediler..en son rehanın kafası attı programı yarıda kesti..
                her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• bursa maçını alırsak eskişehir'e akın akın gitmek var..

maç cuma
                  22.04.2011 20:00
                  @tsmustafakemal

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Barcelona gibi bir takimin buna ihtiyaci varmi mesela?

Yok, ama adamlar duran toplarda hep farkli farkli varyasyonlar deniyorlar, nedenide gol bulmakta zorlandiklari zaman (!) bunu devreye sokmak.

Ama biz halen duran toplari kafamiza göre kullaniyoruz, daha etkili kullanmaliyiz. Bursaspor maci öncesinde özellikle calisilmali.

İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ünder "Trabzonspor araya atılan toplarla sonuca giden bir takım"

Barçada aynı taktiği uyguluyor. Ama çok hızlı ve net pas atan oyuncularla.

Bu rakipler tarafından açıkca deşifre oldu. Birde Selçuk ortalarında atılan goller var.

Özellikle bundan sonra ki maçlarda yeni şeyler denemek lazım.

Aynen öyle...
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bursa maçını alırsak eskişehir'e akın akın gitmek var..

maç cuma
                      22.04.2011 20:00
                      şimdiden nasıl bileet alacağımızı araştırıyorum.. eskişehire gidiş tren biletini aldım bile..

ama bu hafta fenerbahçeye sadece 840 kişilik bi yer ayrılmıştı.. o gözümü çok korkutuyor
                      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

Bu maca kimi verirler acaba?

Cüneyt cakir bizim icin en iyisi diyorum ben.

Fırat Aydınus diyorum.
                        En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                        Erdal Hoş

Yorum

• İlk olarak kamyonetçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fırat Aydınus diyorum.
                          En iyisi mi yoksa aydinus mu olur diyorsun?

Yorum

• Bu hafta bizim ve fb nin maclari disinda en önemli maclar buca ve sivasin maclari.

Umarim buca kazanip sivas kaybederde bir sonraki hafta buca fb ye karsi can havliyle oynar.

Yorum

• İlk olarak kamyonetçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fırat Aydınus diyorum.
                              Aynen bende Fırat Aydunus diyorum.Olmassa Hüseyin Göçek olur.

Yorum

En iyisi mi yoksa aydinus mu olur diyorsun?

En iyisi olur bence.
                                En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                                Erdal Hoş

Yorum

Çalışıyor...
                                X