Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
bursaspor taraftarı ve camiası ne derse desin,isterse tüm Trabzona küfür etsinler....şu maç bitene dek hiçbir şekilde bunlarla meşgul olmayalım...Trabzona gelen Bursalıları bigüzel dövüp,alayını komalık etmek mi daha önemli yoksa bu maçı 3 puanla almakmı ???...Arkadaşlar Şampiyonluk kupasını kaldırmak bizim için biçok yere en büyük tokat ve cevap olacaktır....rampadayız ve şampiyonluğa kilitlendik,başka raya girmeye gerek yok,hem ortamı gerip karşı takımı motive etmenin alemi de yok...bize yapılan bi çirkinlik olursa da bunu biyere not edelim ama cezayı sonra keseriz
Şöyle birşey yapalım 3 puanı aldıkdan sonra dövelim ikisi bir olsun
Şaka tabiki katılıyorum size 3 puan önemli
Yaw bu adamları ciddiye alıp uğraşmaya değmez. Adamlar kendilerini bişe sanıyolar. Geçen dönem gittiler inönünün önünde tabiri caizse cami duvarına işediler sonra bi ton dayak yiyip döndüler. Sonra ne oldu hatırladığım kadarıyla bursa ve bjk ceza aldı saha kapatma cezası filan tam hatırlamıyorum ama sanırım öyle bişeyler oldu. Yani trabzonda buna benzer bişey olsa saha kapanma filan bizim için hiç de iyi olmaz. Bu denyoların dolduruşuna gelmeyelim.
Mevcut durumda kalan 6 maçı kazanmak ve şampiyon olmak için en büyük anahtar alanzinhodan vazgeçip ceyhuna dönmek olacaktır,jaja ve alan birlikte olmuyor,inşallah hoca bu sevdadan vazgeçer,yoksa bu sevda zorlu maçlar öncesi geri dönüşü olmayan kayıplara yol açabilir..bu şekilde ne savunma ne de hucum yapabiliyoruz,enginin durumunu bilmiyorum ama bursa maçında ilk 11 de kesinlikle ceyhunu görmek istiyorum...
Hem Fenerbahçe'nin, hem de Trabzonspor'un şampiyonluğu hak ettiğini düşündüğünü aktaran Burak, "Ama az hata yapan şampiyon olacak. İnşallah biz oluruz ama olamazsak da Fenerbahçe'yi tebrik ederiz" dedi.
Trabzon eskişehir'de bizden daha çok zorlanacak. Bizim Trabzonspor'dan daha yetenekli oyuncularımız olduğu için oyunu kolayca çözdük.Emre Belözoğlu
Adamlık herkese nasip olmuyor... Dayanamadım facede paylaştım
Yorum