Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emre Belözoğlu'nu duydunuz mu? " Trabzon eskişehir'de bizden daha çok zorlanacak. Bizim Trabzonspor'dan daha yetenekli oyuncularımız olduğu için oyunu kolayca çözdük." Allah'ım sana havale ediyorum bu adamı ve bunun gibi olmamış adamları. Edepsiz dedikleri Burak'ın maç sonu açıklamalarını dinlese de utansa diycem ama nerdeee...
    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
    96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yayına Bülent Uygun bağlandı..Reha Ahmet e ve Erman a soru sordurtmadı büloyu hep tek taraflı konuşturdu..Sonra Erman "biz burda oturmaya mı geldik?Soru soramayacak mıyız?" Ahmet"Adam giydiriyor cevap hakkımız doğuyor" tarzında şeyler söylediler ve Reha ile tartıştılar bayağı sonra Muhtar da yayını kapatacağım dedi ve reklama girdiler.Şovmen ya bunlar
      Koyu Fenerbahçeli Reha'dan beklendik hareketler bunlar.Teşekkürler bilgi için.
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lazların bişesini yesin onlar.Bu ülkeye lazlar gibi adamlar gelmişmi acaba.
        Bende ona ayar oluyorum Laz hamsi karadeniz insanı falan diyorlar..Gerizekalılar çok pis siyast yapıcam şimdi sonra ceza alıcam.Biz Türkiyeyiz oğlum...

Yorum

• İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Emre Belözoğlu'nu duydunuz mu? " Trabzon eskişehir'de bizden daha çok zorlanacak. Bizim Trabzonspor'dan daha yetenekli oyuncularımız olduğu için oyunu kolayca çözdük." Allah'ım sana havale ediyorum bu adamı ve bunun gibi olmamış adamları. Edepsiz dedikleri Burak'ın maç sonu açıklamalarını dinlese de utansa diycem ama nerdeee...

adamlık kolay bulunan birşey değil malesef..

burak fenerbahçe de şampiyon olmayı hakediyor derken,emre efendi 15gün sonraki bizim maçımız için ukela ukela konuşuyor. Yarabbim sen büyüksün!!
          Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Bursaspor bu sezon deplasmanda sadece 1 kez yenilmis,o da besiktasa karsi ve toplamda sadece 7 gol yemisler.

Sadece bu durum bile bu macin bizim icin ne derece zor olacagini ortaya koyuyor.

Bu maci kazanmak icin takimimizin siradisi oynamasi ve hirsli olmasi gerektigini düsünüyorum.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Şu pozisyon gol oluyor. Yatar diyenlere !
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İzlemiyodum da nedenini biliyo musun abi?
                tartışma felan oldu bulent uygun bglandı reha ahmet ckarla ermanı konuşturmadı onlarda kızdı reklama grdıler snra fılmee
                Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Koyu Fenerbahçeli Reha'dan beklendik hareketler bunlar.Teşekkürler bilgi için.
                  Rea muhtar BJKlidir
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bursanın kontra ataklarına dikkat etmeliyiz.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rea muhtar BJKlidir
                      Hatta bir ara yönetimdeydi diye biliyorum. Serdar Bilgili zamanıydı galiba...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu pozisyon gol oluyor. Yatar diyenlere !
                        Adamların günahını almak istemem ama yıllardır futbol oynayan biri olarak amatör küme maçlarında zor göreceğimiz bir gol. Ya üç tane adam var ama hiçbiri kılını kıpırdatmıyor, adamın pozisyonunu bozayım demiyor, inanılır gibi değil!
                        Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
                        96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• Fenerbahçe gibi bir takıma göbeği bu kadar boş bırakan Bülen Uygun !! Maç bu kadar da rahat mı verilir.

Bursa yatar diyenlere, Bülent Uygun ne yaptı ?
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Emre Belözoğlu'nu duydunuz mu? " Trabzon eskişehir'de bizden daha çok zorlanacak. Bizim Trabzonspor'dan daha yetenekli oyuncularımız olduğu için oyunu kolayca çözdük." Allah'ım sana havale ediyorum bu adamı ve bunun gibi olmamış adamları. Edepsiz dedikleri Burak'ın maç sonu açıklamalarını dinlese de utansa diycem ama nerdeee...
                            Onlar bizi psikolojik olarak yikmaya calisiyor. Ama biz 80 den sonra gol atarak onlari daha beter yikiyoruz. Psikolojik ustunluk bizde. Bursa yi yenersek artik umutlari tukenecek.

Bu hafta cok onemli...
                            Yine Yeni Yeniden

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rea muhtar BJKlidir
                              Allah Allah benim aklımda Fbli diye kalmış muhtar.
                              Her neyse hepsi aynı yere tasmalı değil mi zaten...
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Eskişehir'i gazlama operasyonunu başlattılar demek şimdiden.

Yorum

Çalışıyor...
                                X