Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• umut oynar, bankosu var

Yorum

• ..............Tolga
      ..Piotr..Giray..Glowacki..Cale
      ..Serkan..Selçuk..Colman
      ..............Jaja
      .........Burak.......Umut

Mücadele gücü daha yüksek bir orta sahanın gerekli olduğunu son iki maçta gördük.Engin'in olmadığını hesaba katarsak Serkan'ın göbeğe çekilmesi lazım.

Yorum

• Onur Kivrak - Serkan Balci , Hrvoje Cale , Giray Kacar , Egemen Korkmaz - Engin Baytar , Ceyhun Gülselam , Selcuk Inan , Burak Yilmaz - Jajá , Umut Bulut

ilk maçta ki kadro bu....
        poetricus

Yorum

• ben bu macta taratarımızı sakin olamaya davet ediyorum,bu mac taraftarın macı olsun,atmosferi süper yapalım,gecen sene bursa trbünlerini hatırlyanız vardır,başta seyirici baskıyı kurmuştu.hayde trabzonum az kaldı umutlarımız sevinç gözyaşlarına dökülsünn....
          @zafercalikoglu
          @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            umut oynar, bankosu var
            bence jajanın macı olacak cunku jaja bursaya ters gelıyor...

Yorum

• bursa kadıköy de fenere oynadığı gibi kapanırsa işimiz zor

Yorum

• Engin Baytar yine aynı yerden, kasıklarından sakatlanmış. Radyo spor da geçti az önce. Trabzon dan Yunus Emre bildirdi. Bursa maçında yok. Muhtemelen uzun süre yok. Kötü oldu (
                Engin in kontrolsüz hırsı iyi olmadı.

Acil şifalar Engin imize.

Sakin ol, iyileş Engin, sana ihtiyacımız var.
                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Fener'e G.Antepten sonra oynayacağı her takım yatacak bu Eskişehirde belli oldu.Bizim 18 puandan başka çaremiz yok..........
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence jajanın macı olacak cunku jaja bursaya ters gelıyor...
                    ertugrul saglama ters geliyor

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Engin takima ne zaman dönecek arkadas ya? Her seferinde bir ay diyorlar sonra bakiyorsun adam nerdeyse 3 ay yok.
                      GS maçı öncesi, antremandaki sakatlığı aynı yerden kasığındanmış, bence uzun süre yok. Bursa maçında kesin yokmuş. Radyospor da Trabzon dan haber geçtiler
                      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsun

Yorum

• --aylarca yıllarca söyledim yazdım rakip kaliden dönen toplara donunamıyoruz bunu diğer ist.takımları çok yapıyor.şenol hocam çok zor değil şunu çalıştır takıma kaliciden dönen hiç bir topa bizimkiler basmıyor,şunu net bir şekilde düşünsünler çekilen şut kaleciden dönecek boş kaleye topu vuracağım diye hiç kimse düşünmüyor.
                          --haflalardır orta sahada genel olarak top yapamıyoruz,selçuk ve colman yanlız kalıyorlar burak umut jaja alan veya yattara ilerde kalıyor onun içindirki bursa maçı çok ciddi bir maç bu maçta orta sahayı elimize almalıyız top yapmalıyız onun için alanzinyonun yerine ceyhun veya engin diyorum.
                          --fb nin hocasının dediğinin aynısı demek istemiyorum ama o adamın dediği gibi altıda altı yapın sırtımda taşıyayım sizleri lütfen son altı iki kişilik koşun...
                          --bursa maçında boşluk olurmu bilmiyorum lütfen arkadaşlar herkes maça stad dolsun...
                          --bizim için şampiyonluğun ne anlama geldiğini özellikle yabancı oyunculara devamlı anlatılmalı...
                          tolga,serkan,giray,glo,brozek,ceyhun(engin)selçuk, colman,jaja,burak umut

Yorum

• Engin Baytar bu gidişle sezonu kapatacak gibi görünüyor.
                            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                            #Ziya Doğan

Yorum

• Enginsiz Bursa karşısında çok zorlanırız Onu söyleyim.
                              Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                              Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                              Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                              Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1-0 olsun bizim olsun
                                hatta 89 da gol atıp çatlatalım fenerlileri yine çaklayınnn

Yorum

Çalışıyor...
                                X