Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
ben bu macta taratarımızı sakin olamaya davet ediyorum,bu mac taraftarın macı olsun,atmosferi süper yapalım,gecen sene bursa trbünlerini hatırlyanız vardır,başta seyirici baskıyı kurmuştu.hayde trabzonum az kaldı umutlarımız sevinç gözyaşlarına dökülsünn....
Engin Baytar yine aynı yerden, kasıklarından sakatlanmış. Radyo spor da geçti az önce. Trabzon dan Yunus Emre bildirdi. Bursa maçında yok. Muhtemelen uzun süre yok. Kötü oldu (
Engin in kontrolsüz hırsı iyi olmadı.
Engin takima ne zaman dönecek arkadas ya? Her seferinde bir ay diyorlar sonra bakiyorsun adam nerdeyse 3 ay yok.
GS maçı öncesi, antremandaki sakatlığı aynı yerden kasığındanmış, bence uzun süre yok. Bursa maçında kesin yokmuş. Radyospor da Trabzon dan haber geçtiler
--aylarca yıllarca söyledim yazdım rakip kaliden dönen toplara donunamıyoruz bunu diğer ist.takımları çok yapıyor.şenol hocam çok zor değil şunu çalıştır takıma kaliciden dönen hiç bir topa bizimkiler basmıyor,şunu net bir şekilde düşünsünler çekilen şut kaleciden dönecek boş kaleye topu vuracağım diye hiç kimse düşünmüyor.
--haflalardır orta sahada genel olarak top yapamıyoruz,selçuk ve colman yanlız kalıyorlar burak umut jaja alan veya yattara ilerde kalıyor onun içindirki bursa maçı çok ciddi bir maç bu maçta orta sahayı elimize almalıyız top yapmalıyız onun için alanzinyonun yerine ceyhun veya engin diyorum.
--fb nin hocasının dediğinin aynısı demek istemiyorum ama o adamın dediği gibi altıda altı yapın sırtımda taşıyayım sizleri lütfen son altı iki kişilik koşun...
--bursa maçında boşluk olurmu bilmiyorum lütfen arkadaşlar herkes maça stad dolsun...
--bizim için şampiyonluğun ne anlama geldiğini özellikle yabancı oyunculara devamlı anlatılmalı...
tolga,serkan,giray,glo,brozek,ceyhun(engin)selçuk, colman,jaja,burak umut
Enginsiz Bursa karşısında çok zorlanırız Onu söyleyim.
Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum