Emre Belözoğlu'nu duydunuz mu? " Trabzon eskişehir'de bizden daha çok zorlanacak. Bizim Trabzonspor'dan daha yetenekli oyuncularımız olduğu için oyunu kolayca çözdük." Allah'ım sana havale ediyorum bu adamı ve bunun gibi olmamış adamları. Edepsiz dedikleri Burak'ın maç sonu açıklamalarını dinlese de utansa diycem ama nerdeee...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYayına Bülent Uygun bağlandı..Reha Ahmet e ve Erman a soru sordurtmadı büloyu hep tek taraflı konuşturdu..Sonra Erman "biz burda oturmaya mı geldik?Soru soramayacak mıyız?" Ahmet"Adam giydiriyor cevap hakkımız doğuyor" tarzında şeyler söylediler ve Reha ile tartıştılar bayağı sonra Muhtar da yayını kapatacağım dedi ve reklama girdiler.Şovmen ya bunlarKadir Has Üniversitesi
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLazların bişesini yesin onlar.Bu ülkeye lazlar gibi adamlar gelmişmi acaba.
Yorum
-
İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre Belözoğlu'nu duydunuz mu? " Trabzon eskişehir'de bizden daha çok zorlanacak. Bizim Trabzonspor'dan daha yetenekli oyuncularımız olduğu için oyunu kolayca çözdük." Allah'ım sana havale ediyorum bu adamı ve bunun gibi olmamış adamları. Edepsiz dedikleri Burak'ın maç sonu açıklamalarını dinlese de utansa diycem ama nerdeee...
adamlık kolay bulunan birşey değil malesef..
burak fenerbahçe de şampiyon olmayı hakediyor derken,emre efendi 15gün sonraki bizim maçımız için ukela ukela konuşuyor. Yarabbim sen büyüksün!!Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
Bursaspor bu sezon deplasmanda sadece 1 kez yenilmis,o da besiktasa karsi ve toplamda sadece 7 gol yemisler.
Sadece bu durum bile bu macin bizim icin ne derece zor olacagini ortaya koyuyor.
Bu maci kazanmak icin takimimizin siradisi oynamasi ve hirsli olmasi gerektigini düsünüyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Şu pozisyon gol oluyor. Yatar diyenlere !@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzlemiyodum da nedenini biliyo musun abi?Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoyu Fenerbahçeli Reha'dan beklendik hareketler bunlar.Teşekkürler bilgi için.Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
Bursanın kontra ataklarına dikkat etmeliyiz.
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRea muhtar BJKlidirForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu pozisyon gol oluyor. Yatar diyenlere !Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...
Yorum
-
Fenerbahçe gibi bir takıma göbeği bu kadar boş bırakan Bülen Uygun !! Maç bu kadar da rahat mı verilir.
Bursa yatar diyenlere, Bülent Uygun ne yaptı ?@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre Belözoğlu'nu duydunuz mu? " Trabzon eskişehir'de bizden daha çok zorlanacak. Bizim Trabzonspor'dan daha yetenekli oyuncularımız olduğu için oyunu kolayca çözdük." Allah'ım sana havale ediyorum bu adamı ve bunun gibi olmamış adamları. Edepsiz dedikleri Burak'ın maç sonu açıklamalarını dinlese de utansa diycem ama nerdeee...
Bu hafta cok onemli...Yine Yeni Yeniden
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRea muhtar BJKlidir
Her neyse hepsi aynı yere tasmalı değil mi zaten...Kadir Has Üniversitesi
Yorum
Yorum